היי,

galit050

New member
היי,

היי, יצאתי עם חבר כ- 4 חודשים, הקשר היה טוב מאוד, היתה אהבה ואף מהר מאוד הבן זוג דיבר על נישואים כשנודע לו שאני רוצה להביא ילד מבנק הזרע הציע את עצמו ופעל בעניין כמו: עריכת בדיקות דם והסכם הורות. שנינו בני 43 אני גרושה + 1 והוא גרוש + 2 (גר אצל הוריו). להפתעתי בן הזוג נפרד ממני בטענה שכל משכורותו הולכת למזונות ולא נשאר לא כסף כלל (וזה נכון) ואין הוא יכול להיות בזוגיות כאשר אין לו מה להציע כלכלית. הסברתי לו שמכתחילה קבלתי אותו בידיעה על מצבו הכלכלי וזה לא מפריע לי, הצעתי לו שנעבור לביתי שאין עליו משכנתא (כרגע אני גרה אצל הוריי) ונגור יחדיו כפי שרצה אז. סרב להצעתי בטענה שהוא לא הטיפוס שיתמך ע"ח בת זוגתו. כרגע הוא מתקשר אליי מידי פעם כאשר מציין בפני שגם הוא אוהב אותי ומתגעגע אליי וקשה לו שככה המצב ולמרות שהצעתי לו "עולם ומלואו" הוא לא יכול לקבל את הצעתי. אני משתפת עמו פעולה בשיחות הטלפון בתקוה שאולי נחזור. שאלתי היא: מה מטרת שיחות הטלפון שלו ? האם שיחות הטלפון אולי "יעודדו" חזרה לקשר ? או שכדאי לי להיות עמו בנתק טלפוני כי שיחות הטלפון לא זה מה שיעודד להחזיר אותו לקשר ? אני לא רוצה להשלות את עצמי בזה שהוא מתקשר ? וגם לא מעונינת להיות עימו סתם בקשר ידידותי כי אני עדיין מאוהבת בו, מה דעתך? תודה

אז ככה

אולי מטלפן כדי להשקיט את מצפונו, את רגשות האשם... אולי כדי לשמור אותך על אש קטנה. אולי כי עדיין מרגיש אלייך, אך לא מסוגל להרגיש גבר לידך (או ליד כל אישה אחרת) כי אינו עובד. אולי נגמר לו ולא יודע להגיש לך איך. אולי זה הוא....מתחיל הסערה ומסיים מהר בקול ענות חלושה! (יש כאלו)
ואת....מה את רוצה?!!!!!!

עידן מיליצ'ר

למעלה