היי

אל על2

New member
היי

שלום לכולם

אני מחפש ממתק שהיה פעם אני לא זוכר את שמו או איך העטיפה שלו נראית

אבל אני זוכר שזה היה כמו סוכריות קופצות וזה בא בכל מני צבעים כמו אדום כחול ירוק וכו'

זה כמו אבקה אם מישהו יודע למה אני מתכוון ויכול לעזור לי אז שיכתוב למטה

תודה רבה :)

אל על2

New member
לא זה לא מה שחיפשתי

פעם מכרו את זה ליד הבית שלי בסופר קטן כזה ממש לפני שלוש שנים

זה לא סוכריות שבתוכן יש אבקת סוכריות קופצות

זה כמו אבקה ..

וזה לא משהו כמו הסוכרייה הזאת של הרגל שאז טובלים באבקה

זה פשוט אבקה טעימה חחח

נראה לי שגם אם אני אמצא את זה באינטרנט אני בכל זאת לא יוכל לאכול את זה כי נראה לי שפשוט הפסיקו לייצר את זה

אבל תודה בכל זאת :)

עדגיל

Well-known member
מכירה וגם אהבתי. אני דיי בטוחה שהתשובה של

אילן נכונה.

אל על2

New member
תודה רבה!

אילן צדק :) רק שהחפיסה היתה בעברית תודה רבה לכולכם אני אחפש את זה במכולת!

Y. Welis

New member
נקרא 'סוכריות קופצות'. לפני עשור היה גם

שוקולד של עלית שבא עם מילוי כזה (לצד פיצפוצים, 'עדשים' ועוד).

אגב פיצפוצים - אורז תפוח, היו פעם מאכל בוקר עממי, כמו פתיתים ו'שלווה'. היום אין בכלל וחבל.

עוד מאכל שנעלם לפני שנתיים - פתיתים לבישול. כמו קוסקוס, רק מבוססי קמח. מאוד עממיים ובסיס נוח מאוד לארוחת 'סטודנטים' זולה (עם תוספות שונות). מצער שכבר לא משווק. נדמה שהמחיר היה זול מדי.

רוזהלי

New member
פתיתים

יש בכל רשתות השיווק, מקמח רגיל ומקמח מלא, בכל מיני צורות.

Y. Welis

New member
לא הסוג הזה. משהו עגול וכדורי, שלא הצריך

בישול ארוך, אלא 5 דק'. היה מגיע עם קצת ירקות.

משהו פשוט וזול ומשביע, שחוסל בלי הודעה.

והיו עוד מוצרים כאלה שנעלמו -
כמו 'מילקי קפוצ'ינו' הקלאסי (הטעים שבמעדנים ששטראוס ייצרה. הטעם המקורי אגב שונה בתחילת האלפיים, כך שהמעדן בשם הזה אח"כ, לא היה באותה רמה), וכמו 'פריכיף' של תנובה (בגביע גדול, לא זעיר כמו היום. מתקטנים עם השנים), וכן 'חומוס עם גרגירים' של שטראוס, שהתקיים לשנה אחת ב-07'.

אגב ראיתי היום מרק 'לייט' של קנור. מה לייט בו? שהוא שוקל 10 גרם פחות מהרגיל, אבל עולה אותו הדבר...

עדגיל

Well-known member
וואי ויליס הזכרת לי נשכחות. המוצר הכדורי הזה

באמת נעלם כלא היה. הבן שלי מאוד אהב את זה. זה לגמרי לא פתיתים. בכלל הזכרת כל מיני מוצרים שבאמת לא קיימים. ההחלטה בידי היצרן. הוא מכניס לשוק מוצרים אחרי טעימות (בדיזנגוף סנטר מתקיימים מידי פעם טעימות בחדרים קטנים. כל 10-15 איש מקבלים צלחת ועליה מוצר ממוספר וצריך לחוות עליו דיעה, ויש הפסקה בין טעימה לטעימה או ששותים קפה כדי לסתור את הטעמים). אחרי שהמוצר חודר לשוק היצרן בודק כמה מפלח השוק המוצר תופס ואם זה לא מעל לרף מסויים - המוצר פשוט עף. לי למשל מאוד חסר המוצר הזה. אני יודעת שיש היום גירסאות חדשות.

Y. Welis

New member
אני בטוח שהוא לא הפסיד, ומי שכן הפסיד אלה

חסרי האמצעים.

במיוחד מעצבנים הרטבים לטיבול עוף (בשקיות) החדשים, שבאים עם תמונות עוף, כאילו זה מה שיש בהם.

Y. Welis

New member
לא ב'קו אופ' המקומי. אולי רק מחוץ לעיר

ב'סופר-סופרים' (כמו 'חצי חינם' ודומיהם).

אגב עוד דבר שנעלם בקיץ האחרון - המסטיקים הממולאים (לבנים מלבניים, לא הרצועות) של TRIDENT, בטעמי מנטה ואקליפטוס.

עד שמצאתי מנטה אחד טוב שאני מסוגל ללעוס, הפסיקו לייבא אותם (נשארו רק מסטיקי הפירות הפחות מעניינים שלהם). לחלק מהאחרים יש טעם כימיקלי (וגם רשימת הכימיקלים ב'מרכיבים' שלהם התארכה מאוד. ממש ניסוי בכימיה).

עדגיל

Well-known member
וויליס. במכולת בשכונה מוכרים שוקולד עלית פרה

אדומה בליין מיוחד שקיבל הכשר בד"צ וקוראים לזה "מגדים". יש להם שוקולד עם סוכריות קופצות ועם סוכריות עדשים

sailor

New member
אני זוכר שקיות קטנות של אבקה כזו

במחיר בערך כמו מסטיק עלמה אחד, צבעים לא היו בזמני, זה היה תערובת סודה לשתיה עם חומר טעם וסוכר.
טעמתי פעם אחת ותו לא.
את השם אני לא זוכר.

אילן די

New member
לא, אבל אני מצלם בכל זאת

תודה.

למעלה