היי

היי

ראיתי קצת באינטרנט לגבי פריסת הSOS של שגיא מנדלבוים והבנתי שמדובר בפריסה שנותנת תשובה של כן או לא.. אז שאלתי שאלה (כפי שהופיעה באחת מהשאלות לדוגמא) - האם X רוצה אותי לקשר רציני?
יצאה לי פריסה די מוזרה שלא הצלחתי לפרש.. אני מבינה מה כל קלף אומר אבל השילוב שלהם די לא הגיוני עבורי.
בכל מקרה האם אוכל לעלות לפה את השאלה, הפריסה והפירוש (הלקוי) שלי? או שזו פריסה שאינכם מתעסקים איתה?

רחליקה האחת

Member
מנהל
מאוהבת 86 יקרה,

התשובה חיובית

רחליקה

מזל

מדובר במישהו שיצאתי איתו פעם ובזמנו רציתי אותו מאוד. עכשיו חזרנו לקשר שהוא לא ממש מוגדר (אני זו שיצרתי את הקשר והובלתי למקום הזה). בזמן האחרון אני לא סגורה עם עצמי אם אני רוצה אותו או לא אבל אני לא מראה לו שיש לי לבטים, להיפך מולו אני מראה שאני בסדר עם מה שקיים עכשיו. ולגביו אני פשוט לא מבינה - לפעמים נראה שזה מה שהוא רוצה ולפעמים מרגיש לי שהוא כן מעוניין.
השאלה - האם X רוצה אותי לקשר רציני?\
קלף 1 תשע חרבות
קלף 2 קיסרית
קלף 3 אס החרבות

לגבי הפריסה אני יודעת שהקלף האמצעי הוא התשובה והקלפים האחרים אמורים לסייע להגיע לתוצאה. כשאחד מהם תומך ואחד מהם נגד.

אז בעיקרון כאילו התשובה היא כן - יש קרבה להצלחה אך צריך לתת משהו מעצמי מבלי לצפות לתמורה - אבל לתת למי? כי ע"פ הקלף מדובר בעזרה לסביבה.
התשע חרבות - זה אחד הקלפים הגרועים. נכנסתי למשהו שהוא לא מתאים לי ועליי לחתוך. זה יהיה קשה כי זה תהליך רגשי אבל לטווח ארוך זה הכי טוב.
אס החרבות - קלף חיובי, תומך. מה שרציתי קורה בזכות תוכנית שרקמתי ועזרה מהיקום. יש לנוע קדימה.

רחליקה האחת

Member
מנהל
מאוהבת 86 בוקר אור

אין אנו דנים בפורום בשאלות בנוגע לצד שלישי לכן אני מנועה מלהגיב לשאלתך זו.

עדיף שתנסי לברר עם עצמך מה הסיבה לזה שאת לא מצליחה להחליט אם להיות עם הבחור או לא.

חג שמח

רחליקה

אוקיי

את יכולה להגיד לי אם הפירוש שלי נכון (גם ככה לא הצלחתי ממש לקשר בין הקלפים אז זו לא תהיה תשובה)?
או בכללי להגיד האם הקלף האמצעי אמור להיות התשובה בכל מצב - לא משנה כמה נגד/חוסמים הקלפים האחרים?

אני לא מצליחה להחליט כי זה לא תלוי רק בי.. אני לא יודעת איפה הוא עומד ככה שאני די חסרת בטחון בנושא הזה ואני לא אעשה צעד אם לא אדע בוודאות אם הוא מעוניין או לא, כבר נכוויתי בגללו בעבר.
יש משהו שאני יכולה לשאול שיתאים לסיטואציה לדעתך?

תודה תודה

מהו הפוטנציאל האפשרי למערכת יחסיי עם X בחודש הקרוב?

תוצאות פריסת הכוכב:
אם חשבתי שהפריסה הקודמת נתנה תשובה חיובית והוא כן רוצה משהו רציני אז הפריסה הזו להבנתי היא שלילית ביותר.

ראש - שטן = מחשבותיי ביחס לשאלה?
זהו נושא שאע"פ שהוא מעסיק אותי, יוצא כי אני מזניחה אותו. מה שאני חושבת/רואה בקשר הזה הוא שמדובר בזוגיות אשר מתבססת על יצרים ומיניות ולא מתפתחת להיות מערכת יחסים אמיתית ויציבה. ייתכן שאני רואה בקשר איתו סוג של מבחן ואם אני אצליח להתגבר על הפיתויים (במקרה הזה המערכת יחסים הלא מוגדרת הזו) אני יצליח לנצח את השטן (ולמצוא זוגיות אחרת שבריאה לי?)

