היי...

אופניקו

New member
היי...

אני קוראת פה לפעמים, ולא מגיבה.
בעיקר כי אני לא יודעת מה להגיד.

אני גם לא באמת בטוחה למה אני כותבת פה עכשיו.
אני מניחה שאני בסוג של משבר.

כבר התחלתי להשלים עם מי שאני. להגיד שלא אכפת לי מהמשקל. ולמשך כמה רגעים להצליח להאמין בזה.
אבל אז אמא שלי שוב החליטה להגיד לי שאולי כדאי שאני ארד במשקל.
הערה שבאה ממקום של אהבה ורצון אמיתי באושר שלי.
אבל הערה שבאה אחרי הודעה שהייתה משמחת בשבילי - בדיוק הודעתי לה שאני והחבר החלטנו להתחתן, והצליחה להפוך את כל התהליך להרבה פחות משמח.

מאז אני לא מצליחה להתנער מההרגשה שאני לא יפה מספיק בשביל שמישהו ירצה להתחתן איתי.
שמשהו ישתבש בהכרח.
שהוא יבין שיש המון בנות, הרבה יותר יפות ורזות ממני, שהיו מתות להיות איתו.
שהעובדה שאני כנראה לא אוכל למצוא שמלת כלה במקומות הרגילים היא עוד הוכחה לזה שמשהו לא בסדר איתי (אפילו עוד לא התחלתי לחפש, ולמעשה כרגע עצם המחשבה על להתחיל מבעיתה אותי)
שכל סיפורי הזוועה שקראתי עליהם שהיו מנת חלקן של בחורות שאינן מידה 36 בתהליך יקרו גם לי.

ועכשיו אני מוצאת את עצמי חושבת שלוש פעמים לפני כל ביס, שוקלת ברצינות לדלג על ארוחות ועושה את כל הדברים שהייתי עושה פעם, לפני שהתחלתי לנסות לאהוב את עצמי יותר ממה שניסיתי לרדת במשקל.
מדהים כמה הערה אחת מסוגלת להחזיר אותי שנים אחורה.

אז כאמור, אני לא בטוחה למה אני כותבת פה.
אולי כדי לדעת שמישהו מבין.

supersonic777

New member
ברוכה הבאה...

אני לא שמן ויפה

ואני נשוי עם ילדים וכולם אוהבים את כולם...
וכרגע זרקתי ממני חצי שקית מרשמלו

חוסר בביטחון עצמי מלווה כל מי שהיה טיפה שונה לא דווקא שמן
ונורא קל לערער ביטחון עצמי שכבר נבנה
את לא צריכה לרזות לחתונה , תהיי מי שאת כמו שאת כמו שהיית בזמן שהחלטתם להתחתן
הוא לא מתחתן עם גוף הוא מתחתן איתך

לא לכל אחת מתאים להיות רזה , יש לכל אחת ואחד את המשקל שמתאים לה
לא מעט נשים שבחרו להיכנס למכנסיים של גיל 16 סבלו מפנים מצומקות עיניים שקועות ועוד בעיות

תפסיקי לדון את עצמך לחומרה , תהיי אמיצה ותקבלי את עצמך כמו שאת
ועוד נקודה למחשבה , אם בתך העתידית היתה ילדה מאושרת ושמחה עם עודף משקל
היית מעירה לה למען עתידה ?

ועוד דבר קטן ממני כגבר
תתפלאי כמה גברים אוהבים נשים מלאות וגם שמנות
וזה בלי קשר בכלל לאישיות , מדבר על משיכה בסיסית ..

לא רחוק היום שבו הרזות ירצו להשמין

נ.ב אני לא מעודד להשמין , וגם צריך לבדוק את הענין הבריאותי , אבל חאלס עם הטירוף הזה

אופניקו

New member
אני כבר לא יודעת

תמיד הייתי בסדר עם הרעיון של להוריד כמה קילו.
ואני הראשונה להודות שיש ממה להוריד.

מה שמבאס אותי זה שאחרי הרבה מאוד זמן שניסיתי ללמוד להשלים עם איך שאני נראית, בלי המאבקים היום-יומיים האלה במשקל, חזרתי שנים אחורה.
אז כן, כרגע אני רוצה לרדת במשקל, אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שאני רוצה, או שאני רוצה שלא יעירו לי יותר.

עובדה שאת הולכת להתחתן, לא?

אז קודם כל - מזל טוב כמובן.

