היי!

ben levi

New member
היי!

היי! אני בן ואני חדש בפורום! מקווה להשתלב במהירות בן

niiko

New member
ברוך הבא מי שבא

החלטתי לגוון... ותקשיב לטלי3 (קארי הממי, יש 3 טליות כולל אותה) היא באהה לכאן לפני שבוע שבועיים והיא חברה ממש טובה של כולנו (נכון?)

DiGiHiLa

New member
היא חברה טובה של כולנו

ברוך הבא לפורום בן.....יופי קצת יותר בנים פה יש מלא בנות חחחח אני חושבת שתשתלב מהר.......ואני מקווה שלא תעזוב....

ben levi

New member
דרך אגב (לא קשור)

נגיד שאני רוצה לשים בחתימה כמה תמונות מהאינטרנט אז איך אני בודק מה הקוד שלהן כדי שאוכל לשים אותן? נ.ב. שימו לב לחתימה שלי כרגע.

Digi Lista

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מקווה שתיהנה כאן,תשתלב מהר(לא לשכוח שאם יש בעיה אני תמיד מוכנה לשמוע ולעזור!), ותרגיש כאן כמו ב
! נ.ב. מתי היומהולדת שלך ואיזה תמונות אתה מבקש?(זה מנהג אצלנו). ולגביי השאלה שלך, אני לא חושבת שאפשר לשים יותר מתמונה אחת בכרטיס החבר.

ben levi

New member
טוב

היומולדת שלי ב 10.3 ואים אפשר תמונות של דיג´ימונים מהעונה השלישת כי אין לי פוקס קידס ואני רוצה להיות מעודכן

N i f r e d i L

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif [+../images/Emo32.gif]

תגידו, זאת רק אני או שבזמן האחרון אין דיגימון ב-MBC
כבר כמה ימים שאין ב- 6:00 ואין ב 15:05
מישהו ראה בימים האחרונים

DiGiHiLa

New member
אני גם יודעת למה

הזיזו את השעון שלנו הערבים לא מזיזים את השעון זוכרת?

N i f r e d i L

New member
אה...

אז כל פעם צריך לפתוח את הטלויזיה שעה אחת קדימה ממה שכתוב בעיתון
רק רגע, ומתי אצלהם מזיזים את השעון? אאל"ט זה מלונדון... [אני לא זוכרת איפה שמעתי את זה...]

LILO digital

New member
לפלינט בלש הזמן

...יש את הקול של טלפנולי או שרק נדמה לי?? (להזכירכם, זו הפעם הראשונה שאני צופה בסדרה) דרך אגב, הסדרה חמדמדה (=חמודה), וכנראה היא יותר בסגנון הקומי הקליל של "סופר פיג" ו"פוקימון", ופחות בסגנון הסדרתי-דרמטי-פעולתי כמו "שינזו" ו"דיג´ימון"... אבל היא בהחלט שווה צפייה! (כמו רוב הסדרות היפניות) ואיזה מצחיק לשמוע את המדובבת של קארי, המתוקה, העדינה והתמימה, מדובבת את המרשעת של "פלינט בלש הזמן"! איזה מוזר לשמוע אותה צוחקת "צחוק של רעים", כזה פסיכופתי ומרושע... חחחח

Digi Lista

New member
לא לרדת על פלינט!!!

אני מתה על פלינט ואיך לא על מרלוק החתיך!אכן חלק מהקולות הם קולות מוכרים (כמו כול דבר בארץ...)ואין אין כמו פלינט ומרלוק. זהו, סתם היה לי דחף לכתוב את זה.

יאקומו

New member
ליסטה?!

איך?! איך?! גם אני מתה על מרלוק! בעיקר על ההתנהגות המוזרה שלו (הוא תמיד מוזר... כמוני...) כששרה בסביבבה, או כל בחורה אחרת, אבל בעיקר שרה...

Digi Lista

New member
אמרתי לך שאנחנו תאומות...

יש משהו שאני אוהבת ואת לא?או שאת שונאת ואני לא?...אנחנו תאומות שהופרדו בילדותן בהפרש של כמה שנים בגיל...

מישהו אמר מרלוק???../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני חולה עליו..{ועל הנרי,טאי,קן ומאט ואני מניחה שאני גם אתאהב בקוג´י..} הוא כזה מיסתורי כמו שכל ערפד צריך להיות רק שאצלו זה גובל בצחוק!!{אני אוהבת להגיד גובל,כי אצלי הכל מצליח איכשהוא להיות גובל בשיגעון מופרז!!תשאלו את החברות שלי...}

Digi Lista

New member
מרלוק ופלינט צריכים לעבור סדרה!!!

וכולם יכולים לנחש לאיזו סדרה אני מתכוונת...(רמז: נושא הפורום...), מרלוק צריך להיות הבן הסורר של מיוטיסמון כי מרלוק הוא מתוק בטירוף ומיוטיסמון מגניב אבל יש הבדל בין מתוק למגניב...פלינט יהיה כמובן דיג´יגורל קטנטן שטאי ודיוויס יקחו אחריות לחנך אותו...וכשטאי ודיוויס מחנכים(
...) זה בטוח יהיה טוב!, ואולי גם טאקויה(אני נותנת לו כבוד כנער משקפת קלאסי כנראה), הנרי,קן,מאט(שילמד לחשוב קצת,צריך דמות "בוגרת") וכמובן סורה(היא פשוט אימהית שזה מפחיד) וקארי(במידה והיא מתוקה מידיי בשבילו יש לפלינט שלנו פטיש ענק שיכול להשתיק אותה קצת...אבל היא דווקא תוכל להביןאותו הוא בא מהעבר והיא עם כול מה שקורה לה תוכל למצוא איתו נושאים משותפים לשיחה...), למה טקאטו לא? גם טקאטו בעיקרון יכול לחנך את פלינט יקירנו(טוב, יקירי...אבל אנחנו לא קטנוניים!...)אם הוא לא יהיה עסוק בתחרות הצילומים עם דוגמן הלחם גילמון!, גם טריירמון,ריינמון וריקה יהיו המורים הרוחניים של פלינט...ולגביי הבן הסורר(סורר לטובה! הוא מ-ת-ו-ק!!!)מרלוק הוא יהיה איתי ועם אהובי בעל הקול השטיחי הכי יפה בעולם שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון(רק לצורך הפרוטוקול), למה מרלוק יהיה דווקא איתנו?... א. כולם יהיו עם פלינט ב. אני ואימפמון אוהבים אותו(ולא את השבלולינה המעצבנת שלו!) ג. זה הסיפור שאני המצאתי...(אתם מוזמנים להמציא גירסה משלכם). מרלוק לנצח!(טאי,דיוויס, טאקויה,קוג´י,טאקטו,הנרי,ריקה, קן, מאט, טריירמון, גילמון, וימון ,ריינמון,אגומון,גוממון,גאטומון,ארמדילומון..... ואימפמון:מה איתנו אנחנו לא נחיה לנצח לדעתך???ככה את מתנהגת אלינו?מה אין לך רגשות אלינו?...ריגעון חבר´ה אני יותר ממתה ומטורפת עליכם, מספיק לקנא אני אוהבת פשוט חוץ ממכם הרבה דמויות אחרות! אבל אתכם אני אוהבת במיוחד, רגועים?)

למעלה