היי

היי

אני מתעדת לעשות את הניתוח של השרוול, הייתי רוצה לדעת קצת דברים כאילו איך מרגישים אחרי זה? יש פריטים וכאלה כמו בדייטות רגילות? אמרו לי שאני אוכל להתקיים על יוגורט ביום, זה באמת נכון? אני צריכה לקחת תוספי תזונה? ברזל/ סידן כאלה? באמתמקיאים הרבה??? סליחה שאני מציפה בשאלות. מישהי התנתחה אצל ד''ק חזן? הוא ממש עושה רושם חמוד, כאילו בהחלט מישהו שאני יכולה להפקיר את הגוף שלי בידיו. תודה מראש למי שעונה:)

שמחה37

New member
אז ככה

שלום וברוכה איך מרגישים אחרי זה? בהתחלה מבאס קצת חולשה, פנטזיות על אוכל אמיתי, שמחה מקציצה ופירה כאילו שזה כבש שלם, בהמשך יורדים במשקל אוכלים מעט ומהכל (כמעט), בשנה הראשונה רצוי לעבוד על שינוי הרגלים הטמעת ספורט ושתיה כיוון שאח"כ בהמשך יכולת האכילה גדלה ואז את בסוג של דיאטה אבל לא כזו שסובלים ממנה כי את שובעת ממעט אוכל. בהתחלה באמת אפשר לחיות על יוגורט ביום זה לא מומלץ אבל בימים הראשונים זה מה יש (פחות או יותר9. לגבי ויטמינים טוב לקחת בשנה הראשונה בגלל כמויות המזון שיורדות באופן דרסטי. הקאות- לא צריך ולא רצוי להקיא. את מרגישה איזשהו לחץ שובע כזה בחזה ויודעת שדי. אני מנותחת כבר יותר משלוש שנים ומעולם אבל מעולם לא הקאתי. ד"ר חזן אחד המומלצים את בידיים טובות (גם חתיך
) בהצלחה שמחה

מֵירַב

New member
בוקר טוב ארנבת וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני משורוולת כמעט שנה... זה לסיפתח
לא הבנתי מזתומרת "פריטים"? לא תוכלי להתקיים על יוגורט ליום, מפני שהגוף ידרוש יותר. ולכן זה תקף רק להתחלה, לזמן ההחלמה... בהמשך ניתן יהיה לאכול 3 ארוחות גדולות (נו, טוב... זה יחסי) ביום + 3 ארוחות ביניים (=אכילה כל 3 שעות). אני לוקחת מולטיוימין, זה מה שידוע לי שצריך לקחת במשך שארית חיי... חוצמזה אני לוקחת גם ברזל עדין, סידן, ויטמין D, חמוציות ואבץ לשיער. לגבי הקאות: בהתחלה היו לי פה ושם הקאות, בעיקר כי לא הייתי בטוחה עד כמה מותר להכניס לפה... עבר לי מהר
כיום אני בשליטה. ד"ר חזן - הייתי אמורה להתנתח אצלו בבי"ח כרמל ועברתי את כל תהליכי ההכנה אצלו, אבל ביולי 2010 הוא פשוט התפטר והייתי צריכה לעבור לבי"ח רמב"ם, לד"ר אחמד מחאג'נה. לא מצטערת בכלל! ד"ר חזן עושה רושם נחמד, אבל אני כבר לא סומכת עליו אחרי שהשאירה אותי "תלוייה באוויר" בשנייה האחרונה. יכוליות שהוא השתנה... בהצלחה!

היי תודה לשתיכן

על התשובות. התכוונתי לתפריטים. הבנתי שכן לפי השרשורים כאן. הניתוח שלי ביום ראשון, אני מחכה לזה,לעבור את הניתוח לפחות. כי אני שונאת מחטים. חזן באמת חתיך.

מֵירַב

New member
בהצלחה בניתוח! ובהחלמה ובהרזייה ובאורח

החיים החדש ובשינויים ובמחמאות ו ו ו ו ו

למעלה