היי :)

yuvi217

New member
היי :)

היי כולם, חג שמח! אני בת 18, עם רקע חובבני מאוד במחול. המחול היה מאז ומתמיד האהבה הפרטית שלי. אני מאוהבת במיוחד בבלט קלאסי, אך מתעניינת גם בסגנונות שונים כמו היפ הופ, ג'אז וסלסה, ובעצם כמעט כל סגנון אחר. :) כשהייתי קטנה ועקשנית לא התעניינתי וסרבתי בכל תוקף ללכת לחוגי בלט, דבר שהיום אני מצטערת עליו מאוד. בנות שמתחילות לרקוד בגיל צעיר גדלות עם התנועה זורמת להן בדם, הן מפתחות ביטחון עצמי בריקוד ועל במה, ומשם הרבה יותר קל להמשיך. לעומת זאת, כשאת כבר נערה ואין לך רקע קודם במחול, הרבה יותר קשה להשתלב. מעטים המקומות שמקיימים חוגים למתחילים בגילאים שמעל גיל בית ספר יסודי. לי, בנוסף, יש גם בעיה קשה של פחד קהל. אני ביישנית מאוד וקשה לי לרקוד מול אנשים ובעיקר מול קהל בהופעות. הבעיה הזו תקפה גם במועדונים ובמסיבות, אגב, למרות שהשתפרתי מאוד בעניין הביטחון העצמי בשנים האחרונות. לפניי כשלוש שנים הצטרפתי לחוג ג'אז והיפ הופ [המורה הייתה במקור מתחום הקלאסי ושילבה הרבה אלמנטים של בלט בשיעורים], וזו הייתה חוויה נהדרת, אך ההופעות פגמו לי בהנאה ולבסוף פרשתי אחרי משהו כמו שנה של שיעורים. אני עדיין נהנית מאוד מהריקוד עצמו, ואפילו [מסתבר] גמישה מאוד, אבל קצת נמאס לי לרקוד בסתר, אחרי כל ההקדמה הארוכה הזו, ניגש לשאלה האמיתית- אני מחפשת מקום שאוכל ללמוד בו כמתחילה, בלט קלאסי מהבסיס, להתקדם בקצב שלי בלי שאצטרך להתבייש מאף אחד, ובלי הופעות [לפחות לא עד שאהיה מוכנה...
]. האם מישהו מכיר מקום או מורה שמעביר שיעורים פרטיים בבלט, גם למתחילים בגיל שלי? תודה רבה מראש, יובל. אה, כן, ושתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה.

yuvi217

New member
מרכז.

אני גרה בנס ציונה, אז האידאלי יהיה באזור ראשון-רחובות, למרות שאני די ניידת עם האוטו, אז גם ת"א יעבוד. :)

היי

בסטודיו בי בתל אביב את יכולה למצוא שיעורים למתחילים, ואת משלמת לפי כרטיסיה. את מגיעה לשיעורים שנוח לך והם לא במסגרת להקה וכד'.

yuvi217

New member
תודה,

אבל האם מדובר בשיעורים בקבוצה או פרטיים?

Ellaz1

New member
שיעורי ריקוד שיכולים לדבר אלייך

היי יובל, שנה טובה גם לך
את מוזמנת להתנסות בסטודיו E-motion , בקבוצה של הבוגרים. הקבוצה מיועדת במיוחד למי שאוהב לרקוד, אבל לא אוהב להופיע ורוצה להתחזק גם מבחינת הטכניקה , שרירים, הגמישות וגם מבחינת הביטחון העצמי על הרחבה. מורה מדהימה , שיעורים כייפים ביותר. אמנם לא בלט, אבל בטוחה שתהני מאוד, ואין הופעות שיגרמו לך להפסיק לרקוד. מוזמנת להתנסות ביום ג' הקרוב בשעה 21:30 . השיעורים מתקיימים בחולון. פרטים נוספים בטלפון 054-5418819 או במייל [email protected] לאתר - E-motion סטודיו לריקוד

yuvi217

New member
תודה רבה,

אבל אני מעדיפה מורה שמעביר/ה שיעורים פרטיים, ולא בקבוצה. יש לך מושג על משהו כזה? :)

מורה פרטית

היי, אני אישית לא מכירה, תנסי לחפש בחוגל/חוג. באופן כללי תחום הבלט הקלאסי לרב אינו מועבר בהוראה פרטית אלא קבוצתית. בהצלחה

Ellaz1

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

בהחלט . אותה מורה שדיברתי עליה מעבירה גם שיעורים פרטיים, צריך רק לתאם את השעה שנוח לך להגיע. צרי קשר 054-5418819 או שתרשמי לי את הטלפון שלך ויצרו איתך קשר לתאם. המשך יום מקסים.

tdmk

New member
ריקודי זוגות?

את יכולה להתנסות בריקודים סלונים ולטיניים. אם את יכולה להגיע לרעננה\הוד השרון, אני אמליץ על ארתור מאריי, שמה אני לומד. מאוד מוצלחים. אם את לא יכולה, בראשון לציון אמור להיות בית ספר מצוין שנקרא danceline: http://www.2all.co.il/web/Sites1/danceline/DEFAULT.asp אני מציע לך לדבר, אם את יכולה עם ארתור מאריי, אז אם ארתור מאריי, ואם לא, גם danceline אמורים להיות מאוד מוצלחים ולשאול. אני יודע שבגיל 18 (אני בן בן 18) ריקודי זוגות יכולים להריראות קצת מוזרים בהתחלה, אבל אני מאוד מציע לך להתנסות. את יודעת שאין הרבה גברים בגילנו שרוקדים, בטח לא כאלה שמתחילים לרקוד (התחלתי לפני חציה שנה) ואני מאוד נהניתי בסטודיו שלי (ארתור מאריי רעננה) שזה הפך להיות חלק עיקרי בחיי. בהצלחה לך.

pie and cactus

New member
מרכז רעים בחולון

יש שם שיעורי בלט לנשים בימי ראשון וחמישי בערב. השיעורים יכולים להתאים גם למתחילות וגם למבוגרות. אין הופעות, כמובן. מבחינת הרמה - מאוד מעורבת מבחינת הנשים, ולכן כל אחת תוכל להשתלב. אני ממליצה להגיע לשיעור ניסיון כבר בהקדם, כדי להתחיל עם תחילת השנה ולא להגיע באמצע (אז יותר קשה להשתלב).

Sorcerer59

New member
עוד מורה

היי, עוד מורה ששווה לך לנסות, זו סוניה זיסליס, המורה שלי לדואטים. :) היא מקסימה ומצוינת, ויכולה לתת לך גם שיעורים פרטיים. כתבי לי ואתן לך את הטלפון שלה במסר. בהצלחה!

למעלה