היי

sangobar

New member
היי

לא כתבתי הרבה זמן. אני מאושפזת כבר כמעט חודש בתל השומר. אני מסתדרת. יוצא ככה שאני מרגישה שיש לי מספיק מעמסה מהמחלקה כך שקשה לי להוסיף עוד טריגרים ואני מעדיםפה לא להיות ממש כל היום במחלה אלא שגם יהיו לי ימים של חסד. מקווה שכולן יהיו בסדר. אגב רחלי, גליתי בדרך הקשה שכדי להקשיב לך אם את רוצה אני אפרט במסר.

ברור שכדאי להקשיב לי

עכשיו רק נשאר לי לגלות לאיזה חלק...
שמחה לשמוע שאת מסתדרת. נשמע שלמרות העומס את מרגישה יותר טוב. מאחלת לך שאת בדרך לחיים של חסד, לא רק של ימים. ותבואי לכאן רק כש/אם מתאים. את תמיד ברוכה הבאה

No longer

New member
באמת תהיתי.

לא ידעתי שהתאשפזת..אבל אני מקווה שאת מצליחה לקדם את עצמך שם. ואני חושבת שבמצב כזה הייתי נוהגת כמוך. תשקיעי את הזמן החופשי שלך בכל דבר שלא קשור למחלה, נראה לי דווקא מצוין.
כשתרצי אנחנו בכ"ז פה.
(ורחלי תמיד צודקת
)

clastic

New member
ספרי קצת...

על איך הולך בתה"ש. הצוות בסדר? מתייחסים אלייך יפה? האנשים סביבך (רובם לפחות) - נחמדים? האוכל טוב?

sangobar

New member
מספרת

הולך טוב. אני במלא קבוצות ויש דברים שאני מרגישה שטובים לי. DBT למשל זה ממש עוזר. הצוות? חח תלוי מי... תמיד יש הסתייגויות אבל אני מאמינה שלכולם יש כוונות טובות. הם לא כאן בשביל להיות חברים שלי הם כאן בשביל לא להאמין למחלה שלי ולפעמים זה מתעתע גם אותי. צריך לזכור שהם יודעים מה הם עושים ולא לכעוס סתם. לכל דבר שהם עושים ואומרים יש סיבה. מצאתי לי את החברות שלי ואת המקומות שאני מרגישה בהם יותר נוח. יש לי כאן מקום. והאוכל? אוכל. אוכלים בכוח... אבל! עשיתי תחליף לcupcake! מה שהופך אותי אוטומטית לגאון בלתי נלאה! :) סתם אבל זה טעים..

נשמע מדהים - באמת - נשמע

שאת עושה את הבחירות הנכונות בתוך המקום הקשה הזה (לא מתכוונת מלחלקה בהכרח, אלא למקום של המחלה - וגם ההחלמה). זה מדהים ומעורר השראה (ותשמרו אחת על השנייה שם, כולכן, כן?)

skiper63

New member
היי לך

הנחתי שנעלמת מהסיבה הזו... אני שמחה שאת לוקחת את האישפוז הזה למקום טוב, שאת מאפשרת לקבל את העזרה שאת כל כך צריכה. מקווה שיהיה לך רק טוב. טוב לשמוע ממך...

כל הכבוד מותק

על האומץ.... על הרגישות לעצמך, להרגיש מה טוב לך ומה לא זה ממש לא מובן מאיליו מקווה שתפיקי את המקסימום מהתקופה הזו. ושוב כל הכבוד

sangobar

New member
ממש תודה לכולכן עד העידוד

האמת קצת לקחתי את התגובה שלי לאישפוז כמובנת מאיליה אבל אתו נותנות לי פרספקטיבה חדשה. תודה! הלוואי שזה יקרה! :)

למעלה