גברים נורמאליים נמשכים גם לאופי של אישה ולא רק למראה החיצוני שלה. בדיוק כמו שאנחנו נמשכות לאופי של גברים ולא רק למראם החיצוני.
שינוי גישה לחיוביות והחזרת הקסם לעיניים, אותו ניצוץ של שמחת חיים, תמיד מושך אנשים. נשים, גברים, ילדים, בעלי-חיים.... כולם נמשכים לביטחון עצמי, לחדוות חיים וחיוך מזמין
.
בלי שום קשר לעניין האופי והגישה אני גם חושבת שצריך
להתאים את הציפיות שלנו למציאות. אם אני לא בר רפאלי אז לא מתאים שיאהבו אותי? וול, אני ממש לא בר רפאלי (וגם לא ארצה לעולם להיות כזו, בעיני היא לא יפה או מושכת) אבל עדיין אוהבים אותי. אז נכון שבן הזוג שלי הוא לא ליאונרדו דה-קפריו אבל מי בכלל רוצה את דה-קפריו?
שבעוד חצי שנה יחליף אותי באחרת שתראה לו "יפה על היד"?
את צריכה להתחבר לקרקע ולדעת שהחיים הם לא סרט קומדיה רומנטית. גברים לא מושלמים, הם לא כוכבי רוק או קולנוע (למרות שיש כאלה שמשוכנעים שהם כאלה) שתמיד אומרים ועושים את "הדבר הנכון".
ד"א לדעתי אין דבר כזה אישה לא יפה, אלא אישה לא מטופחת. כולנו יפות ומקסימות מטבענו, כך נוצרנו. לא חסרות נשים רזות ולא ממש סימטריות שעוסקות בטיפוח שיערן, מתלבשות יפה ומתאפרות באופן שמחמיא להן ומדגיש את היופי הטבעי שבהן.
אני חושבת שכל בנאדם, גבר או אישה, צריך לשאוף להיות מטופח ככל שהם יכולים. אם אני מצפה מבן זוגי שיהיה ריחני והיגייני, כך אני בעצמי צריכה להיות ריחנית והיגיינית.
נאה דורש - נאה מקיים. בדיוק כמו שאני לא אהיה בת זוג של מישהו טיפש או חסר חוש הומור אז גם הוא לא מקבל מישהי טיפשה או נטולת חוש הומור. פשוט התאמת ציפיות בסיסית וחלק מ"להתחבר לקרקע".
אם הגברים שאת פוגשת רק מתחלחלים למחשבה של אישה שמנה (באמת??) אזי שאת צריכה להתחלחל רק מהמחשבה עליהם!
למה לרצות להיות עם אנשים שטחיים ומטומטמים כאלה?
מניסיון, גברים נמשכים למי שאת ול"ריח" הביולוגי שלך, לא למראה החיצוני שלך. הרי קורה לא אחת שנשים מתאהבות בגברים שעל-פניו נראה שאין שום דבר משותף ביניהם והם לא חתיכים או מוצלחים במיוחד. מקרה פשוט של כימיה גופנית שמושכת אותם זה לזו.
בקיצור ולעניין - לדעתי תמיד צריך לשאוף להיות הגרסא הכי טובה של עצמנו ולהניח לדברים לקרות מעצמם. לא ללחוץ מידי על זוגיות או מציאת אהבה אלא לזרום עם ההזדמנויות החדשות שכל יום מביא לנו. גישה חיובית, חיוך וקריצה בלב הם האלמנטים שהכי מושכים בעיני ואני בטוחה שגם בעיני אחרים. כי לא משנה כמה "כוסית" תהיי - אם את "מתה" מבפנים אף אחד לא ירצה להיות בחברתך. אם יש לך בעיה עם דימוי הגוף או עם הדימוי העצמי שלך, אז כדאי לפני שאת מחפשת זוגיות לנסות להתחבר יותר לעצמך ולאהוב את עצמך בעבור מי שאת במכלול. מי שלא אוהב את עצמו לא מוכן לכך שאחרים יאהבו אותו (נשמע פלצני אבל זה מאוד נכון ממה שראיתי סביבי אצל חברים).