היי...

PinkHippoGirl

New member
היי...

אולי זה לא המקום לפנות אליו... אבל כל כך רע לי שאני לא יודעת לאן עוד לפנות..
אני בת 24... 1.60 גובה ו87 קילו... שמנה ויפה... לפי כל ההגדרות...
אבל מסתבר שלמצוא זוגיות זה כמעט בלתי אפשרי... כל גבר שיוצא לי לפגוש מתחלחל מעצם המחשבה של בחורה שמנה.. אני מוצאת את עצמי חושבת כל הזמן מה לא בסדר בי...
אני לא מבינה.. אם אני לא נראית כמו בר רפאלי לא מגיע לי שיאהבו אותי?
סוג של נאחס...
יש למישהו רעיונות איך מתעודדים מהמצב הזה?

גליוש 450

New member
כמה בנות את מכירה

שבאמת נראות ככה? אולי אחוז 1 מכלל האוכלוסיה. כמה בנות את מכירה שנראות כמוך?
הרבה יותר.
יש בפורום הזה נשים נשואות, נשים עם בן זוג ונשים מחפשות - בדיוק כמוך.
לא רק לנשים רזות יש בן זוג (ואם אני לא טועה גם לבר רפאלי עצמה אין בן זוג כרגע)

את מי שאת. ככה הגוף שלך, ככה את ניראת. זה מה יש.
תתחילי לאהוב את עצמך ואני בטוחה שתמצאי גם את הבחור שיאהב אותך.

תשארי אתנו, תשתתפי ותשתפי

ברוכה הבאה

Blue Rose

New member
אני בגיל 24 התחתנתי

כשאני שוקלת בסביבות 120 ק"ג.

היו לי קשרים גם לפני כן...לא הרבה, אבל היו.

אני חושבת שצריך פה לאמץ גישה של- "אם אני לא טובה מספיק בשבילך- אתה ממש לא טוב מספיק בשבילי".

אם תביטי בזוגות סביבך, מצעיר ועד זקן, תראי הרבה שמנות ומלאות ורזות עם בני זוג...ובאותה מידה יש שמנות מלאות ורזות בלי בני זוג...

האדם היחיד שנראה כאילו ירד עכשיו משער של מגאזין, הוא אדם שקיים במאגזין בלבד...גם השחקניות והדוגמניות המהוללות הן בני אדם...עם נקודות חן, כתמי לידה, אף שהן לא אוהבות, ובד"כ בין אם נאמין או לא...גם הן מרגישות שמנות....(ואם לא יש מי שיגרום להן להרגיש כך...).

תנסי לפגוש גבר שיאהב אותך ולא רק את הגוף שלך....יש כאלו, וכשמוצאים אותם...זה שווה כל רגע של חיפוש....

בהצלחה..

רוזי! שמקווה שתרמה...

SuperKeren

New member

גברים נורמאליים נמשכים גם לאופי של אישה ולא רק למראה החיצוני שלה. בדיוק כמו שאנחנו נמשכות לאופי של גברים ולא רק למראם החיצוני.

שינוי גישה לחיוביות והחזרת הקסם לעיניים, אותו ניצוץ של שמחת חיים, תמיד מושך אנשים. נשים, גברים, ילדים, בעלי-חיים.... כולם נמשכים לביטחון עצמי, לחדוות חיים וחיוך מזמין
.

בלי שום קשר לעניין האופי והגישה אני גם חושבת שצריך להתאים את הציפיות שלנו למציאות. אם אני לא בר רפאלי אז לא מתאים שיאהבו אותי? וול, אני ממש לא בר רפאלי (וגם לא ארצה לעולם להיות כזו, בעיני היא לא יפה או מושכת) אבל עדיין אוהבים אותי. אז נכון שבן הזוג שלי הוא לא ליאונרדו דה-קפריו אבל מי בכלל רוצה את דה-קפריו?
שבעוד חצי שנה יחליף אותי באחרת שתראה לו "יפה על היד"?
את צריכה להתחבר לקרקע ולדעת שהחיים הם לא סרט קומדיה רומנטית. גברים לא מושלמים, הם לא כוכבי רוק או קולנוע (למרות שיש כאלה שמשוכנעים שהם כאלה) שתמיד אומרים ועושים את "הדבר הנכון".

