היי

hadas555

New member
היי

אני חדשה ואוהבת את הסידרה בנות גילמור... הנה תמונה נחמדה של הכוכבות בסידרה.

לאנה

New member
ברוכה הבאה!!!

shirakl

New member
הדסושששששששששששש!

עכשיו אנחנו יחד בעוד פורום... ברוכה הבאה!

ד י י ז י

New member
../images/Emo171.gifברוכה הבאה!!../images/Emo171.gif

אין קשר לאייקון.. פשוט הוא חמוד..

LillipooT

New member
חח הדסססס ../images/Emo55.gif ../images/Emo60.gif

ברוכה הבאה !!
כולם פה עוברים מדוסון לגילמור מגילמור לדוסון..חח.. אותי זה מצחיק! תהרגו אותי! טוב.. לא כולם.. אבל יש פה כמה..

לאנה

New member
חחח..., נכון!

אפילו קראתי אתמול פיק שבו ליין אומרת לרורי שהיא וטריס הם כמו צ´ארלי וג´ואי..., וכולם אומרים לרורי שטריסטן נורא הוא כפל של צ´אד מייקל מורי..., חחח..., איך נקרעתי אתמול...

LillipooT

New member
חחח.. אח צ´ארלי.. או טריסטן

או מה שזה לא יהיה
מה יהיה איתו סוף.. הוא כזה מסכן! הוא עזב את דוסון (לא יודעת מה לגביי גילמור) בשביל סדרה משלו שבכלל לא תשודר בסוף.. הוא די נדפק האמת.. מה יהיה איתו עכשיו

לאנה

New member
איך הזכרת לי פתאום!!!!!

אתם חייבים לראות מה..., אה..., מצאתי?!, בכל מקרה, עזבו את הניסוח, פשוט תקראו - כשהייתי בארה"ב קניתי כמה עיתונים, ובאחד מהם יש מין מדור כזה שהכוכבים "מלמדים" כל מיני דברים. בכל מקרה, היה שם את צ´אדי, והוא הסביר איך לבכות לפי סימן. ועכשיו הקטע המעניין - לפני כל הסבר של כוכב העיתון כתב מין..., "תיאור" על אותו מפורסם..., ומה כתבו על צ´אדי? "how yo cy on cue, by chad michael murray, star of WB´s lone ranger" מה זה אומר?!, זה אומר שיש תוכנית?!

לאנה

New member
והנה עוד משהו...

זה מאותו עיתון: "Chad Michael Murray: On the set of Lone Ranger, I had to shoot a love scene/dream sequence where I am in a hot spring - they sisn´t have hot tubs back then - so it was kind of like a warm spring. I was supposed to be naked, but they give you this tan-colored undies to wear. I decided to go to the store and buy an elephent kit. Basically, you put your privats inside the trunk. It´s got two eyes, ears, and a tounge sticking out. The rest was like a thong - it´s like dantal floss going up your butt. It was terrible. I was dared to wear the elephant trunk, walk out my trailer and wear it on the set, so I did." ומה זה אומר?!, שיש סידרה?!, שיש סידרה ונראה אותו בערום?!, או לפחות אם חוטיני?!, בעצם, לא משנה לי אם תיהיה סידרה והוא ילבש חמישים מעילים, העיקר שתיהיה לו סידרה!!!*מתעלפת מהמחשבה על צ´אד בחוטיני*

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo55.gif ../images/Emo60.gif

אולי הם מדברים על הפיילוט שצולם..

LillipooT

New member
חח לאנה..../images/Emo55.gif

אל תבכי... וואי.. צ´ארלי..צ´אד..טריסטן..חוטיני.. חלום שמתגשם!

יששששששש!!!

חחחחחחחחחחח.... יש יש יש יש...... חי חי חי חי..... אווו אווווו.... ישששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח... אווווו.... אח, החיים טובים כל כך....
נ.ב - קראתי איזה פיק שטריס ורורי ביחד בלה בלה בלה הם כבר די מבוגרים, אתם יודעים, 30+, ום מדברים על זה שהחיים שלהם יכולים להיות סדרת טלוויזיה אז הוא אמר "אולי בראד פיט יוכל לגלם אותי" אז היא אמרה "האני, בראד פיט? מקסימום צ´אד מייקך מוריי." סטגדיש!

The Charmd One

New member
ברוכה באה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifאבל../images/Emo10.gif

אני ממש מבואסת שנגמרה השביתה אז סורי שאני לא יכולה להקיע בהודעה הזאת...בעעעעעעע אני מפחדת!

לאנה

New member
הא!, איזה יופי!, כלומר, לא "יפה"...

זה כזה מגניב, אירוני כזה. אני יסתום. אני ווי גם אני קראתי איזה פק לפני כמה ימים, וגם בו מזכירים את ה..., אהמ..., "דומי" בין צ´אד לטריס. אז קבלו אותו בקישור, פיק נחמד, לא מדהים, אבל נחמד. אוי, פתאום נזכרתי, זה גם פיק בו טריס מלמד את רורי פוטבול, אבל הכותבת כתבה שהיא התחילה לכתוב אותו לפני שקרי (הסופרת מהפיק הקודם בו הוא מלמד אותה) פרסמה את שלה. בכל מקרה, אתם כבר תשימו לב לזה, זה בהערת הכותבת בהתחלה.

לאנה

New member
ואם כבר מדברים על פנפיקים...

אני נואשת לפנפיק טרורי!, כלומר, יש מיליונים בכל רחבי האינטרנט אבל אני רוצה אחד מעניין!, בזמן האחרון כל הפיקים שקראץתי היו די מאכזבים..., מה שמזכיר לי..., אתם חייבים לקרוא את הפיק הבא, הוא כל-כך מוזר, ולא הגיוני, והפרק האחרון סוטה ומגעיל. בכלל, פיק נורא..., אה..., קריפי כזה. אז תקראו.

למעלה