היי

GuyN2

New member
היי

כשהייתי ילד קטן (6-8) אני זוכר שעשיתי יומן חלומות, לא למטרת חלימה צלולה (לא ידעתי אז מה זה אפילו) אלא סתם בשביל הכיף ועקב כך אני זוכר שהיו לי המון חלומות צלולים בתור ילד. רק לאחר כמה שנים הבנתי שזה בגלל היומן והתחלתי לחקור יותר לעומק את כל נושא החלומות. רציתי לחזור לחלומות האלה אבל לא היה לי כוח להתעסק עם יומן, אז ראיתי בכמה מקומות באיטרנט כל מיני מדריכים ליצירת חלום צלול. במשך השבועות האחרונים יישמתי כמה מהשיטות במהלך המשמרות במחסום, עד שלילה אחד זה עבד. התפלאתי עד כמה זה היה מציאותי, בתור ילד אני לא זוכר שזה היה מציאותי עד כדי כך. הבעיה היא שהתקשתי לשלוט בחלום, ובחלומות שבאו אחריו זה נהיה יותר ויותר קשה, וזה הגיע למצב שאני רק נכנס בשער לחלום הצלול ואני מיד מעיר את עצמי. מה אני צריך לעשות כדי להעלות את רמת השליטה שלי בחלום?

c12chen16

New member
ברוך הבא לפורום

תראה זה הכל עניין של ניסיון ויישום של כמה שיטות של הגברת המודעות והצלילות... ככל שתזכיר לעצמך כמה שיותר פעמים שאתה חולם והכל סביבך לא אמיתי ותוך כדי תעשה גם שיטות להגברת הצלילות (אתה יכול להיכנס לאתר של אלון ברמן תמצא אותו בקישורים תקרא שם הכל) תוכל להאריך את החלום. ברגע שאתה נכנס לחלום צלול המטרה היא לא להתרגש ולהשאר רגוע כדי לא להתעורר לראות שהכל יציב ובהדרגה לבצע פעולות להגברת הצלילות... אני מאמין שתתפוס את זה כבר אחרי 2-3 חלומות שתשרוד בהם יותר מכמה שניות.... בכל מקרה אתה תמיד מוזמן לעזכן את ההתקדמות שלך פה בפורום ולשאול שאלות בהצלחה

makron2

New member
שלום...ותוספת קטנה

ברגע שמעירים את עצמנו מחלום רמת ההבנה היא עדיין קצת מוגבלת,כדיי להתגבר על זה שמעירים את עצמנו מומלץ גם להריץ בדמיון בזמן שערים דברים שרוצים לעשות לאחר שמגלים. "במהלך המשמרות במחסום" - עדיף לבצע את זה לאחר כמה שעות שינה ושנמצאים במקום שאפשר להתרכז. פעם הבאה תפרט פה בפורום ונשמח לעזור.

GuyN2

New member
תודה לשניכם

רפרפתי קצת פה בהודעות של אנשים וראיתי כל מיני ביטויים כמו "מיילד" וכאלה מה זה מיילד? ואיזה עוד ביטויים יש שכדאי לי להכיר?

c12chen16

New member
תקשיב אחי פשוט...

כנס לאתר של אלון ברמן (יש אותו פה בקישורים של הפורום) ותקרא אותו תבין הכל... אם יהיו לך עוד שאלות והעמקות תקבל כבר פה בפורום

למעלה