היי

Berethor

New member
הנקודה פה היא לא על מיקוח

אלא על הגינות. כן אני חושב שאם היא לא עושה את זה אז לא לגיטימי מצידה גם לבקש, כנ"ל להפך. חוץ מזה במלא הוא לא רוצה לרדת לה, וזה הדרך היחידה שהיא יכולה לשכנע אותו אולי.

את בת 24?

ואולי הוא ירד לה ויהנה בלי שום קשר אם היא ירדה לו או לא.
ואת צודקת... מערכת יחסים היא לא תן לי ואתן לך בתמורה.

Berethor

New member
על מי אתם עובדים

באוראלי נהנה בעיקר הצד שמקבל, זה לא דבר חדש. אז כל עוד רק היא יורדת לו בטח שהוא מרוצה מהסידור הזה שמשתלם יותר לו מאשר לה. מי שרוצה לתת ולא לקבל שום דבר בתמורה זה עניין שלה, אבל מי שמבינה מתיי יש לה תלגיטימציה גם לקבל ולא רק לתת פועלת הכי נכון. אבל אתם יכולים להמשיך להתחסד בנושא לא מפריע לי.

אל תעלב

אבל באמת יש לך עוד כל כך הרבה מה ללמוד.
אני לא אומר את זה כדי לפגוע. אבל אתה כל כך צעיר ולא מבין. פשוט לא מבין כלום.
אני יודע שהתגובה שלך תנסה לפגוע בי (כי אולי נפגעת), אז לך על זה, אתה באמת לא מצליח.
ומשפט אחרון, להגמיר אישה פעם ועוד פעם ועוד ועוד ועוד... לגרום לה לשרשרת אורגזמות ובמקרים מסויימים גם לשפיכה, זה אחד הדברים הכי מספקים שיש. כמעט כמו לגמור בעצמך. עוד כמה שנים גם אתה תבין את זה.

Berethor

New member
אתה זה שלא מבין, במיוחד את זה שלא כולם כמוך

ואם היא הייתה באמת נהנת כל כך מזה שהצד השני גומר אז למה זה לא עוזר לה עם זה שהיא לא נהנת מסקס, חשבת על זה. חוץ מזה אני יכול להגיד לך שבתור אדם שמבין מאוד טוב תחבר שלה בקטע הזה, אני גם מבין למה משתלם מצידו שהיא תרד לו אבל הוא לא ירד לה. זה מאוד הגיוני מכל בחינה. אבל בניגוד לחבר שלה, אני בחיים לא ידרוש משהו שאני לא רוצה לתת בעצמי, ולכן אני בחיים לא דורש אוראלי, והסיבה היחידה שאני יסכים לזה זה אם הבחורה רוצה לעשות את זה לי ולא כי אני דורש ממנה את זה. ככה אני אדם הגון. החבר שלה מצידו דורש ממנה אוראלי שלא נראה גם כן שהיא ממש נהנת לתת לו וגם מצידו מסרב לעשות לה. זה מאוד לא הוגן כלפיה. כמו שהוא אומר לה שזה מגעיל אותו עם הפה או הלשון "לגעת" שם, ככה גם היא יכולה להגיד לו מצידה. אותו עיקרון, ושלא יתחיל עכשיו ויכוח למי יותר קשה לעשות את זה לגבר או אישה, עדיין העיקרון הוא דומה.

נראה לי שאפסיק להתווכח איתך עכשיו.

אתה נראה לי ילד מקסים, אבל אתה לא מקשיב, אתה עסוק בלנסות להוכיח שאתה צודק. וזה בסדר, אני לא חושב שהייתי שונה בגילך.
מצד שני... מחכה עכשיו בחדר עלמת חן המעוניינת לענג ולהתענג עלי.
אז שיהיה לך לילה מדהים. לי בטוח יהיה.

ה-ת' מיותרת. ".מסור לה..."

אמסור תודה. היא נסעה לרכוש לנו גלפידיך אז יש לי עוד כמה דקות.
היא גם בת 26, אז כבר מותר לה לשתות.

27 במרץ

החבר'ה בגילה עסוקים במשא ומתן על מי יורד למי... כמוך.
איתי היא גילתה שהיא מולטי אורגזמית.
אני משער שזו הסיבה העיקרית שהיא איתי.

Berethor

New member
בטח מחפשת שוגר דידי או שוגר גרנדפה

רק שלא תשכח להביא איתה ויאגרה, אחרת מה שיהיה שם זה רק ירידות..

Berethor

New member
מה שכן

אולי משום שהיא לא נהנת מיחסי מין מלאים AKA חדירה אולי זה הסיבה שאולי היא מסכימה לעשות לו אוראלי במקום למרות שהוא לא מוכן לעשות לה. פה ההיגיון היחיד שאני מוצא בסידור הזה שלהם. כי חוץ מזה אני מוצא את זה מאוד לא הוגן כלפיה, ואולי היא לא מבינה את זה רק כי היא אוהבת אותו.

Berethor

New member
הנה מישהי שמבינה ויודעת

לגביו היית לוקח את הסיפורים שלו בעירבון מוגבל, נשמע חרטטן גדול.

איזו התנשאות מיותרת

הסידור מעלה (היא תרד לי ואני לא לה) מתאים להרבה גברים, גם בגילך.
העובדה שאתה אלוף במיטה ומעניק מולטי אורגזמות על בסיס קבוע והעובדה שזה הו כה מענק אותך- לא מהוות אינדיקציה להעדפות של יתר או רוב האנשים.

redredhead

New member
שמעתי "התחסדות" אז הגעתי

העובדה שהיא יורדת לו לא מחייבת שהוא יירד לה, או יבצע כל אקט כלשהו אחר לצורך העניין.
כן מצופה ממנו, כבן הזוג שלה, להפגין אכפתיות ורצון כשמדובר בעונג שלה. כן מצופה ממנה לדעת לתקשר את זה החוצה וגם אם היא מתביישת, חשוב שתמצא את הדרך, כי זה בשבילה.

מסכימה, עם הסתייגות-

תלוי מה הסיבה שהוא לא יורד.
לא הייתי יורדת לגבר שלא יורד לי כי "זה מגעיל/משפיל אותו".
המוסר הכפול היה מרתיח אותי.
בעצם, סביר שלא הייתי נשארת איתו (לא כי הוא לא יורד - אלא בגלל הסיבה).

למעלה