נראה לך שבאמת היא מצטערת? זה הכל משחקי התחנפנות אפילו תישאלי את ישראלי.
ק קiבי אא New member 1/11/10 #20 נראה לך שבאמת היא מצטערת? זה הכל משחקי התחנפנות אפילו תישאלי את ישראלי.
ק קiבי אא New member 1/11/10 #22 יותר מזה? זה מעל לכוחותי. אבל לא התכוונתי אליך התכוונתי לשוהמאמי18 שלא תתלהב יותר מיד שאת מצטערת בגללה. שתוריד פרופיל
יותר מזה? זה מעל לכוחותי. אבל לא התכוונתי אליך התכוונתי לשוהמאמי18 שלא תתלהב יותר מיד שאת מצטערת בגללה. שתוריד פרופיל
ק קiבי אא New member 1/11/10 #27 תאמיני או לא תאמיני רק אתמול שמתי לב שייצור הזה קיים פה. לא זוכר שעשיתי לו משהו.
ש שוהמאמי18 New member 1/11/10 #28 לא מאמינה.. אתה סתם מעצבן אותו... חבל.. אני יודעת שבתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוך ישלך לב זהב
לא מאמינה.. אתה סתם מעצבן אותו... חבל.. אני יודעת שבתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוכתוך ישלך לב זהב
ק קiבי אא New member 1/11/10 #29 כן סתם לא סתם אבל אהבתי תאייום של הצייד בחורות הזה. עברתי על ההיסטוריה כל ניק של בחורה חדש הוא היה קופץ ראשון.
כן סתם לא סתם אבל אהבתי תאייום של הצייד בחורות הזה. עברתי על ההיסטוריה כל ניק של בחורה חדש הוא היה קופץ ראשון.
ק קiבי אא New member 1/11/10 #31 טבעי שאת סתומה את בחורה . עכשיו לפירוט. לא הבנתי מה קרה שאני מפריע לו בכלל לא התכתבתי איתו ולא הכרתי תניק הזה. עברתי להיסטוריה אני רואה תצייד אז הבנתי שאני מפריע לו לצוד.
טבעי שאת סתומה את בחורה . עכשיו לפירוט. לא הבנתי מה קרה שאני מפריע לו בכלל לא התכתבתי איתו ולא הכרתי תניק הזה. עברתי להיסטוריה אני רואה תצייד אז הבנתי שאני מפריע לו לצוד.