היי.

היי.

אני לא באמת בטוחה אם זה ישמע מטומטם או לא, אבל באלי לכתוב כאן ולהתייעץ איתכם ואני מניחה שבאיזשהו מקום זה הסיבה שהפורום כאן :)
אז.
אני בת 20, בתולה.... ולא עשיתי כמעט שום פעולה מינית מבחירה.
הנשיקה הראשונה שלי (ללא לשון) הייתה בגיל 13 ומאז לא התקדמתי הלאה.
אני ביסקסואלית, ומרגישה דחפים מיניים בצורה "נורמלית" (אם יש דבר כזה בכלל)... נמשכת מינית ללא מעט אנשים, מגלה עניין, מעוניינת להרגיש יפה ומושכת בצורה מינית בעצמי.
מצד שני, כל הפעמים שהגעתי לחלק ה"מיני" (נשיקה, מה שלא באמת נחשב לדבר נורא מיני בעיני רוב האנשים שאני מכירה) - אני נרתעת.
אני יודעת שעם החבר השני שלי לקח לי חודש להרגיש נוח להתנשק, ויכול להיות שאני פשוט צריכה יותר זמן מרוב האנשים בשביל להרגיש בנוח... ואני בדר"כ משוכנעת שאני מאוהבת באנשים כי אני אוהבת את האישיות שלהם, אבל לא באמת נמשכת אליהם מינית, ואני מבלבלת בין שני הדברים.
אבל באופן נורמלי, יש לי הרגשה שאנשים אחרים היו מתחילים לפתח משיכה לאדם שמולם ולא צריכים משיכה מינית מיוחדת כלפיהם?
אני מצטערת אם הכתיבה שלי מעט מבולבלת, זה נושא שמעסיק אותי לא מעט זמן.

Brombit

New member
אני חושבת שהעיקר הוא שיש לך איזשהו פחד.

כלומר עקרונית את כן רוצה יחסי מין, אבל פוחדת מהם מסיבה מסוימת.
אם אני מפרשת נכון

מאוהבת לא אומר שאת נמשכת מינית, אלה דברים שונים :)
'אוהבת את האישיות' זה יותר קרוב למאוהבת, אבל עדיין לא. זה פשוט "אוהבת" :)

k500

Active member
מנהל
שלום לך

כמו שכתבה ברומבית, יש הבדל בין משיכה לבין דברים אחרים.
נתחיל בזה שכל מה שכתבת לא נשמע מטומטם או מבולבל כלל. מה שכתבת אלה הן הרגשות לגיטימיות והן חלק ממה שהינך וזה בסדר. יש כאן רבים שלא עשו פעילות מינית מבחירה וגם זה חשוב כי אנחנו אדונים לגופנו וחופשיים לעשות מה שנרצה בלי שיגידו לנו למה ומתי. אין כאן נורמלי או לא נורמלי, זה מה שאנחנו מרגישים.

למרות שכתבת: "נמשכת מינית ללא מעט אנשים" ובהמשך: "..לא באמת נמשכת אליהם מינית", צריך אולי לשאול אם את נמשכת לאחרים יותר רומנטית מאשר מינית? כמו שציינת, יותר לאישיות שלהם? אולי. את זה את צריכה לבחון עם עצמך קצת יותר.

צריך לעשות הפרדה בין משיכה מינית לבין משיכה רומנטית. זה לא אומר שלא אוהבים או שלא מרגישים כלום, אלא שהמשיכה והאהבה כלפי אחרים/ות לא חייבים לכלול אקטים מיניים מסויימים. רוב הא-מיניים מרגישים משיכה רומנטית לאחרים, יש כאלה שיש להם משיכה מינית רק כשהם מתאהבים במישהו/י מסוים ובכלל, א-מיניות היא מגוונת וייתכן שתמצאי דברים חדשים ככל שתקראי ותשמעי מאחרים, אם תרצי.
אנחנו לא מאבחנים ולא יכולים להגיד לך מה את ומה את מרגישה, אלא אנחנו יכולים לתת לך את הכלים להבין אם את מוצאת את עצמך בספקטרום הא-מיני המגוון או שזה משהו אחר, הכל תלוי בך.
כמו שציינת, הפורום נועד גם לתמיכה ולמתן עצה. את מוזמנת להשתתף בדיוני הפורום, לשאול עוד, לקרוא, לתהות וגם להתבלבל, זה רק יעזור לך אם תרצי בכך. בכל מקרה, אנחנו כאן תמיד, בהצלחה

אני אתייחס בתשובתי רק לחלק קטן ממה שכתבת

אבל אני בוחרת להתייחס אליו משום שעניין זה הטריד גם חברה קרובה שלי: כתבת שלקח לך חודש להתנשק. חשוב שתביני שזה בסדר גמור ואין לך מה להרגיש רע בעניין. חברה שלי בת 26 ולוקח לה המון זמן להרגיש בנוח להחזיק ידיים עם הבחור איתו היא יוצאת, ואין שום דבר פגום בכך. לי יצא גם לצאת עם גברים שלקח להם זמן להרגיש בנוח עם פעולות אינטימיות למיניהן, וזה בסדר! כל אחד והקצב שלו, וכמובן כל אחד ומה שנכון לו. יכול להיות שאת צריכה יותר זמן וגם יכול להיות שתחליטי שזה פשוט לא בשבילך, בכל מקרה אין סיבה שזה יטריד אותך.

למעלה