היי

תותית16

New member
היי

שלום לכולם אני ביתו של אלי(אליהו) חיים האהוב ואני ממש מבקשת שתשלחו לו הילינג מרפא הוא חלה לאחרונה בסרטן בלבלב וכבר יש גרורה בכבד ואני ממש רוצה ומבקשת לריפוי שלו אם מישהו מעוניין לעשות מצווה אז לעזור לי במסע הריפוי שלו כל פעם קצת כמה שאפשר על מנת שכל היקום יביא לכך שהוא ירפא לגמרי הוא כל כך כל כך אהוב אין דרך לתאר כמה הוא מדהים אם מישהו רוצה עוד פרטים אענה בפרטי המון תודה בברכת ריפוי

אשמח לעזור ולשלוח לו הילינג../images/Emo13.gif

לדוד שלי ז"ל קראו אלי. אליהו הוא אחד המדריכים שלי. וחיים הוא אחד השמות של סבי ז"ל. עם כל השמות האלו הוא בטוח אדם מיוחד.... את מוזמנת לרשום (אפשר בפרטי) שם מלא, תאריך לידה ואזור מגורים. אני ממליץ לך לקרוא את המאמר שלי בנושא טיפול אלטרנטיבי בסרטן, כדי לקבל רעיונות. כמו כן, מומלץ למקד בשלבים הראשונים את הטיפול במטרות פשוטות יותר מאשר ריפוי מלא. מטרות לדוגמא: התמודדות ריגשית עם הסרטן. התמודדות עם הסביבה. התמודדות עם התהליך הרפואי (כימותרפיה וכו'). וכו'. הרבה בריאות, יוסי.

ינוקא1

New member
רפואה שלימה לאביך.

אני מכיר אדם שהחלים מסרטן בלבלב , זה ההילר הרב אליהו עזרד. אולי כדאי שידבר איתו.

תותית16

New member
שלום וברכה

היי לגבי מה שכתבת לי על הרב אליהו עזרד איך אתה מכיר אותו? ואיך אני מגיעה אליו באופן אישי? שמחה לשמוע שהוא החלים זה תמיד מעודד בוודאי נותן תקווה אשמח לדעת קצת יותר פרטים תודה

ינוקא1

New member
אני לוקח אצלו קורס בהילינג קבלי.

והוא הילר מעולה עם נסיון של מעל 20 שנה וגם אדם מיוחד. זה האתר של המכללה שלו :

שלום תותית

מצטרפת למאחלים, אשלח ריפוי ואהבה. כבר אני יכולה לראות שהוא מבורך מאוד באהבת בת עמוקה עמוקה...

תותית16

New member
תודה עומר- אשמח

אם תוכלי לשלוח עוד מידי פעם בעיקר ללבלב ולכבד אני רוצה שהוא יחלים אני אעשה הכל כדי שזה יקרה ועם אבא כזה - פשוט אי אפשר שלא להיות בת הכי נאמנה שיש זה היה ככה תמיד וישאר ככה תמיד ואולי רק יתעצם מגיע לו הכל מגיע ליקום שלנו אדם כזה עילאי, רק שהוא ינצל- ויחלים רפואה שלמה בבקשה כל מי שרואה את זה ויכול מידי פעם לשלוח הילינג רייקי אהבה ואנרגיות טובות אנחנו יותר מנודה לכם תודה

ינוקא1

New member
בדיוק פרסמו בY נט

כתבה על מבריאים מסרטן , בינהם סרטן בלבלב. שימי לב לסוד הגדול - להיות פייטר , לקחת אחריות לבצע שינויים בחיים.

תותית16

New member
תודה רבה

גם אבא שלי יבריא רפואה שלמה באמונה מלאה ב"ה אמן אני מבקשת עוד ריפוי ממי שיכול תודה

ינוקא1

New member
אמן.

עם כל זה תותי , חשוב לי להדגיש שאת עיקר העבודה צריך לעשות אביך. אף אחד לא יכול להבריא אותו בלי שהוא עמוק בפנים ירצה בכך. וצריך לכבד את הבחירה שלו ולהשלים איתה. גם אם הוא לא יעשה בדיוק מה שאנחנו מצפים , ואפילו אם לא יעשה כלום - סבבה. בסופו של דבר , כולנו יום אחד נצטרך לנסוע מהעולם הזה. העיקר זה שלפחות את הימים שיש לנו כאן נבלה אותם בלי לחץ וצער אלא בשמחה ובכיף. זה חשוב הרבה יותר עבור אדם שחלה במחלה כזאת - אם כבר הרופאים אומרים שיש לו מחלה שלא משאירה הרבה סיכוי , כדאי שהימים שנשארו לו יהיו נעימים וטובים. ואולי בזכות זה שהוא ירגיש טוב וישחרר את הלחץ להבריא - הוא יבריא.

תותית16

New member
שלום לכולם וחג שמח

תודה למי ששלח הילינג אני ממש ממש מבקשת הלילה בגלל החג שבועות שערי השמים נפתחים אנא מכם תשלחו הילינג/מחשבות של ריפוי/קצת אנרגיה /אור מה שאפשר עבור אבא שלי היקר אליהו חיים(ארוכים ב"ה) אני מאוד מאוד מעריכה את זה וגם הוא וגם אם תוכלו לבקש אפילו מאדם אחד שלידכם שיעשה את זה גם תודה רבה בריאות!

למעלה