היי הייי..אני חדשה כאן...
C carter For EVEr New member 15/10/02 #2 היייי כפי שאתם רואים אני התוספת החדשה ךפורום וברצוני לדעת מה קרה באי.אר לפני העונה ה-7 פליז מישהו יכול לעזור לי עם זה ואם אפשר גם להסביר לי דברים חשובים על הפורום....
היייי כפי שאתם רואים אני התוספת החדשה ךפורום וברצוני לדעת מה קרה באי.אר לפני העונה ה-7 פליז מישהו יכול לעזור לי עם זה ואם אפשר גם להסביר לי דברים חשובים על הפורום....
י יultra violetי New member 15/10/02 #3 היי, שלום תוספת! הרבה מאוד קרה לפני עונה 7 קרטר ולוסי נדקרו, קרטר התמכר לסמים, קרול, דאג, לוסי, אנה, ג´יני ועוד המון היו ועזבו אה כן, דבר חשוב על הפורום - שמוזי! כואב לי הגרון!
היי, שלום תוספת! הרבה מאוד קרה לפני עונה 7 קרטר ולוסי נדקרו, קרטר התמכר לסמים, קרול, דאג, לוסי, אנה, ג´יני ועוד המון היו ועזבו אה כן, דבר חשוב על הפורום - שמוזי! כואב לי הגרון!
M mprb New member 15/10/02 #4 קודם כל- ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מה זאת אומרת מה קרה בעונה השביעית??? בכל העונה??? ומה את צריכה לדעת על הפורום???
קודם כל- ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מה זאת אומרת מה קרה בעונה השביעית??? בכל העונה??? ומה את צריכה לדעת על הפורום???
G ~*~gaL New member 15/10/02 #5 שלוםםםם! ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה! מקווה שתהני אתנו כאן! יש איזו דמות מסויימת שאת מעוניינת לדעת עליה?.. את מומזנת לחתום על העצומה לשידורים חוזרים: http://www.azuma.co.il/show_petition.pl?id=479 פרסמי אותה איפה שתוכלי! )
שלוםםםם! ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה! מקווה שתהני אתנו כאן! יש איזו דמות מסויימת שאת מעוניינת לדעת עליה?.. את מומזנת לחתום על העצומה לשידורים חוזרים: http://www.azuma.co.il/show_petition.pl?id=479 פרסמי אותה איפה שתוכלי! )
פ פינקילושה New member 15/10/02 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif
ל ללא שם™ New member 16/10/02 #7 ../images/Emo26.gif היייייייייייייייייי ~~~~~ ברוכה הבאה יש לך כינוי ממש חמוד ~~ אבל לדעתי היה מגניב יותר אם היית קוראת לעצמך Carter for evER~~ אהה~~ בעצם אולי לא ~~ או שכן לא יודעת ~~
../images/Emo26.gif היייייייייייייייייי ~~~~~ ברוכה הבאה יש לך כינוי ממש חמוד ~~ אבל לדעתי היה מגניב יותר אם היית קוראת לעצמך Carter for evER~~ אהה~~ בעצם אולי לא ~~ או שכן לא יודעת ~~