היי..

יונתנטן

New member
היי..

אני רוצה לשאול אתכם מה דעתכם..

קראתי בפייסבוק את המשפט הבא:
״סטוץ היא דרך חיים.
אמר זה שנפגע מהאהבה״..
מסכימים את המשפט הזה?

marioForever

New member
לא....

כולנו נפגעים מאהבה בשלב כזה או אחר של החיים,
טוב לא כולנו
אבל הרבה מאיתנו נפגענו מאהבה
יש כאלה יותר מאחרים
יש כאלה שזה הרג אותם
יש כאלה שזה חיזק אותם
זה לא אומר שלשכב עם כמה שיותר בחורות זה דרך חיים שמישהו צריך לבחרו בה,
זה בדיוק אומר הפוך
שאתה צריך למצוא את הנכונה בשבילך.

לא

אהבה חשובה מאד בקיומנו. כל אדם זקוק לאהבה. אהבה גם הרבה יותר משמעותית מהנאות גופניות. סטוצים אינם ממש רצויים ועדיף שלא להרבות בהם כדי לשמור על ערכיות ולא להפוך לאדם חומרני ופשוט. אדם שיהיו לו רק סטוצים בלי אהבה, יסבול נפשית מאד. כל הזמן קורה שאנשים לא רוצים קשר ועוזבים, אבל זאת לא סיבה לא ליצור קשרים אף-פעם. צריך קשרים ואהבה.

sani48

New member
היי יונתן

מה קורה?
איך בצבא?,ולעיניננו,לכל אחד יש דרך חיים שמתאימה לו,אין דרך אחת שתתאים לכולם,וזה גם הכול עיניין של תקופות בחיים(סביר להניח שמי שרשם את זה ישנה את דעתו בעתיד),יש כאלה שכרגע לא בנוים למערכת זוגית מהסיבות שלהם(בדרך כלל זה אנשים שמפחדים להיקשר)אז בנתיים הם מיסתפקים במין מזדמן,אין בזה שום דבר רע,כל עוד יודעים לעשות את ההפרדה של הרגשות ולא נקשרים יותר מדי,לבחורות בדרך כלל קשה יותר לעשות את ההפרדה הזו,ולכן לא כל אחת בנויה לסטוצים,אתה אבל תעשה מה שטוב לך גבר,אם כרגע אתה מעדיף את חיי הרווקות,ויש לך הרבה מעריצות ,וקשה לך לוותר על הסגנון חיים הזה
,אז תמשיך להנות,עד שתרגיש שאתה בשל לקשר רציני, יאלה גבר,תעשה חיים ותשמור על עצמך בצבא

יונתנטן

New member
היי תודה על התגובות..

פילוסוף וסני, אני מכיר אתכם מזמן באתר, כל הכבוד על ההתמדה :)

ולמה אני שואל?
נפגעתי מאהבה לא מזמן, קצת יותר מחצי שנה. ואני לא מסוגל ולא רוצה להכנס למערכת יחסים שוב. יותר גרוע, אני לא יכול לסבול את זה פתאום. את כל הידידות מחקתי. זה ממש מוציא את עצמי מדעתי כל סוג של קשר עם מישהי.
ואני לא סטוציונר ולא יכול להיות. שה מגעיל אותי. אני לא בן אדם כזה..
אז אני תקוע..

sani48

New member
כן אני ואתה

מכירים מזמן,הייתה אז ילד,ועכשיו אתה הגבר שבגברים
,מבאס לדעת שמישהי שברה לך ככה את הלב,אני מבין למה כרגע אתה לא מסוגל להיכנס למערכת יחסים חדשה,אבל תיהיה בטוח שאתה לא תרגיש ככה לנצח,אתה בחור חזק,אתה תתאושש ממנה,ואתה תכיר יום אחד מישהי שתגרום לך לשכוח את הכול,ואז אתה תגיד תודה לאל שהבחורה הראשונה עזבה אותך,כי בזכות זה התפנה לך מקום בחיים,להכיר מישהי הרבה יותר מתאימה,מישהי שהגורל שלך להיות איתה ביחד,ולגבי זה שמחקתה את כל הידידות,למה זה?בגלל שמישהי פגעה בך,אתה כועס על כל מין הנשי או מה?
על כל מיקרה אם אתה לא בנוי כרגע להיות אפילו בקשר ידיתותי עם בחורות,אז על תעשה את זה,יכול להיות שאתה בן אדם שניקשר יותר מדי,אפילו לידידות שלך,ואז זה גורם לך לכאב ראש כי אכפת לך יותר מדי ,אז תוותר על זה כרגע,עד שתצא מהסרטים האלה,יקח כמה זמן שזה יקח,בסוף זה יקרה,יאלה גבר,אם אתה צריך משהו תגיד לי,ביי בנתיים

2461

New member
סוג של דרך חיים....

לא חושבת שבריאה אבל זה בהחלט סוג של דרך חיים

Megie

New member
לא.

אז הוא יקבל מספרים חסרי ערך ורגש ויפסיד את הסיכוי- לקבל חוויה מתקנת ולהצליח באהבה (לשם שינוי)

כל אחד ומה שמתאים לו

אם כי אני חושבת שמי שמעיד על עצמו כמי שנפגע מהאהבה (כמו כולנו או לפחות רובנו אני חושבת) הוא ככל הנראה אדם שבנוי לאהבה ורוצה בה, הוא פשוט חווה אכזבה וייתכן שהוא צריך זמן "החלמה".
אבל בהחלט יש אנשים שלא בנויים ולא מעוניינים באהבה וזוגיות וזו זכותם.

alona 27

New member
מעניין אם הוא לא פוגע באחרים

אם הוא ויתר על ההזדמנות לאושר אז בעיה שלו. אבל השאלה היא אם כשהוא עושה את כל הסטוצים האלה הוא מספר לבחורות שמדובר בסטוץ או שהוא מדבר אליהן יפה ונותן להן תקווה שאולי הוא יתאהב בהן?
אם הוא רוצה לא להיפגע ולכן מוותר על סיכוי לאהבה זה עניין שלו, אבל שלא יפגע באחרות בגלל זה.

למעלה