היי

יפעת 7379

New member
היי

שלום בנות,
אני כבר לא יודעת מה לעשות כול הגוף שלי כואב כבר הרבה זמן אם אני יושבת הרבה זמן במקום אחת אחר כך לקום זה כאבי תופת בעיקר בערב במשך היום זה עוד נסבל השאלה שלי אם זה בגלל הלוקרין ואם זה יפוג? הזריקה פגה ב7 לחודש והתחלתי גלולות הניתוח שלי רק באפריל עם אופציה להקדמה אבל אני לא ממש סומכת על זה...
יש לי גם איזה בליטה שמרגישה קשה מעל המרפק קבעתי תור לרופאת עור אבל פתאום הכול ניראה לי כמו אנדו זה אפשרי? ללכת לרופא אנדו?
אני חסרת כוחות ואנרגיות גם נהיו לי גירודים נוראיים בראש והרופא עור אמר שזה מעצבים...
כולם יולדים מסביבי שזה די מייאש אף פעם לא הייתי בן אדם קנאי ועכשיו אני פתאום מקמאה בכולם ואני לא אוהבת את הצד הזה שבי.
תודה מראש,
יפעת.

יפעת 7379

New member
כאבי תופת

טוב אתמול כבר כמעט בכיתי מרוב כאבים אני פשוט לא יכולה לזוז כואב לי כול הגוף כול המפרקים וגם הכפות רגליים לא רציתי ללכת לשירותים אפילו מרוב שכאב לי מה עושים? אני מאוד מקווה שזה מהאנדו כי ממש אין לי כוחות להתמודד עכשיו עם עוד משהו...
קבעתי תור ליום שני מקווה שיהיו לי תשובות...

זואילי

New member

יום שני נשמע רחוק...
במצב כמו שאת מתארת כדאי לך לשקול ללכת למיון. אולי יטרטרו אותך בין מיון רגיל למיון נשים כדי למצוא את המקור, אבל אם את סובלת כ"כ כדאי שרופא יראה אותך.

יפעת 7379

New member
תשובה

סובלת מאוד אבל אין אחיות ויש לי המון עבודה אז אני סובלת בשקט... (ואני לא פולנייה) אני רק מנסה להבין אם זה מהאנדו או לא אני מקווה שכן כי את זה כבר הפנמתי וקיבלתי אם זה יהיה עוד משהו שאני צריכה להתמודד איתו אני לא יודעת אם אוכל...
תודה,
יפעת.

liats80

New member
גם לדעתי לפנות למיון

בטח שלא להמשיך לסבול ככה עד יום שני.
בליטה במרפק לא נשמע לי קשור לאנדו. הייתי מתחילה אצל רופא עור ותקדמת משם.
כאבים בגוף, במפרקים וכו' יכולים להיות שפעת פשוטה, דלקת, או - סוג של מחלה אוטואימיונית משהו בסגנון של ארתריטיס, פיברומיאלגיה.
גם זה לא נשמע לי אנדו.
בכל מקרה הייתי פונה גם למומחה ראומטולוג, גם לרופא עור וגם לרופא אנדו כדיי להיות שקטה.
תרגישי טוב!
ליאת.

פז08

New member
יקירה

מאוד עצוב לשמוע שאת כל כך סובלת....
אם כל כך כואב לך, מדוע שלא תגשי למיון בבית חולים להיבדק?
לגבי כאבים במפרקים- כבר שמעתי על מספר בנות עם אנדו' שסובלות גם מכאבים במפרקים. שווה להתייעץ עם רופא משפחה ולקבל הפניה לראומטולוג. לפעמים יש מחלות שנלוות לאנדו' כמו פיברומיאלגיה שיכולה לגרום לתסמינים שאת מתארת....
לגבי הלוקרין- מדוע שלא תתייעצי עם רופא אנדו' אם אפשר לקבל מנה נוספת של לוקרין??? אני יודעת שלא מומלץ לתת הרבה מנות ברצף, אבל אם קיבלת רק אחת לפעמים נותנים שתיים ברצף..... שווה לשאול.
מקווה שבעת כתיבת שורות אלו את חשה בטוב יותר... נשמח אם תעדכני

למעלה