היי :)

Koala Girl

New member
היי :)

מחפשת את השיר "רציחות"
לא רק שאני לא מוצאת - אין שום איזכור שהיה קיים שיר כזה אי פעם

איך מוצאים אותו?
תודה

dori78

New member
איפה נתקלת בשיר הזה?

גם אני מעולם לא שמעתי על כזה...

Koala Girl

New member
לא,זה שיר יותר ישן

הוא שר אותו בהופעות פעם ואין לי מושג אם יש בכלל הקלטה שלו...

תודה על הניסיונות לעזור
,מקווה שמישהו בכל זאת ידע על מה אני מדברת :)

שיר m

Well-known member
היי!

וואו הלכת ממש רחוק:)

מחיפוש מהיר מצאתי איזכור לשיר. לגבי השיר עצמו, יהיה קשה למצוא...

ובלי קשר, אני ממש ממש שמחה לראות אנשים חדשים כאן בפורום. ברוכים הבאים

dori78

New member
קורה לפעמים...

שאמנים "מנסים" חומר חדש על קהל אוהד בהופעות.
לא תמיד זה תופס, לפעמים מחליטים לפי תגובת הקהל אם להכניס את השיר לאלבום הבא או לא.
לפעמים מסיבות אחרות סתם לא ממשיכים עם שיר מסוים.
גם לבן ארצי יש כמה שירים כאלה, שהיתה תקופה שהוא היה שר אותם בהופעות ואח"כ החליט לגנוז אלבום שלם
ויותר הוא לא שר אותם וגם אין להם אזכור בשירונט או באתרים דומים. אחד ששרד מהתקופה ההיא זה היי טמבל.

שאלה:
אם שמתי לב כמו שצריך, אוהד לא מבצע יותר בהופעות את נהר האהבה. אני טועה?

שיר m

Well-known member
זה נכון

אבל דווקא מהרשימה של ההופעה ההיא ב2002 יש שיר שנכנס לאלבום האחרון של אוהד, ועוד שניים שייכנסו כנראה לאלבום הבא... אז הכל יכול להיות:)

בקשר ל"נהר האהבה", לא יודעת, הרבה זמן לא הייתי בהופעה...

ranch22

New member
היי

יש לי את המילים ואת השיר עצמו. האמת, הוא די ישן, ובאמת הלכת רחוק.
אבל כמו ששיר אמרה יש עדיין שירים שהוא מכניס לאלבומים גם מפעם, כמו "על ראש ההר" שאם אני לא טועה הוא כתב בגיל 19, "נהר האהבה", "תרגיש" שנכנס באלבום האחרון והוא מהתקופה של "רציחות" ועוד כמה[אני אישית מחכה עדיין ל"חדר 206" או "ילד פלא" :p].
איך הגעת אל השיר באמת?

ד"א- לגבי האלבום של בן ארצי, חייבים להודות ש"היי טמבל" הוא יצירה חד פעמית וחבל באמת שהאלבום הזה נגנז :)

dori78

New member
בן ארצי

יש לו נטיה כזו, לגנוז אלבומים.
לפני שנה הוא היה אמור להוציא את הרביעי, התחילו אפילו הופעות במועדונים קטנים בת"א ובסוף לא קרה עם זה כלום.
שירים מתוכו שיצאו לדעתי לרדיו (אבל אני לא בטוחה כי אני לא שומעת רדיו): חלומות 34 ועכשיו אסור להתייאש.

מהאלבום הגנוז ההוא (2004) יצא לרדיו גם "בדיוק" (שהוא מסרב לשיר בהופעות) ואני יכולה להגיד ש"היי טמבל" זה אחלה שיר לרוץ איתו.
זה יושב בול על הקצב של הריצה ולמרבה השעשוע יצא לי פעמיים-שלוש להתקל בבן בפארק הירקון באמצע ריצה.
אבל לא כשהייתי על השיר הזה

הוא הסביר כמה פעמים ואני חושבת שהוא צודק באופן עקרוני, שהאלבום ההוא היה עמוס בדברים אישיים שהיה לו צורך להוציא החוצה אבל לאו-דווקא התאימו לאלבום שאמור לדבר לקהל הרחב.

ranch22

New member
כן

שמתי לב, דווקא אהבתי מאוד את "חלונות 34" ו"עכשיו אסור להתייאש", וגם את הקליפ של חלונות.
"בדיוק" כבר יצא בדיסק הראשון, כשסוג של "הצצה לאלבום הבא"
ו"היי טמבל" זה השיר הכי מצחיק שנתקלתי בו ועם זאת אחד העצובים. הוא פשוט מתאים לכל מצב רוח ובכל זאת תמיד מצליח לגרום לי לחייך.

הוא גם דיבר על האלבום הגנוז ההוא שהוא נכת מיד לאחר הפרידה מהחברה שלו, הוא הסביר שכל שיר שם נכתב כביכול בשבילה או עליה והוא פשוט היה צריך לשחרר את הרגשות שאחרי הפרידה, לכן הוא גם לא הוציא אותו כי פתאום זה נראה לי לא אמיתי להוציא אלבום שלם על חברה שלך לשעבר.

למעלה