מרלוק ופלינט צריכים לעבור סדרה!!!
וכולם יכולים לנחש לאיזו סדרה אני מתכוונת...(רמז: נושא הפורום...), מרלוק צריך להיות הבן הסורר של מיוטיסמון כי מרלוק הוא מתוק בטירוף ומיוטיסמון מגניב אבל יש הבדל בין מתוק למגניב...פלינט יהיה כמובן דיג´יגורל קטנטן שטאי ודיוויס יקחו אחריות לחנך אותו...וכשטאי ודיוויס מחנכים(
...) זה בטוח יהיה טוב!, ואולי גם טאקויה(אני נותנת לו כבוד כנער משקפת קלאסי כנראה), הנרי,קן,מאט(שילמד לחשוב קצת,צריך דמות "בוגרת") וכמובן סורה(היא פשוט אימהית שזה מפחיד) וקארי(במידה והיא מתוקה מידיי בשבילו יש לפלינט שלנו פטיש ענק שיכול להשתיק אותה קצת...אבל היא דווקא תוכל להביןאותו הוא בא מהעבר והיא עם כול מה שקורה לה תוכל למצוא איתו נושאים משותפים לשיחה...), למה טקאטו לא? גם טקאטו בעיקרון יכול לחנך את פלינט יקירנו(טוב, יקירי...אבל אנחנו לא קטנוניים!...)אם הוא לא יהיה עסוק בתחרות הצילומים עם דוגמן הלחם גילמון!, גם טריירמון,ריינמון וריקה יהיו המורים הרוחניים של פלינט...ולגביי הבן הסורר(סורר לטובה! הוא מ-ת-ו-ק!!!)מרלוק הוא יהיה איתי ועם אהובי בעל הקול השטיחי הכי יפה בעולם שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון(רק לצורך הפרוטוקול), למה מרלוק יהיה דווקא איתנו?... א. כולם יהיו עם פלינט ב. אני ואימפמון אוהבים אותו(ולא את השבלולינה המעצבנת שלו!) ג. זה הסיפור שאני המצאתי...(אתם מוזמנים להמציא גירסה משלכם). מרלוק לנצח!(טאי,דיוויס, טאקויה,קוג´י,טאקטו,הנרי,ריקה, קן, מאט, טריירמון, גילמון, וימון ,ריינמון,אגומון,גוממון,גאטומון,ארמדילומון..... ואימפמון:מה איתנו אנחנו לא נחיה לנצח לדעתך???ככה את מתנהגת אלינו?מה אין לך רגשות אלינו?...ריגעון חבר´ה אני יותר ממתה ומטורפת עליכם, מספיק לקנא אני אוהבת פשוט חוץ ממכם הרבה דמויות אחרות! אבל אתכם אני אוהבת במיוחד, רגועים?)