היי:)

MEITALOOSH21

New member
היי:)

יש לי בן זוג 5 שנים,הוא בן 23 ואני בת 21... יש בינינו אהבה מטורפת,גרים ביחד ובאמת באמת טוב לי איתו מכל הבחינות. אתמול בלילה ישנתי ופתאום קמתי וראיתי את הבן זוג שלי יושב במחשב ומאונן על סרט פורנו. לקחתי את זה קשה... השאלה שלי מה אתם חושבים..זה מקובל לאונן על סרטי פורנו בתוך מערכת יחסים?..כמובן כל עוד זה לא הופך למשהו קבוע והעדפה על קיום יחסי מין עם הבת זוג. הסקס בינינו מצוין,אגב... תמיד כשדיברנו על סרטי פורנו הוא טען שזה לגמריי לא עושה לו את זה... שאלתי אותו עם זה קשור למשיכה שלו אליי והוא אמר שהוא נמשך אליי בטירוף!!וזה לגמרי לא קשור. אולי סתם התבעסתי..רציתי לשתף ולשמוע מה אתם חושבים...): אשמח לשמוע תגובות,עצות... שיהיה המשך שבוע נפלא.

אייבורי

New member
זה דווקא פשוט

בגלל שיש לכם אהבה מטורפת, הוא חייב לאונן מול סרטי פורנו. אם הייתה בינכם סתם אהבה פשוטה, הוא היה מאונן במיטה לידך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מקובל, מקובל...

"הוא טען שזה לגמריי לא עושה לו את זה..." - תשאלי מאה איש אם הם מאוננים - כמה יגידו שכן? רק השניים שתמיד חייבים להרגיש מיוחדים ושונים. וכמה מתוכם מאוננים? 99-100 ברוכה הבאה לעולם הגברים.

נומלה

New member
גם את ברוטוס?

למה יש לכם הרגשה שרק גברים מעונינים במין ושרק גברים מאוננים? הנפש הרגישה שלכם לא מסוגלת לתפוס שנשים נהנות מסקס בלעדיכם? ברוך הבא לעולם הנשים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
נזעקת אזעקת שווא ../images/Emo193.gif../images/Emo122.gif../images/Emo132.gif

(זה רק תרגיל של פיקוד העורף) תקשיבי: ממש לא התכוונתי למה שכתבת. ברור שנשים אוהבות מין באותה מידה (טוב, לפחות חלקן), וברור שנשים מאוננות (טוב, לפחות חלקן). אני פשוט הסברתי למח הנשי הרגיש איך עובד המח הגברי, כולל איברים אחרים. זה כמו לומר שישראלים אוהבים חומוס. זה לא אומר שהמצרים לא אוהבים. יחד עם זאת: כן, יש הבדל. רק כחצי מהנשים מאוננות. וזה אומר שהחצי השני לא כל כך מצליח להבין מה הבעיה של הגברים ולמה הם עושים "את זה". אשריך שאת בחצי שנהנה מהחיים!

אני בשוק אני בהלם אני

המומה ממך, מריוס. שוב אתה מפרק את דמותך מן ההילה - תשובה כל כך פטרנליסטית ומתנשאת
מסביר למח הנשי על המח הגברי? כל הגברים מאוננים, לעומת 0 אחוז נשים? אני באמת ובתמים בשוק מהסטריוטיפיזציה. ממש לא מתאים לך! או במילים אחרות - ידענו ימים טובים מאלה

I C E M A N 7

New member
יש לך נתונים אחרים מהלמ"ס?

אגב, נשים גם מפליצות באחוזים מאד נמוכים

נומלה

New member
את יודעת מה עשינו פה?

יש כאלה שלא יצליחו להתאושש מזה לעולם!

I C E M A N 7

New member
נו בחייך מפלצת

חברה להלבשה תחתונה מפרסמת סקר שקרכלשהו ואת כמו אישה טובה בולעת בלי מלח. זה כמו שהיבואן של יונדאי גטס יפרסם מחקר מדעי שנשים יודעות להחנות.

לפי כללי הג'אנר

של הסיטקום האמריקאי, עליו כולכם התחנכתם <נשואים פלוס אלא מה> עכשיו תריכה להיות האנחה הזאת של השפלה מהקהל, ואחריה השריקה. בסיום הסצנה השקת בקבוקי הבירה בצוואר, שלוק מבסוט וגיהוק קולני.

מריוס זכריה

Member
מנהל
סוג של הומור כזה...

לגבי ה-50%, זה בערך, כמובן. יש הרבה מחקרים שונים שמדברים על משהו בין 40 ל 70-80 אחוז, אז לך תדע. אצל גברים זה 98-99. אלו פשוט נתונים. לגבי מסתרי המח הגברי או הנשי - יוצא לי לפעמים הומור כזה פטרנליסטי. מה לעשות. מצטער.

למעלה