היי!

• פותח הנושא Ch3sh
  • פורסם בתאריך

Ch3sh

New member
היי!

אוקי, לקח לי קצת זמן לכתוב כאן (גם כי טרחתי לקרוא את כל השאלות הנפוצות)
המממ... אז ככה. נתחיל בזה שאני ג'נדרקוויר, אז אם מישהו מתבלבל אם אני גבר או אשה אז עמכם הסליחה.
יש לי חשק מיני ובסיטואציות מסויימות (תכף ארחיב) אני נהנית ממין, ומכאן אני מסיקה שאני לא א-מינית (נכון???)
-א-ב-ל-
הציפייה ליחסי מין בדייט שני-שלישי לכל המאוחר מטרידה אותי וגורמת לי חוסר נוחות ובוודאי שלא מהנה. ניסיתי, זה פשוט לא מתאים לי. זה עד כדי כך מטריד אותי שאני נמנעת מדייטים, מתוך החשש שזה יגיע למין הרבה לפני שיתאים לי, כפי שאכן קרה בכל המקרים עד כה פרט לאחד. הסיטואציה היחידה שבה באמת נהניתי הייתה עם האקסית, שהיינו ידידות קרובות במשך כשש שנים (!!!) לפני שהתחלנו לצאת. אני בהחלט מעדיפה להיות לבד מלהכנס לקשר מלחיץ. המין הוא לא הדבר היחיד או הראשון שמעניין אותי, אבל בסופו של דבר, בקשר המתאים הוא יהיה לי (גם) חשוב. והאמת, לא לגמרי ברור לי אם יש קשר כזה. אז אם הבנתי את ההגדרות נכון אני דמי-סקסואלית?
חוצמזה, מגע גופני לא מיני (חיבוקים, כירבולים, נשיקות וכו') מאד חשוב ונעים לי. זה קשור בכלל?

ומעבר להגדרות (ויותר חשוב אולי), איך אפשר למצוא אנשים שיכולים להבין ואולי אולי מתישהו גם זוגיות?

hatzilonit

Member
מנהל
היי, ברוכה הבאה

זה אכן נשמע שעל ספקטרום המיניות את קרובה לצד הא-מיני.
לגבי ההגדרה המדויקת - זו החלטה שלך. מה שנשמע לך כהכי מתאר את התחושות שלך.

נשמח לשמוע עוד מהחוויות שהובילו אותך לפורום ולהגדרה העצמית שלך.

לגבי הכרויות - יש את לוח הכרויות של הפורום ויש את המפגשים שנערכים פעם בכמה חודשים

Brombit

New member
אני חולקת על חצילונית

מכיוון שאמרת שהמין בסופו של דבר כן חשוב לך.
את פשוט לא רוצה אותו ישר בתחילת הקשר, רוצה שיהיה קשר עמוק ויציב לפני כן. וזה לא קשור לרמת המיניות, אלא למצב נפשי שבו את מרגישה בנוח. יש הרבה אנשים "מיניים ממוצעים" שלאו דוקא רוצים כל כך מהר להגיע למין. פשוט אלה ש"לחוצים על מין" עושים יותר רעש

בהצלחה

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

כמו שכתבו לך קודמותיי, את יכולה להחליט לבד מה את על פי מה שאת מרגישה נכון לעצמך.
הכל קשור כי מיניות זה לא תחום צר אחד שחור לבן, מיניות היא רחבה וכן, גם להיות א-מיני על ספקטרום מסוים זה תחום נרחב.
ייתכן שאת דמי-סקסואלית, את זה רק את יכולה לדעת, לא אנחנו כי אנחנו לא מתיימרים לאבחן או להגדיר אחרים, אנחנו יכולים לכוון, להציע הגדרות ולהשתתף. בנוסף, א-מיניות היא רחבה ועם הזמן ייתכן ותמצאי הגדרות נוספות שיכולות להתאים למה שאת מרגישה.

משהו לגבי החשק המיני: להיות א-מיני זה לא אומר שאין חשק מיני, אלא שאין משיכה מינית כלפי אחרים. החשק המיני יכול להופיע אצל רוב הא-מיניים אבל לא מופנה בדרך כלל לאחרים.

אז איך בכל זאת יודעים?
כמו שכתבת, מתחילים לקרוא קצת, משתתפים בדיוני הפורום, יש כאן כמוך אחרות ואחרים שגם נמצאים על מנעד מיני דומה.
ייתכן שעם הזמן תגבשי לעצמך תשובות נוספות לגבי המיניות שלך והמשיכה המינית שלך.
וזוגיות? גם, תוכלי למצוא אותה כאן בפורום. הן בדיוני הפורום, הן במפגשים וגם בלוח ההכרויות של הפורום, שם ניתן לפרסם מודעה.

ברוכה הבאה!

התרבות שלנו בהחלט מציבה אתגרים לא קלים לכל מי שלא מחפש סקס בכל הזדמנות.
מכירה את הקושי הזה בדייטים ולמען האמת אישית לא מצאתי לו פתרון....

אני חושבת שמה שהכי חשוב זה לדבר.
בכל תחילת קשר להעלות את הנושא כבר בהתחלה ולומר שחשוב לך לחכות.
להיות זהירה, להפגש רק במקומות ציבוריים ומי שלא ירצה לחכות - שילך...

אולי בפורומים פמניסטיים למיניהם תוכלי למצוא גברים שיודעים להיות יותר סבלניים.

מקווה שתמצאי את דרכך ואת בן/בת הזוג הראויים לך.

למעלה