היי

חרדה פסיכולוגית, תחושת השפלה/רתיעה וכו'...

אני בעצמי טענתי בעבר בתוקף שזה משהו שלעולם לא אעשה, וזה הרתיע אותי מהמון המון סיבות.
אבל לעולם לא הייתי מבקשת מהצד השני לעשות לי את זה באותה תקופה אם אני בעצמי כ"כ מסרבת ונרתעת.
אלא אם הוא אוהב ומתעקש (ויש כאלה, כידוע) - לא הייתי *מסרבת* לזה, אבל לא הייתי דורשת את זה. זה פשוט לא הגיוני ולא הוגן.
למזלי דעתי השתנתה - אבל ממש מקצה לקצה

("קצה" זאת בחירת מילים מעניינת בהקשר הזה
)

redredhead

New member
לא בעד להציב דרישות בסקס באופן עקרוני

מה שלא בא מרצון, גם נראה ומרגיש על הפנים, אז זה לא שווה.
אבל לא רואה משהו רע בלבקש, גם אם אני לא עושה את זה. תמיד מותר לצד השני לסרב.

בהסתייגותך ציינת - לא הייתי יורדת לגבר שלא יורד לי כי "זה מגעיל/משפיל אותו".
ואח"כ נתת דוגמאות לסיבות שכן מתקבלות על הדעת למה לא לרדת - חרדה פסיכולוגית/תחושת השפלה/רתיעה.
בעיניי זה בדיוק אותו דבר. לא רואה הבדל...

בתכלס את די צודקת... אין ממש הבדל.

אבל מישהו שחושב שזה מגעיל - יש משהו לא הגיוני בזה שהוא כן ידרוש את זה מהצד השני. זה כאילו נותן תחושה של

וגם אני ממש לא בעד להציב דרישות

Berethor

New member
הוא חושב ששלה מגעיל ושלו לא

או שפשוט לא אכפת לו כל עוד זה הפה שלה ולא שלו שם..

Berethor

New member
וכמובן מבחינת השפלה המחשבה היא

כל עוד הצד השני משפיל את עצמו זה יותר קל..

Berethor

New member
בהחלט לא הוגן

זה שהיית גם בצד שנרתע מזה גם עוזר לך להבין את החשיבה של אדם שמתנגד לזה, יפה.

Berethor

New member
מה גם שסביר להניח שהוא דרש ממנה את זה

ולא היא הציע לו את זה על דעת עצמה ואמרה לו שהיא מוכנה לעשות לו מבלי שהוא יעשה לה, זה הופך את זה לאפילו יותר לא הוגן כלפיה. מצד אחד לדרוש את זה לעצמו ומצד שני לסרב כאשר היא מבקשת את זה גם.

redredhead

New member
מאיפה אתה יודע אם הוא דרש

או ירד על ברכיו והתחנן??
אולי היית שם, אני לא יודעת.

Berethor

New member
מחייבת אולי לא

אבל לא הוגנת כלפייה לגמרי, אלא אם כן היא הייתה מסכימה לסידור הזה בעצמה שהיא עושה לו אבל הוא לא מסכים לעשות לה. יהיה גם מאוד לגיטימי מצידה לסרב לעשות לו כל עוד הוא לא יסכים לעשות לה.

Berethor

New member
בגלל שמדובר באותו אקט

הסטנדרט הכפול פה הוא מאוד בולט, אם מדובר היה באקט אחר זה לא היה אותו דבר.

redredhead

New member
זהו, שאתה לא זה שקובע את הסטנדרטים

אם הם החליטו כזוג שזה מה שמתאים להם, זה ממש לא משנה אם זה עומד בסטנדרט של מי מהגולשים פה.
בן הזוג שלי עושה הרבה דברים שאני מבקשת ומעדיפה לא לעשות בעצמי (לאו דווקא בהקשר מיני) וגם ההפך.
פנקסנות זה לא בריא, בטח שלא בשותפות, תאמין לי.

Berethor

New member
אפילו מזה את לא נהנת איתו?

אפילו שהוא מאונן לך את לא נהנת? אבל שלבד כן, אובכן אין סיבה הגיונית לזה כי אם את יכולה להנות מאוננות לבד את אמורה להיות מסוגלת להנות גם מאוננות משותפת. אז או שהוא לא יודע לעשות את זה ואת גם לא מסבירה לו או שיש משהו נפשי שגורם לך לא להנות מזה שהוא עושה לך את זה, איזה רתיעה ממנו בנושא המיני, ואם זה הסיבה אני לא יתפלא שבאותה מידה זה משפיע גם על החדירה ואולי זה אחת הסיבות שאת לא נהנת גם שם.

Odelle

New member
אמאל'ה! תפסיק להלחיץ אותה.

את לא א-מינית, כי יש לך יצר מיני שנשמע בריא לחלוטין ועובדה שיש לך דחפים ואת מאוננת. הכל טוב.

אני גם לא חושבת שיש לך בעיה רפואית, אלא שכמו שאמרו מקור העניין הוא הכימיה המינית והפתיחות (או החוסר-פתיחות..) עם החבר.
תעבדו על זה לאט ויהיה בסדר

Berethor

New member
מה שהיא מתארת פה נשמע כבעיה

מה בדיוק הבעיה קשה לדעת בוודאות אבל ברור שהיא קיימת, ולא אין לה "יצר מיני בריא לחלוטין", מישהי שעושה סקס רק בשביל החבר ולא בשביל עצמה לא נחשב ליצר מיני בריא. בקשר לאוננות זה פחות נחשב כי אוננת היא יכולה לעשות גם בלי חבר. חוץ מזה היא מתארת עניין של כאבים בחדירה וזה בנוסף לבעיות עם החשק.

Berethor

New member
תלוי ממה נובעת הבעיה

בעיה אצלך שאת לא מסוגלת להנות מזה או בעיה אצל הבן זוג שלא מצליח לגרום לך להנות או שמראש לא מעניין אותך מין AKA א-מינית. חוץ מזה אם את מרגישה כאב יכול להיות שמדובר בוגיניסמוס.

http://www.pain.org.il/11/וגיניסמוס/

למעלה