היי

shash20

New member
היי

לא מזמן אמרת לי שהנשמה שלנו בחרה להיות חלק ממשפחה מסויימת. אז מה זה אומר אם אני חשה שזאת הייתה טעות? מבחינתי הטעות אולי הכי גדולה שעשיתי היא שבחרתי להיות חלק מהמשפחה הארורה שאני נמצאת בה! לא מבינה מה אני עושה פה! לא מבינה איך אני שייכת לאנשים הארורים האלה?! איך מקבלים את התשובות? איך ניתן להעלים את ההרגשה?! תודה.

רותי 11

New member
כמו שאמרתי אכן הנשמה היא זאת שבוחרת

את המשפחה וכן הלאה, את צריכה להבין שהבחירות הן מאוד מדוייקות, הנשמה יודעת את הסיבות לכך וזה יהול להיות ממספר סיבות מאוד מגוונות, הראשונה שבהם זה אם יש ל תיקון נשמתי מולם או לפחות מול חלקם. סיבות אחרות יכולות להיות שהמשפחההזאת נבחרה משום שכשנמה את ידעת שהיא תביא אותך לשיעורים ולצמיחה הטובים ביותר עברו נשמתך, ולכן חשוב לשים לב לנושאים שבהם יש לך קושי מול המשפחה אני יודעת שזה מאוד לא קל לחיות בסביבה לא תומכת ואנחנו מצפים שהמשפחה הקרובה תהיה תומכת אבל השיעורים והקשיים הרגשיים ביותר שיש לנו זה דווקא מול המשפחה הקרובה לנו ביותר. במקום להתנגד לכך תנסי להבין מה קורה שם תנסי להתעלות מעל כל זה ללמוד את השיעור שיש לך שם ויהיה לך קל יותר בעתיד, משום שכאשר תביני את השיעור שיש לך שם הדברים ישתנו לטובה.

למעלה