היי

פרח0קיר

New member
היי

וואו לא הייתי פה הרבה זמן, נסעתי לחול וחזרתי לכבוד תחילת הסמסטר... החלטתי לתעל את העיסוק הבלתי פוסק ביחסים ודייטינג למשהו שאני מאד אוהבת: כתיבה תקראו את הכתבה הבאה ותגידו לי מה אתם חושבים... והפעם, 5 נושאים שלא כדאי לדבר עליהם בדייט ראשון.. לפחות לדעתי.. תגידו לי אם אתם מסכימים או לא..! http://www.fn1.co.il/אהבה_ויחסים/אהבה_ויחסים/בואו_נדבר_על_זה

Megie

New member
היי פרח..

איך היה בחו"ל? ברוכה החוזרת
לגבי הקישור.. בכנות, אני מתחברת חלקית, אני חושבת שהכל אינדיווידואלי ובגדול-תלוי בהכירות שלפני הדייט, בשני האנשים שנמצאים בו ובתחומי העיניין שלהם.. יכול להיות שהדייט הוא של שניים שהנושאים המשותפים בינהם זה טכנולוגיה וגאז'טים וזאת אחלה התחלה לשיחה (תמיד תחומי עיניין משותפים מעולים בתור התחלה) או פוליטקה או כל דבר אחר... לכן להמנע מלדבר על זה, לא בהכרח נכון.. לגבי אקסים..נכון, פחות רלוונטי..אבל שוב..תלוי בשני אלו שהגיעו לדייט ובמטרת הדייט ואופי ההכירות לפניו.. ההמלצות שלי: להיות קשובים, בכל נושא שמעלים (גם אם מדובר בזוחלים במזרח הרחוק) לראות האם יש שיתוף פעולה והתעניינות מצד הפרטנר, גם נושא מעניין יכול להפוך לסיוט אם חופרים עליו..אז שוב, להשים לב לשפת הגוף ולהתעניינות, לגוון בהתאם לכך, לא להתמקד בעצמינו כל הדייט "אני ואני ואני.." ולזרום.. והכי חשוב, לזכור-שלא כולם מתאימים לנו.. אז לא לנסות להתאים את עצמינו..פשוט להיות עצמינו, לא יצליח-NEXT

פרח0קיר

New member
היי !

חו"ל היה מדהים, אבל אפשר להגיד שחזרתי שבורת לב.. זאת בכלל סוגיה שלמה לדבר עליה אבל קצת קשה לי להודות בפני עצמי בדברים מסוימים אז יקח קצת זמן עד שאני אעלה את התלבטויות ליבי לדיון כאן, אף שאני מאד מאד מאד (!!!) סקרנית לשמוע מה יהיו הדעות חח כן הקטע של הגאג'טים זה לגמרי קשור לאופי שלי - פשוט כל הבחורים הלא ממש מעניינים שיצאתי איתם בתקופה האחרונה תמיד התעסקו וחפרו בענייני מחשבים.. כך שלא יכולתי לשלוט בעצמי... :)

Megie

New member

א.אני מזכירה גאג'טים כי לי אישית הם מאוד נוגעים ללב
אבל זה יכול להיות נכון לגבי כל נושא בעולם..העיקר להשים לב מתי אנחנו חופרים ומתי אנחנו באמת מעניינים..
ב.מחכה לשמוע לגבי מה שעברת, את מוזמנת לשתף גם בפרטי
שיהיה ערב מדהים

Megie

New member
אהמ..

לא משהו מעניין..סתם תמיד אהבתי טכנולוגיה וכל הקשור בכך

malaki

New member
אהבתי!!!

עוד מעט יעלה מחדש הבלוג שלי... אשמח לשלוח לך לינק...

malaki

New member
סבבה אני מסיים את עוד מעט לכתוב ומעלה

אני מבין שאת כותבת המון על יחסים...

למעלה