היי.. :)

yuyu5671

New member
היי.. :)

היי אני חדשה פה וסתם נכנסתי לפורום הזה וראיתי שאתן ממש תומכות אחת בשנייה שזה ממש ממש יפה ומחמם את הלב לראות את זה :) גם לי יש חבר כבר כמעט שנתיים שהוא בצבא.. הוא התחיל בקורס טיס (שהיה סיוט נוראי) ועכשיו הוא בפלס"ר צנחנים כבר חצי שנה בערך.. ממ בזמן האחרון החבר שלי התחיל לסגור הרבה 21 וזה לא משו שלא קרה אף פעם כשהוא היה בקורס טיס לא ראיתי אותו חודש שלם ובחודש הזה דיברתי איתו 3 פעמים כשכל אחת מהן הייתה בערך 3 דקות, אבל פתאום אני מרגישה שממש קשה לי שהוא סוגר וכשהוא לא פה ואני כלכך מתגעגעת אליו ואני מרגישה שכל הסגירות האלה מרחיקות בינינו כי אנחנו מפספסים כלכך הרבה.. אני אוהבת אותו יותר מכל דבר אחר שקיים והוא באמת אהבת חיי (אני יודעת שזה נשמע קיטשי אבל באמת שאני מרגישה ככה..) ואני פשוט רוצה איכשהו לעשות לו טוב על הלב ושיידע שאני אוהבת אותו הכי בעולם.. יש הצעות? :) סורי על החפירה! :)

GrowingMadness

New member
וולקאם ../images/Emo9.gif

אני שי, בת 19, חיילת האקס [הטרי] שלי היה לוחם בכפיר. אני דווקא חושבת שהסגירות האלה אולי מרחיקות פיזית אבל בעצם הן ממש מקרבות :) אולי תשלחי לו חבילה לבסיס? או שתתכנני משהו מגניב לסופ"ש כשהוא חוזר.?

../images/Emo8.gifהיי ברוכה הבאה!../images/Emo23.gif

אני אפרת, בת 17 וחצי יש לי חבר כבר שנתיים וחודשיים (שמתוכם הוא חייל כמעט שנתיים). אני באמת מבינה מה שאת אומרת, זה לא קל.. אבל זה המצב וצריך לדעת איך להתמודד עם זה.
גם אני חושבת שזה שהוא בצבא אז זה מרחיק בינינו ואנחנו מפספסים הרבה דברים והכול אבל אחרי זה שאני נפגשת איתו אני רק רואה עד כמה זה בעצם מקרב איתנו.. תחשבי על זה, יש לך יותר על מה לדבר, יש את ההתלהבות לפני הפגישה (כמובן), בקושי אין ריבים בסופש כי אתם כל כך התגעגעתם שאתם כבר לא חושבים על לריב. לכל דבר יש את היתרון והחסרון שלו, וכמו שכתבת הוא אהבת חייך. למרות שזה קשה, הבן אדם הזה גורם לך אושר ולכן את צריכה להקריב דברים בשביל זה. לעשות לו טוב על הלב? זה יכול להתבטאות לא רק בדברים חומריים. אני חושבת שהכי יפה זה שתכתבי לו מכתב ותכתבי כל מה שאת מרגישה וחושבת עליכם ועל הקשר שלכם. זה הכי אמיתי ואני בטוחה שיחזק אותו.
אני עשיתי את זה והבאתי לו את המכתב ביום ראשון שהוא היה בדרך לבסיס, את לא מבינה עד כמה זה נתן לו כוחות לעבור את השבועיים האלו! תהיי חזקה, ואל תהססי לפנות אלינו אם קשה לך/סתם בא לך לפרוק.. בשביל זה הפורום הזה מיועד!

למעלה