היי 
היי כולם, חג שמח! אני בת 18, עם רקע חובבני מאוד במחול. המחול היה מאז ומתמיד האהבה הפרטית שלי. אני מאוהבת במיוחד בבלט קלאסי, אך מתעניינת גם בסגנונות שונים כמו היפ הופ, ג'אז וסלסה, ובעצם כמעט כל סגנון אחר.
כשהייתי קטנה ועקשנית לא התעניינתי וסרבתי בכל תוקף ללכת לחוגי בלט, דבר שהיום אני מצטערת עליו מאוד. בנות שמתחילות לרקוד בגיל צעיר גדלות עם התנועה זורמת להן בדם, הן מפתחות ביטחון עצמי בריקוד ועל במה, ומשם הרבה יותר קל להמשיך. לעומת זאת, כשאת כבר נערה ואין לך רקע קודם במחול, הרבה יותר קשה להשתלב. מעטים המקומות שמקיימים חוגים למתחילים בגילאים שמעל גיל בית ספר יסודי. לי, בנוסף, יש גם בעיה קשה של פחד קהל. אני ביישנית מאוד וקשה לי לרקוד מול אנשים ובעיקר מול קהל בהופעות. הבעיה הזו תקפה גם במועדונים ובמסיבות, אגב, למרות שהשתפרתי מאוד בעניין הביטחון העצמי בשנים האחרונות. לפניי כשלוש שנים הצטרפתי לחוג ג'אז והיפ הופ [המורה הייתה במקור מתחום הקלאסי ושילבה הרבה אלמנטים של בלט בשיעורים], וזו הייתה חוויה נהדרת, אך ההופעות פגמו לי בהנאה ולבסוף פרשתי אחרי משהו כמו שנה של שיעורים. אני עדיין נהנית מאוד מהריקוד עצמו, ואפילו [מסתבר] גמישה מאוד, אבל קצת נמאס לי לרקוד בסתר, אחרי כל ההקדמה הארוכה הזו, ניגש לשאלה האמיתית- אני מחפשת מקום שאוכל ללמוד בו כמתחילה, בלט קלאסי מהבסיס, להתקדם בקצב שלי בלי שאצטרך להתבייש מאף אחד, ובלי הופעות [לפחות לא עד שאהיה מוכנה...
]. האם מישהו מכיר מקום או מורה שמעביר שיעורים פרטיים בבלט, גם למתחילים בגיל שלי? תודה רבה מראש, יובל. אה, כן, ושתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה.
היי כולם, חג שמח! אני בת 18, עם רקע חובבני מאוד במחול. המחול היה מאז ומתמיד האהבה הפרטית שלי. אני מאוהבת במיוחד בבלט קלאסי, אך מתעניינת גם בסגנונות שונים כמו היפ הופ, ג'אז וסלסה, ובעצם כמעט כל סגנון אחר.