לב - שמונה החרבות = רגשותיי ביחס לשאלה?
אני מאוד מערבת רגשות ונותנת להם לשלוט בי. מרגישה שאני לא רוצה שזה ייגמר ויודעת שזה צריך לקרות. שוב אם רק אצליח לשחרר אוכל למצוא זוגיות אחרת.

בעיקרון שאלתי על פוטנציאל איתו ולא על זוגיות אחרת – אז אני לא בטוחה שהפירוש שלי נכון – לשחרר אותו ע"מ למצוא מישהו חדש

יד ימין - שמונה המטות מה הוא עשה בעבר המשפיע היום ביחס לשאלה?
בעבר הייתי צריכה לפעול בלי היסוסים בקשר איתו. ואם זה היה קורה בזמנו הייתי מגיעה לתוצאה טובה איתו.

רגל ימין - שש החרבות מה הפריע לו בעבר ביחס לקלף?
בעבר נתקעתי במצב שהיה לי נוח והייתי פאסיבית בקשר איתו. לפניו לא הייתי לי זוגיות ועל כן לא ידעתי איך להתנהג.

לא כל כך מבינה איך זה מתאים כי בעבר זה כן היה בשביל משהו רציני ואם כבר אז עכשיו זה הפך ליותר סטוץ מאשר קשר.

יד שמאל - קיסרית מה הוא יעשה או איך ינהג בעתיד ביחס לשאלה?
שוב הקלף של הקיסרית שמדבר על כך שאני צריכה לתת ע"מ לקבל ולהצליח (ושוב אותה שאלה שלי – לתת למי? לו? או לסביבה? ואם לסביבה – מה הכוונה?)

רגל שמאל - חמש המטות מה יפריע לו בעתיד ביחס לקלף?
הזלזול שלי בנושא יכול להרוס. הרגשה שמגיע לי הכל. אם אדע להילחם על מה שאני רוצה אני אצליח. עליי לבקש עזרה מבחוץ – לא מבינה איזה סוג של עזרה.

רחליקה האחת

Member
מנהל
מאוהבת 86 יקרה, אחה"צ נעימים,

פריסה לא פשוטה אולם יש בה עבורך מסר חשוב:

המסר הוא שעלייך לברר עם עצמך מה הסיבה לכך שאת נותנת את כל כולך

עד כדי שעבוד כמעט מרצון?

מהן ההתמכרויות מהן ניסית להשתחרר ולעת עתה גם הצלחת?

לעצם שאלתך:

את מביאה איתך לקשר נכונות להעניק את כל כולך.

את מוכנה לשנות את עצמך למענו ולהיות כנועה וצייתנית. העיקר שיישאר בסביבה.

את גם אוהבת לגור בטבע קרוב למים/צמחיה ולא בעיר.

האם את זריזת רגליים? (אוהבת לרוץ, זריזה בהתנהלותך?)

מה שבטוח הוא שאת בהחלט זריזת מחשבה.

מפריע לך אצלו שהוא רואה בך סטוץ בלבד, אינו מבטא אהבה ועסוק בגילוי והעלמות.

הוא מביא עימו לקשר קסם אישי, יכולת להתנהל ממקום אוהב,

יודע להקסים ולהשאר מעורפל. בכל רגע נתון הוא מסוגל ללחוץ על "הולד" ולהותיר אותך בהמתנה.

מפריע לו אצלך שאת מתנהגת בילדותיות ועסוקה בתחרות על ליבו במקום לשקם את חייך.

ברקע הדברים מצבך המשפחתי מלמד על העדר שורשים ועל נטייה לנוע בין

תלות מוחלטת לבין עצמאות מוחלטת.

האם גדלת בפנימיה? או האם אחד ההורים שגידלו אותך אינו ההורה הביולוגי שלך?

אגב, מי עברה הפלה לאחרונה או הרה בסיכון לכך?

לצערי אני ממליצה לך בחום לגשת לרב ולבקש תיקון הנפש או משהו דומה לזה

כי על פי הקלפים והצירופים שעלו בפריסתך יש סיכוי גדול שיש עלייך אנרגיה לא פשוטה.

במיוחד אם ניסית לבצע טקס מאגי כלשהו( החזרת אהבה?).

את אובססיבית כלפיו ובמילכוד מחשבתי כרגע. ניתן לשנות זאת!

נסי בתור התחלה את תיקון הנפש או תיקון הנשמה ואז פני לקבל כלים למודעות עצמית

שיסייעו לך ללמוד לנהל מחדש את חייך. בפרט לאור החוויה הטראומטית מהעבר שלא מרפה ממך...

הפריסה מציעה לך הזדמנות לראות את עצמך מחדש לאור הנתונים בשטח.