אבל הנה עובדה שגם עם זה שאת לא לובשת מידה 36 - יש גבר מדהים ומוצלח שכ"כ אוהב אותך שהוא רוצה לבלות איתך את כל החיים. אז אולי בעצם זה מעיד על זה שאת יפה בלי שום קשר למשקל?

ולגבי השאלה של השמלה: אני חושבת שאת יכולה להכנס לשאול פה כלות איך הן מצאו שמלה במידה שלהן - או להכנס לפורום "חתונות" ולשאול על שמלות במידה גדולה - תוכלי שם למצוא מקומות שבהם לא צריך ללבוש מידה 36 כדי למצוא שמלה. בכל מקרה, אם את רוצה להרזות אני ממליצה לך ללכת לדיאטנית או להרשם לקבוצה שתומכת בהרזיה לפי אורח חיים בריא, לא סתם לוותר על ארוחות.

stav1991

New member
מייעצת

אחרי שנים של דיאטות טיפולים וקבוצות הרזייה שום הערה באמת לא תטלטל אותך( מקווה שככה כותבים)אני נולדתי שמנה גדלתי שמנה וכל חיי היתי שמנה
מגיל 14 בערך אני מנסה כל דיאטה אפשרית .
ההורים המשפחה זרקו לי הערות שאני צריכה להרזות הלכתי לדיאטניות הלכתי וניסתי ורק עכשיו אחרי 23 שנה הבנתי למה לא הצלחתי להרזות או לשמור על המשקל כי אני עצמי לא רציתי ולא הפנמתי את המצב.
כיום אני די הפנמתי את המצב ושאלתי את עצמי טוב לך ככה? התשובה היתה לא.
ושאלתי את עצמי שאלה נוספת לא טוב לך ככה בגלל הסביבה או בגלל עצמך...ואז המשכתי והמשכתי להתחבט עם עצמי ורק שהורדתי את עול המשפחה הגעתי למסקנה שלא טוב לי ככה בגלל עצמי מאותו רגע נגמרו לי התירוצים והתחלתי ללכת לסטודיו סי אני לא רזה וגם אני לא ממש קרובה למטרה שלי בל אני עושה משהו בשביל עצמי ולא כדי לרצות אף אחד.
אלה השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך לפני דיאטה
אני בנתיים עושה רק כושר וכבר ירדתי 4 קילו

Blue Rose

New member
כלה לא קלה...

יש שירשורים כאלו גם בפורום פה וגם בפורום חתונות...
הנה אחד מפה:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=399&MessageId=143125973

זמן החתונה זה זמן מלחיץ. אנייכולה להבטיח לך עוד כמה משברים בדרך...זה שם עליך לחצים שלא הכרת ולכן כל דבר שבעבר היית מנפנפת- עכשיו נשאר בראש להירהורים...נשאר ופשוט מפריע.

אם לא היית יפה מספיק כדי שמישהו ירצהלהתחתן איתך - את והחבר לא הייתם יוצאים להרפתקאה הזו. את כבר כזו. כבר יש לך את זה ביד. את יפה מספיק כמו שאני ושאר הכלות בשירשור יפות מספיק. למען האמת גם את וגם בשישור וגם אני- יפות לא רק מספיק אלא המון...

חייבת לעבוד- רוצה לכתוב עוד הרבה...

רוזי! בלחץ!

עקשנית25

New member
ככה לא בונים חומה

את הולכת להתחתן. לבנות בית שלך ושל בעלך ביקום הזה.
את עוברת שלב בחיים. כבר לא ילדה.

ממליצה לך בחום, להסתכל מעבר לכתף, לעשות סיכום מה תרצי לקחת מהבית שהיה שלך עד עכשיו ומה לא.

הורים לפעמים פשוט לא תמיד מתאימים לנו בכל השקפת עולמם, וזה חלק טוב ביקום שאנחנו לא כמו ההורים.

את תתני לה להשפיע עלייך ככה בכל נושא? זה ימשיך וימשיך וימשיך.
כי תמיד יש על מה. יהיו ילדים, משפחות, ועוד

תחשבי על זה, בנו לכם קן משלכם, עם השקפות עולם משלכם,
עם הרצונות שלכם, תגידי שלום לילדה ההיא, תבני חומות חזקות
שיגנו עליכם מדברים שלא תרצי שייכנסו.

זה בדיוק הקטע.

למעלה