ד"א לדעתי אין דבר כזה אישה לא יפה, אלא אישה לא מטופחת. כולנו יפות ומקסימות מטבענו, כך נוצרנו. לא חסרות נשים רזות ולא ממש סימטריות שעוסקות בטיפוח שיערן, מתלבשות יפה ומתאפרות באופן שמחמיא להן ומדגיש את היופי הטבעי שבהן. אני חושבת שכל בנאדם, גבר או אישה, צריך לשאוף להיות מטופח ככל שהם יכולים. אם אני מצפה מבן זוגי שיהיה ריחני והיגייני, כך אני בעצמי צריכה להיות ריחנית והיגיינית. נאה דורש - נאה מקיים. בדיוק כמו שאני לא אהיה בת זוג של מישהו טיפש או חסר חוש הומור אז גם הוא לא מקבל מישהי טיפשה או נטולת חוש הומור. פשוט התאמת ציפיות בסיסית וחלק מ"להתחבר לקרקע".

אם הגברים שאת פוגשת רק מתחלחלים למחשבה של אישה שמנה (באמת??) אזי שאת צריכה להתחלחל רק מהמחשבה עליהם! למה לרצות להיות עם אנשים שטחיים ומטומטמים כאלה?
מניסיון, גברים נמשכים למי שאת ול"ריח" הביולוגי שלך, לא למראה החיצוני שלך. הרי קורה לא אחת שנשים מתאהבות בגברים שעל-פניו נראה שאין שום דבר משותף ביניהם והם לא חתיכים או מוצלחים במיוחד. מקרה פשוט של כימיה גופנית שמושכת אותם זה לזו.

בקיצור ולעניין - לדעתי תמיד צריך לשאוף להיות הגרסא הכי טובה של עצמנו ולהניח לדברים לקרות מעצמם. לא ללחוץ מידי על זוגיות או מציאת אהבה אלא לזרום עם ההזדמנויות החדשות שכל יום מביא לנו. גישה חיובית, חיוך וקריצה בלב הם האלמנטים שהכי מושכים בעיני ואני בטוחה שגם בעיני אחרים. כי לא משנה כמה "כוסית" תהיי - אם את "מתה" מבפנים אף אחד לא ירצה להיות בחברתך. אם יש לך בעיה עם דימוי הגוף או עם הדימוי העצמי שלך, אז כדאי לפני שאת מחפשת זוגיות לנסות להתחבר יותר לעצמך ולאהוב את עצמך בעבור מי שאת במכלול. מי שלא אוהב את עצמו לא מוכן לכך שאחרים יאהבו אותו (נשמע פלצני אבל זה מאוד נכון ממה שראיתי סביבי אצל חברים).

בשביל שיאהבו אותך את צריכה קודם כל

לאהוב את עצמך!

אחר כך רגשות ומערכת יחסים כבר יבואו לבד כי את כל היפה והטוב שאת רואה בעצמך גם אחרים סביבך יראו.

לידיעתך,

יש המון גברים שנמשכים מאוד לנשים שמנות וחושבים שאישה גדולה זה דבר מאוד מאוד סקסי.

חלקם מחפש רק סקס ויכול להיות שאותם לא תרצי אבל אחרים בהחלט מחפשים מערכת יחסים רצינית ובדיוק כמוך גם הם מרגישים שהם הולכים לאיבוד באוירה של היום שאנשים לא ממהרים להתחייב ולא בקלות נכנסים לזוגיות.

כל מה שאת צריכה לעשות זה להביט בראי ולהגיד לעצמך "וואו,אני פשוט מדהימה"... להגיד וכמובן להתכוון לכל מילה.

ככל שיותר תאמיני כמה את מדהימה וכמה את יפה וסקסית וכמה המון יש לך להציע אני מבטיח לך שהמסר הזה יעבור הלאה עד שיגיע בדיוק אל הגבר הנכון בשבילך.

שיהיה המון בהצלחה!!!

שמנה ובת 24

עוד חודשיים, אבל עדיין באותה סירה איתך
דבר ראשון : אין שום דבר לא בסדר איתך! הבעיה היא שאת חושבת שאת לא בסדר וזה מוריד את הערך שלך בפני עצמך ואת מקרינה את זה כלפי חוץ. אני באמת מאמינה שברגע שאת תלמדי להיות שלמה עם עצמך ולאהוב את עצמך, את תפתחי פתח לאחרים שיאהבו אותך כמו שמגיע לך!
למצוא גברים שמקבלים אותך איך שאת ולא סולדים ממך, זה קשה. אני יכולה לדכא אותך ולהגיד שהגברים שמצאתי שרצו אותי איך שאני הם ספורים, ואם נפחית מהם את הגברים שרצו רק סקס ממני הם עוד יותר ספורים... אבל זה כי הם לא רבים באוכלוסייה או לפחות לא איפה שאני מסתובבת. אם תהיי פה מספיק זמן יפנו אלייך או שתוכלי את לפנות כמה מהגברברים שיש בפורום ואולי איתם תמצאי את הזוגיות שאת מחפשת

למעלה