אינך חייבת לענות לי על השאלות

קבלי חיבוק וחיזוקים

רחליקה

וואו.. את מדהימה!

הוא היה הקשר הרציני הראשון שלי (זה היה בגיל מאוחר) והייתי קרובה להתאהב בו ואז זה פשוט נחתך בלי שהבנתי מה באמת קרה שם. אכלתי את עצמי הרבה על זה. אני באמת רוצה שהוא יישאר בסביבה ואני אפילו לא מבינה למה. מפריע לי שהוא רואה בי רק סטוץ למרות שאני לא יודעת אם אני רוצה יותר (יכול להיות שזה לא רגשות שלי אליו אלא אגו) - אני הרי יודעת איך זה להיות איתו בזוגיות - וזה לא היה משהו מדהים. פשוט עד שסוף סוף התלהבתי ויצאתי עם מישהו ואז זה נגמר - די נתפסתי על זה.

את גם אוהבת לגור בטבע קרוב למים/צמחיה ולא בעיר - פחות מתחברת.

האם את זריזת רגליים? (אוהבת לרוץ, זריזה בהתנהלותך?) - לרוץ ממש לא.. אני די אימפולסיבית אם זה מתקשר איכשהו.

לגבי מה שמפריע לי בו קלעת מדוייק.

לגבי המצב משפחתי - גדלתי בבית עם 2 הוריי אבל אף פעם לא הייתה שם אהבה. היו הרבה ריבים ובסוף הם גם התגרשו. האם זה משהו שהשפיע עליי?

אגב, מי עברה הפלה לאחרונה או הרה בסיכון לכך? - הפלה עברה מישהי שהייתה אמורה להתחתן עם בן דוד שלי והריון בסיכון זו חברה שלי. איך זה מתקשר?

הייתי אצל רבנים מספר פעמים לאחר שנאמר לי שעשו עלינו כישוף (סיפור ארוך) וביטלנו את זה. טקס להחזרת אהבה לא עשיתי.

את אובססיבית כלפיו ובמילכוד מחשבתי כרגע. ניתן לשנות זאת! - איך לשנות את זה בפועל? להתנתק ממנו? אני לרוב לא יוצרת קשר.. הוא זה שיוצר - פשוט להיעלם?

על איזה חוויה טראומטית מהעבר שלא מרפה ממני את מתכוונת...? (את לא הראשונה שאמרה את זה אבל אף פעם לא הצלחתי להבין על מה מדובר)

תודה תודה תודה

רחליקה האחת

Member
מנהל
מאוהבת 86, בוקר אור,

תודה על המשוב מצידך.

שמחתי לקרוא שלקחת ברצינות המלצות קודמות שקיבלת -

ופנית לרבנים להסרת הכישוף.

ציטוט מדברייך: "לגבי המצב משפחתי - גדלתי בבית עם 2 הוריי אבל אף פעם לא הייתה שם אהבה. היו הרבה ריבים ובסוף הם גם התגרשו. האם זה משהו שהשפיע עליי?"

הנה תשובה לסיבה לחרדתך מזוגיות מחייבת וכן הסבר לתחושה

שקבלתי לפיה חסרים לך שורשים משפחתיים יציבים. תודה על ההבהרה.

ציטוט דברייך: "את אובססיבית כלפיו ובמילכוד מחשבתי כרגע. ניתן לשנות זאת! - איך לשנות את זה בפועל? להתנתק ממנו? אני לרוב לא יוצרת קשר.. הוא זה שיוצר - פשוט להיעלם?"

לפי דעתי ועל פי מה שעולה מהקלפים הצעד הראשון מתחיל בטיהור אנרגטי-

ניתן לעשות זאת באמצעות רב או כל אדם רוחני אחר העוסק בכך ומקובל עלייך.

לאחר מכן מומלץ בחום , כפי שציינתי, לגשת לקורס מודעות עצמית,

אם בעזרת ספרים (אזורי המשגה שלך, כוחו של תת המודע, לרפא את חייך, ו/או אחרים)

ואם בעזרת יועץ מוכשר לכך. זה יכול להיות מאמן אישי/פסיכולוג/פסיכודרמה ו/או

כל מה שאת מתחברת אליו. בהדרגה תצליחי לצאת מהקשר המזיק הזה עבורך

ולבנות את חייך ממקום מיטיב.

לגבי החוויה הטראומטית - זה לא נושא לדיון בנט

שבת דבש וקנמון,

רחליקה

המשך

אני אקח את המלצותייך לתשומת ליבי.. תודה על הפירוש!

בכל מקרה נראה לי שאני כבר מצליחה לשים אותו מאחוריי.. גם בזכות ההבנה כמה זה מזיק לי וגם התפתחויות שקרו.

שוב תודה

למעלה