היי

Linoy1211

New member
היי

אממ אז ככה אני לינוי מהמרכז . אני לא חדשה פה , פשוט לא כותבת .. רציתי לדעת בבקשה איפה המפגש ? הייתי רוצה להגיע . תודה ושבוע טוב

RTur

New member
ברוכה הבאה

לגבי המפגש - לצערי לא תוכלי להגיע למפגש הקרוב כי כבר הודעתי ללירז את כמות האנשים המדוייקת שאישרה שתגיע והכרטיסים כבר נשלחו בדואר.. אין כרטיסים נוספים. ובלי קשר, המפגש מיועד לחברי הפורום, כאלה שפעילים פה. את מוזמנת להישאר כאן בפורום ולהמשיך לכתוב ולהשתתף, ותוכלי להצטרף למפגש הבא

Linoy1211

New member
תודה רבה

אוקיי תודה רבה . אני אשתדל להיות פעילה החל מרגע זה . מתי בערך יתקיים המפגש הבא ? תשמע שניה מאמי ... אשמח אם תענה לי על מספר שאלות .. במה לירז עוסקת כיום ? האם היא ותום גרים יחד ? ואם כן איפה ? במרכז ? בת"א .? ועוד שאלה אחרונה .. שמתי לב למשהו מקסים אצלה , היא ממצמצת הרבה ולדעתי זה ממש יפה .. זה אמיתי או רק בשביל המשחק ? (באלופה) ? תודה ושיהיה לך שבוע מצוין .

RTur

New member
אז ככה

לא יודע בינתיים לגבי המפגש הבא.. עוד לא עברנו את הנוכחי.. תלוי איך תתנהגו
עכשיו ברצינות, באמת לא יודע.. נראה, אולי בפרימיירה של הסרט הבא או משהו כזה. כיום לפי מה שאני יודע (כי לירז לא תמיד מספרת הכל, היא אוהבת להפתיע) היא הצטלמה או מצטלמת לעוד איזה שני סרטים בינלאומיים שלא ידוע מתי אמורים לצאת ועובדת על האלבום השני שלה עם יוני פוליקר שגם עליו אנחנו לא יודעים מתי הוא יצא.. נדמה לי שפורסם שהיא ותום גרים יחד אבל אני לא יודע בודאות ואני לא מתערב לה בחיים האישיים אז גם לא שאלתי אותה על זה.. ואין לי מושג גם איפה הם גרים.. אני מאמין שאיפשהו במרכז. לגבי המצמוץ - כן, היא ממצמצת די הרבה. יש לה ריסים נורא ארוכות, אולי בגלל זה. אבל לפעמים היא גם עושה את זה בכוונה בשביל הדמות.

חחח מצחיקה

נו באמת רוצה לבוא למפגשי פורום תהיה חלק מהפורום לא רק לקרוא כאן. ועם את מחליטה רק לקרוא אז תוכלי גם רק לקרוא את החוויות אנחנו נשמח :) שבוע טוב

ברוכה הבאה :)

יש הרבה דברים חוץ מהמפגש, נשמח אם תגיבי ותחזירי את הפורום לחיים.. בת כמה את? תחביבים.. :)

אליסה13

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

נשמח מאוד עם תישארי כאן ותייהיי פיעילה ותעזרי לנו לחיות ת'הפורום שיהיה לכולנו המשך שבוע מלא חוויות ובשרות טובות אמן אמן אמן

למעלה