היי..

lolokokl

New member
היי..

רציתי לשאול, מהם המחירים של צילום ושל בדיקת שיניים לסוסה?
הוטרינר הציע 500 שח על צילום
ו300 שח על בדיקת שיניים
ואם את שניהם אז 700 במקום 800..
תודה מראש :)

jgut

New member
צילום של מה?

המחיר של טיפול שיניים נשמע לי סביר בהחלט ואפילו לא יקר לפי מה שאני מכירה.

lolokokl

New member
אממ

מדובר בצילום רנטגן לשיניים ובדיקה של השיניים.. :)
יש לסוסה מעין גולה כזו בלסת שגדלה לה..
תודה על המענה הזריז..

jgut

New member
אני לא בטוחה שהמחירים כוללים טיפול

כי כניראה בהתאם לתוצאות הבדיקה יקבע הטיפול.

בכל מקרה המחירים ניראים לי הוגנים בהחלט. בדיקת שיניים עושים באופן קבוע כל חצי שנה. חשוב להקפיד על כך.

במקרה שיש משהו חריג כמו גולה, אז אם נידרש טיפול כירורגי העלויות עלולות לגדול. אבל זה לא נשמע כמו בדיקה שאפשר לוותר עליה.

popi199

New member
על פניו

נראה בסדר, מחירים הוגנים.

רק לוודא, בבדיקה מדובר בבדיקה וטיפול נכון?

vet

New member
נראה לי שהרופא שלך

מעוניין לבדוק על ידי הצילום אם ישנם סימנים לזיהום מתחת לאחת השיניים התחתונות (אני מסיק שמדובר בלסת התחתונה). שווה לשאול מה כולל המחיר. אני בספק שזה כולל טיפול מכיוון שללא ידיעת הבעיה לא ניתן להציע טיפול, ובכל מקרה ישנן מספר אופציות (אם אכן ישנו זיהום)

lolokokl

New member
עדכון...

אז קודם כל תודה לכל מי שענה..
הוטרינר היה לא היה צורך בצילום הוא התחיל עם בדיקת השיניים ויש לה כמה שיניים צמחו לא באותו קו אחיד עם כל המשנן בלסת התחתונה, בגלל זה נוצרו רווחים בלעיסה ואוכל נדחק ממש חזק שזה גם לה לדלקת חניכיים דיי קשה וללחצים על השורשים של השיניים.. בקיצור הלעיסה שלה לא "נכונה" זה משהו שהיה קורה ולא נראה לעין בבדיקות השיניים שהיא עברה בעבר.
אז הוא השחיז לה את השיניים ואת האזורים הבעייתיים כי שיהיה לה קל יותר וניקה לה את כל מה שהיה דחוס. היא צריכה פרוצדורה יותר רצינית מזה והוא הפנה אותי לוטרינרית שמתעסקת ומבינה יותר בבעיות שיניים..
היא מקבלת אנטיביוטיקה בגלל המוגלה שיש לה.. את פגישה הראשונה סיימנו ב 500 שח. אבל זה משהו שיצטרך לחזור על עצמו לא כולל הפרוצדורה ההיא שהזכרתי..
בכל מקרה אני מקווה שהיא תרגיש יותר טוב בקרוב.
שבת שלום!

למעלה