היי..

צופי20

New member
היי..

שלום לכן.. הייתי בהופעה של הBSB באנגליה בסוף 2009 ורציתי לדעת אם יצא או אמור לצאת DVD לסיבוב הופעות הזה? (this is us) תודה :)

eden love BSB

New member
כן בטח יש DVD

היי!איזה כיףף לך היית בהופעה שלהם!!!! וכן,יש להם DVD שהוא מתוך סיבוב ההופעות שלהם של THIS IS US! הDVD הוא מתוך ההופעה שלהם ביפן,שהם היו השנה ב-18.2 בטוקיו. אבל אני לא חושבת שהDVD יצא בארץ..אבל את תמיד יכולה לצפות בו ביוטיוב או להוריד אותו. הינה קישור לצפייה של הDVD: זה לא לפי חלק תאמת,..הכול בצד,השירים שהם הפיעו במופע: everybody we've gotgoing on i want it that way incomplet this is us undone STMH all of your life bye bye love bigger larger than life the one shape of my heart PDA the call she's a dream as long as u love me quite playing games show me the meaning אני חושבת שזהו עם פספסתי תקנו אותי ;)

eden love BSB

New member
יש עוד הינה:

All i have to give more than that אה מצאתי את ההופעה בחלקים אז הינה חלק 1,ובצד יש חלק 2,3,4,5,....עד 10!

צופי20

New member
וואיייייי איזה חמודה את!!!!

תודה רבה! יש לך מושג אם אני יכולה להזמין אותו מאיפשהו? אני לא מצליחה למצא אותו באמזון..

eden love BSB

New member
כן ,:)

את יכולה להזמין את הDVD אבל הוא עולה 188 דולר ניראלי.. עם את רוצה אותו את יכולה להזמין מחו"ל :

צופי20

New member
וואו,

קצת הרבה הייתי אומרת.. נראלי אני אסתפק ביו טיוב בנתיים :) תודה רבה שוב!!! ממש מרגש להיזכר בהופעה, היה מדהים בטירוף!!! :)

למעלה