היי

Weird Eyal

New member
היי

אני חדש כאן מה קורה? יש למישהו כאן במחשב שירים של מפגרת או להקות ישראליות מהתקופה של מפגרת?

KamikazA

New member
יש לי

את הקסטה המקורית של המפגרת, עם הקלטות משתי התקופות שלהם (מה לעשות שלא יצא להם דיסק) אם תגיד לי איך מעבירים למחשב מקסטה אני יעביר הם להקה ממה טובה, השיר האהוב עליי זה "שחררו את וענונו"

Weird Eyal

New member
יש לי גם

יש לי קסטה שמכרו בבית ליסין בהופעות שהיו שם... זה שניי האלבומים שלהם אם הייתי יודע אייך להעביר מקסטה למחשב אז לא הייתי מבקש כאן עזרה תודה בכל אופן

Ignition

New member
נראה לי

שכדי להעביר מקסטה למחשב , אתה צריך חוט בננה , שאתה מחבר צד אחד ליציאה של האוזניות (מהטיפ של הקסטה) ואת הצד השני אתה מחבר לכניסה של המקרופון במחשב , זה בערך מה שצריך לעשות.. לא בעיה לשאול בטמבור או משהו..

זיגהייל

New member
זה טיפל´ה יותר מסובך

אבל בעקרון זה ככה... אני מתכנן כבר די הרבה זמן להפוך את הקלטת הזאת לאם פי שלוש.. בעזרת השם אני יעשה את זה בקרוב.

Weird Eyal

New member
אני מכיר מישהו

שכבר העביר לי מקסטה לדיסק הבעיה שאני לא בקשר איתו והוא לקח לי על זה המון כסף..... ואני מת שיהיה לי את מפגרת בדיסק!!! אפילו שהאייכות ממש על הפנים..... שאלה איזה אלבום של מפגרת אתם מעדיפים? זה שהוא פאנק נטו או זה שהם מערבבים גם ראגיי? אישית אני יותר אוהב את הפאנק עם הראגיי במיוחד את הגירסה הזאת של השחררו את וענונו

KamikazA

New member
גם אני מעדיף עם הראגיי

"מקסימום ריספק פור דה וענונו מן!" שיר מטומטם אהוב עליי במיוחד הוא "איך לפנות היתנחלויות בלי לפגוע בחיי אדם", והליריקה העמוקה שלו "פ-צ-צ-ת א-ט-ו-ם!!!"

זיגהייל

New member
אמממ

אם הוא לקח לך כסף על זה אז הוא מניאק בן זונה וצריך לשרוף אותו. ברגע שאני אהפוך את זה לאם פי 3 אני אשים באף טי פי וכל מי שרוצה יוכל להוריד ותאמין או לא כבר עשיתי את זה פעם והאיכות יוצאת לא רעה בכלל הבעיה שלחי היא שאני צריך כבל חדש ובגלל זה אני מתעכב. אני אוהב את שניהם.. תלוי מה מתחשק אבל הגרסת הארדקור של וענונו הרבה הרבה הרבה יותר טובה. ובשיר 12 פסיכיאטרי חיות יש את הקטע סקא/רגאיי הכי טוב בקסטה חבל שאני לא מצליח לקלוט על מה השיר לעזאזל. ודרך אגב רק לפני קצת זמן קלטתי ש 100 gates of stupidity זה על השכונה מאה שערים וזה די שעשע אותי. אה ואחד השירים הכי טובים שם זה דוסים לאוגנדה והשיר על הצנזור הצבאי. אה והשיר מפגרת.

Weird Eyal

New member
אתה שואל מי אלה מפגרת???????

זאת רק להקת הפאנק הכי טובה שאי פעם הייתה בארץ!!!!!!!!!!! אומנם אני מאוד לא אוהב את השיר never trust a vegaterian כי אני בעצמי צימחוני אבל הם היו להקה ענקית שעשתה המון בלאגן בארץ הזאת ומילאה הרבה עיתונים ד"א זה שהעביר לי קסטה לדיסק זה שהוא לקח על זה כסף עוד ניחא... אבל הוא גיסי!!!!! וזה כבר מגעיל ועוד משהו.... אני לא יודע להוריד מאף טי פי....

xero1

New member
אוקי!

יש לך את זה על דיסק? זאת אומרת שתוכל להעביר את זה למחשב?

Weird Eyal

New member
אין לי

זה מה שניסיתי לברר כאן........אם למישהו יש..... אבל אני יודע שבהרבה הופעות סאנטי מוכר את הקסטה....קסטה אחת בתוכה שניי האלבומים של מפגרת והיא עולה 6 שקל אני אישית מאוד מאוד מאוד ממליץ!!

להעביר זה לא כזה מסובך

פשוט תמצאו מישו עם תוכנת עריכה בבית (או אולי בבי"ס שלכם אם יש מגמת קולנוע) ותדגמו את זה לתוך המחשב בדיוק כמו שעושים עם וידאו זה יהיה ב WAV אבל משם זה כבר פשוט

Vegan Tal

New member
נכון!!

"ובשיר 12 פסיכיאטרי חיות יש את הקטע סקא/רגאיי הכי טוב בקסטה" - נכון! בכלל כל הקסטה טובה, שני הצדדים. אני בהתחלה אהבתי יותר את קרפא דיים אבל אח"כ יותר את פולסה דה נורה, עכשיו אני כבר לא יודע מה אני אוהב יותר.

Weird Eyal

New member
לדעתי

שילוב של פאנק וראגיי זה דבר אלוהי שתיי התרבויות מאוד דומות ומושפעות אחת מהשנייה (יותר הפאנק מושפע מתרבות הראסטפארי...) ולשלב את שניי סוגיי המוזיקה זה פשוט אדיר אתם מכירים אולי עוד להקות שמשלבות ראגי ופאנק?... ד"א היום אני עושה ראסטות!!!! (חלום שלי מגיל 5)

למעלה