היי^^

olya448

New member
היי^^

טוב אז אחרי מספר רב פעמים שקיימתי יחסי מין לא מוגנים וניכנסים להיסטריות מטורפווות לא ישנתי יילות מרוב דאגה ולקחתי פוסטינור וביזבזתי כסף נירשמתי לרופא גניקולוג התייעצתי איתו והחלטתי לקחת מדבקות שמדביקים על הגוף כאמצעי מניעה, עכשיו יש לי שתי שאלות , מה יותר יקר חפיסת גלולות או מדבקה כי קניתי 3 פיסות של מדבקות ומסתבר שבחפיסה יש מדבקה אחת וזה עלה לי 50 ש"ח חפיסה .. ב. הרופא אמר לשים מדבקה ראשונה היום הראשון של המחזור שכחתי לישאול אותו מאיזה שלב אני כבר מוגנת נניח יסתיים לי המחזור לאחר 5 ימים לאחר מכן אני יוכל לקיים יחסי מין או שאני עדיין לא מוגנת .. קראתי באינטרנט שני מדדים צד אחד טוען שאני מוגנת ישר כאשר אני שמה תמדבקה ואח רשאני צריכה לתת לגוף שלי להתרגל להורמונים .. אז אני קצת מבולבלת X_X אשמח לעזרה

rasmus girl1

New member
....

או שתתיעצי עם אחות נשים או שתחזרי לרופא והוא כבר יענה לך על כל השאלות,בכל אופן אמור להיות לך גם עלון לצרכן תקראי שם..ופעם הבאה לשאול אותו הכל!
אני מניחה שגלולות יותר זולות,אף פעם לא שמעתי על חפיסת גלולות שעולה 50 ש"ח,הגלולות הקודמות שלי עלו 25 ש"ח לחפיסה ואלו עכשיו עולות לי 14 ש"ח לחפיסה..

Ein Li SaFek

New member
מעניין אותי אם היית קוראת לזה בזבוז כסף

גם אם לא היית לוקחת, והיית מגלה שאת בהריון עוד חודשיים.

מזל טוב שהתחלת לקחת אמצעי מניעה, אני שמח בשבילך.

בקשר לשאלה הספיציפית העניין פשוט נורא. תאורטית, ברוב הגלולות (או אמצעי המניעה וזה כתוב בכולם בעלון לצרכן) ברגע שהתחלת כמו שאת לקחת, את תאורטית מוגנת. אבל זה תאוריה, וזו הפעם הראשונה שאת משתמשת באמצעי מניעה, וצריך לתת לגוף זמן להסתגל, וצריך לתת לרמות של החומרים הפעילים להגיע למקסימום, ולכן - לא מומלץ לשכב בלי אמצעי מניעה אחרים בחודש הראשון שלאחר שהתחלת לקחת אותן.

ושוב, למרות שזה "לא כייף עם קונדום" ולמרות ש"קרה" שפתאום שכבתם בלעדיו, אל תסתמכי על המדבקה בחודש הראשון. תבקשי מהחבר שישקיע 40 שקלים בקופסה של קונדומים, ותשתמשו בהם.
עוד חודש, תתפרעו כמה שבא לכם.

למעלה