היי

^hunter^

New member
היי

זוכרים את BARNET הקבוצה שלי ? בטח שלא כי לא הגבתם גם להודעה הקודמת שלי לגביה... אבל זה חשוב ! הצלחתי להעלות אותם ל DIV1 לאחר 10 עונות של התנדנדות בין DIV3 ל DIV2 וזה הישג כי זו קבוצה של תחתית טבלה של DIV3... בקיצר רציתי לשאול (במיוחד לאחר המצב הכספי הדל ומצב האיצטדיון הדל) אם לאחר העליה ל DIV1 יש איזה הגבלה של מקומות איצטדיון שם ככה שההנהלה תהיה חייבת להגדיל את האיצטדיון ה"ענקי" שלי (4057 מקומות...) ההנהלה קמצנית ואין כסף אף פעם והתקציב עומד על 2 מיליון. זה עשוי לגרום צרות ב DIV1 הא? השחקן הכי שווה שלי הוא 400 אלף (בן סטרבנס..) והכי מרוויחים אצלי זה 100 אלף לשנה ואני מפחד שהם יתחילו לברוח לי אבל ההנהלה לא מקצה כסף... בקיצר.. טיפים ? מישהו ?

^hunter^

New member
בתקציב של 2 מיליון התכוונתי

כסף נכנס = 2 מיליון בערך כסף יוצא = 2 מיליון בערך כסף להעברות - 0 BALNCE - בד"כ על ה מינוס...

KaZaM

New member
בקשר לאצטדיון

לא יכולים לפסול לך אותו בכלל כמות רק בגלל איכות. וטיפ - בגלל שאין לך כסף תחפש כמובן שחקן שמשתחררים מהחוזים שלהם בסוף השנה ושחקנים חופשיים

tomash11

New member
אני לא בטוח...

אני יודע שבפרמייר ליג יש מינימום גודל לאצדיון שאתה מחויב לעמוד בו, וזה קיים בעוד ליגות, אני לא בטוח שבמעבר מהליגה השניה לראשונה זה קיים אבל זה ייתכן. במקרה שזה אכן קיים ואתה צריך להגדיל את האצטדיון, להנהלה שלך לא תהיה ברירה והם ישקיעו כסף כדי להגדיל אותו. מה שיקרה זה שהבאלאנס שלך פשוט יהיה עוד יותר שלילי, כי זה גרעון נוסף שהקבוצה תיצור... ובקשר לשחקנים...תעשה מה שקאזאם עשה...תחפור מתחת לאדמה ותחפש שחקנים שמשתחררים מהחוזה שלהם בסוף עונה (גם אם אתה רק בתחילת עונה, שווה לך להוסיף אותם לשורט ליסט ככה שהמחשב יזכיר לך שהחוזה שלהם עומד להגמר, ואז באמצע השנה תבדוק את הביצועים שלהם ותנסה להחתים). כמו כן, לך על שחקנים חופשיים. ועוד משהו, נסה לחפש שחקני עבר שכבר לא רצויים כל כך בקבוצות הגדולות אבל עדיין רוצים לשחק, אז הם לפעמים יהיו מוכנים להתפשר בשכר ולבוא אליך, או שתפתה אותם עם משרת מאמן/שחקן...יתרון של שחקנים כאלה, במיוחד עבורך, זה שבדרך כלל הם שיחקו מספיק בנבחרות שלהם ולא תהיה להם בעיה להשיג רשיון עבודה. וכמובן שהשאלות בתחילת עונה, אם הן נעשות נכון, מוסיפות המון. בהצלחה.

שיקתי עם WIGAN

זה לא נורא הצלחתי לעלות אותם לליגה הבכירה לקחת אליפות ולשחק בליגת אלופות!

למעלה