היי :)

No logo1

New member
היי :)

קוראים לי שיראל, ואני סטודנטית לתואר ראשון לקרימינולוגיה, בקורס "התמודדות עם אירועי חיים טראומתיים" אצל ד"ר יעל סקה, בבר אילן.
יוצא לי לקרוא את ההודעות בפורום המדהים הזה במשך הרבה שנים, ואני רואה את כמות העוצמות הקיימות פה..את היש מאין של כל אחת פה כאשר היא נותנת לאחר..אז דבר ראשון, כל הכבוד!

במסגרת הלימודים, אני עושה עבודת סמינריון בנושא התמודדות עם אירועי חיים טראומתיים בהתמקדות על התעללות מינית והפרעות אכילה (כמובן שלא חייב את שניהם יחד), במהלך הסמינריון עלי לבצע ראיון, כמובן שזה ראיון אנונימי ומי שתסכים, יש לה את הזכות להפסיק את הראיון בכל שלב שהוא (כולל לגנוז אותו בסוף). מאחר ואני מבינה שראיון כזה עלול להיות קשה עד בלתי אפשרי, אנא פני אליי רק במידה והנך חושבת שאת מסוגלת.. אני אשמח להיות שם בשבילך אם את מהססת..

אם מישהי מעוניינת, אני אשמח שתיצרו עמי קשר במסרים האישיים או במייל [email protected]

(ההודעה כתובה במין נקבה, אך מתייחסת לשני המינים)

תודה :)

levshavur

New member
שיראל

שלום לך,
אני חושבת שהנושא שבחרת לעשות עליו את המחקר שלך הוא חשוב. לעתים די קרובות, (קרובות מדיי לצערי) הצירוף הזה בא ביחד.
במקרה שלי - מקרה 'קלאסי' של הצירוף הזה: אני שורדת גילוי עריות...ובמקרה שלי הפרעת האכילה הייתה חלק מהמכלול של פוסט טראומה.
לשמחתי הרבה, כיום, אחרי 8 שנים של טיפול, כול זה כבר מאחוריי...
שיהיה לך בהצלחה בלימודים!
לבשה.

No logo1

New member
היי לב שבור :)

מצטערת שאני עונה רק עכשיו, יומיים מטורפים..
אני קוראת פה די הרבה, גם אותך וכיף לי נורא לשמוע שאת אחרי..מאחלת לך המון בריאות, והצלחה! :)
תודה רבה! :) :) :)

levshavur

New member

לידיעת כל הסטודנטים שפונים לבנות הפורום

ככה כן כותבים הודעה שמחפשת משתתפים למחקר - עם שם, שם המוסד האוניברסיטאי, שם הקורס ושם המנחה, והסבר על כך שההשתתפות במחקר עלולה להיות לא פשוטה ואפשר להפסיק בכל רגע נתון ו/או לפסול את השימוש במה שאמרת כמשתתפת במחקר.
מי שלא בטוח בתוכן של ההודעה יכול לפנות לעזרת מנהלות הפורום (או לעזרתי. הייתי סטודנטית למקצוע טיפולי ואני מאוד קפדנית בכל הנוגע לכללי האתיקה. ואני גם נחמדה ואוהבת לעזור
).
אז תודה, שיראל. יצרתי קשר ואני מאחלת לך בהצלחה.

No logo1

New member
:)

שישמים אחרים, אני חייבת להגיד שאת מדהימה! (את באמת נחמדה
) ובזכותך ההודעה הזו הייתה נכונה, תודה על העזרה, ותודה עוד יותר על שפנית אליי :)

למעלה