היי

infatuation

New member
שאלה..

בידיעה שחלק מכם בטח הולכים להתעצבן עליי בגלל השאלה שאני עומדת לשאול.. אני פשוט הייתי קצת עסוקה בזמן האחרון ולא הספקתי יותר מדי להתעדכן בנושא האהוב אלאניס מוריסט ו.. אוקי אני אפסיק פה את הפתיח וההתנצלויות מראש ואשאל את השאלה.. בעצם שתי שאלות: 1. מתי יוצא music in high places? 2. זה דיסק מוזיקה או dvd? אני יודעת שהשאלה השנייה קצת טיפשית במיוחד בשביל מעריצה אבל מה לעשות אני לא מעודכנת! תודה לעונים.

AdiBaba

New member
תשובה

זה די.וי.די (יש כמובן גם קלטת) שאמור לצאת בסוף החודש. ויש בזה את ההופעה הכי טובה ששמעתי עד כה. 9 שירים בביצוע אקוסטי טהור ומרגש. יכול להיות שזה יגיע לארץ. אבל זה בטח יקח קצת זמן.

itay777

New member
רציתי לדעת אם השיר

Happiness Is A Warm Gun הוא של אלאניס או של טורי אימוס,כי טורי הוציאה אותו בדיסק שלה - STRANGE LITTLE GIRLS??

AlanisJunkie

New member
זה שיר של הביטלס...

אלאניס עשתה לו חידוש בהופעה חיה, לעומתה טורי הוציאה דיסק קאברים של שירים שגברים כתבו, ולכן גם היא ביצעה אותו.

itay777

New member
רציתי לדעת אם השיר

HAPPINESS IS A WARM GUN נכתב ע"י אלאניס כי יש גרסאות בהן אלאניס שרה, יש גם את טורי אימוס ששרה אותו והכניסה אותו לדיסק שלה STRANGE LITTLE GIRLS וגם ראיתי ביצוע לשלו ע"י הביטלס?

שיר יפה...../images/Emo153.gif

הביטלס כתבו אותו, לדעתי עוד לפני שאלניס נולדה, אבל אני לא סגור על זה... אני מת על הביטלס, ומסתבר שהזמרת הכי אהובה עליי עשתה קאברים לשירים שלהם... לא היה לי מושג... עכשיו לנושא הבא, ברוכה הבאה! את השם, סליחה מראש על הסניליות שלי, כזה אני, זה לא בשליטתי... חוצמזה, ראיתי היום את הסרט "דוח מיוחד" עם טום קרוז... איזה סרט ע-נ-ק-! חזל על הזמן, אפילו החברה שלי, שלא רצתה לראות אותו בהתחלה, אמרה בסוף שזה סרט ענק... מומלץ מאוד, לכו לראות!

מישהי12

New member
Humm... let´s see..

השיר יצא באלבום הלבן - שנת 68, כלומר לפני 34 שנים. אלינס בת 28 - כן הוא נכתב אחרי שהיא נולדה!
עד כאן פינתנו "השאלות שהכי חשוב לענות עליהם"

hadas555

New member
היי

היי אני חדשה אוהבת את הזמרת המופלאת... קבלו אותי יפה :)

AlanisJunkie

New member
בטח שנקבל אותך יפה!

ברוכה הבאה (אני חוזר על עצמי יותר מדי...). וגם את קבלי
, ואם יש לך פירוש מעניין לאחד השירים של אלאניס. את מוזמנת לשרשר אותו לשירשור הפירושים.

נריה פי

New member
ברוכה הבאה!

מקווה שתהני פה כמו שאני! ובכלל כולם פה אחלה של אנשים!

j u n k

New member
תשובה...

בקשר לדי וי די- הוא כמו שעדי אמרה יוצא לחנויות בסוף החודש (יצא כבר בהולנד משום מה) את יכולה לעשות preorder באמאזון (מומלץ כי זה לא יגיע לארץ בחודשים הקרובים) ואגב דו"ח מיוחד...אני הולכת לראות אותו השבוע עם חברים טריליליליליל! (שונאת את טום קרוז אוהבת את סטיבן שפילברג)

למעלה