היי...:)

• פותח הנושא sl92
  • פורסם בתאריך

sl92

New member
היי...:)

אני עוקבת אחריכן כבר כמעט חודשיים כל יום...מאז שהחבר התגייס.. הצלחתי קצת ללמוד עליכן...התחברתי למה שכתבתן..חלקתי אותן דילמות ובעיות עם החבר..נקשרתי...והחלטתי שבא לי לשתף! הייתי רגילה להיות איתו כל יום..במשך שנתיים וחצי.. ופתאום שהוא התגייס הרגשתי שאין לי את מי לשתף,שאין למי לפרוק, ואין מי שיבין ויתמוך כמוהו...אפילו לחברות הכי טובות שנשארתי איתן בקשר מצויין!אבל לאף אחת מהן אין חבר חייל ולא מבינה כמו שראיתי שאתן!! על עצמי קצת..מסיימת י"ב..עוד מעט בת 18..ומתגייסת בדצמבר..החבר סוגר שבועיים ויוצא שישי-שבת..וזה עובר כל-כך מהררררר!!!

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! D: אני שי, בת 18 [עוד חודשיים 19
], אני רכזת מתגייסים והתגייסתי בפברואר השנה וחבר שלי בכפיר כבר שנה ו5. אני לא יודעת איך זה להיות כל היום "דבוקים בתחת של השני", כי אני וחבר שלי היינו סה"כ 3 חודשים ביחד כשהוא התגייס, ואנחנו גם לא גרים באותה עיר אז לא היינו נפגשים ממש כל יום, אבל כן בתדירות יותר גבוה מעכשיו [מן הסתם
], אז באיזשהוא מקום אני טיפה מבינה אותך.. בכל מקרה, אני מבינה את העניין שפתאום את מרגישה שקצת אין עם מי לדבר... אבל הוא סה"כ התגייס, לא נעלם! את עדיין יכולה לבכות לו בטלפון ועכשיו גם לנו פה
תאכלס אבל, אין על הפורום. נגיד בשרשור למעלה שהתייעצתי עם הבנות, בחיים לא הייתי יכולה לשתף את חברות שלי ברגשות האלה כי אין להן חבר קרבי והן לא מבינות מה זה בכלל וכמה זה קשה. בכלאופנ. שתפי איך קוראים לך ומאיפה וכאלה

XxMidnightxX

New member
הלו!!...ברוכה הבאה!

שמחה שהצטרפת! אני אביטל גם מסיימת י''ב ומתגייסת ביולי...עם חבר מ''כ בהגנה קרקעית... אנחנו פה כדי לתמוך אחת בשניה..אנחנו פה כי אנחנו מבינות.. גם אני וחבר שלי היינו ככה בהתחלה...אבל לא להרבה זמן... היינו ביחד רק חודשיים לפני שהוא התגייס אבל אני כל כך מבינה את ההרגשה... ואת זה שהסופ'''שים עוברים מהר מידי... ספרי קצת על עצמך..

Please Dont Cry

New member
היי D:

תאמיני לי שפה כולן יבינו אותך יותר טוב מכל אחד אחר :) אני וחבר שלי היינו ביחד שנה לפני שהוא התגייס, והיינו אחד בתחת של השני בצורה לא נורמלית והיה כיף רצח! והוא התגייס לפני שנה וחודשיים לכפיר, ואני התגייסתי לפני שנה וחודש, אז יצא לנו להיכנס לצבא דיי בו זמנית והיתה תקופה ננננווווורא קשה בהתחלה אבל באמת באמת שמתרגלים D: וזה נחמד שיש את הפורום הזה לשתף בכל הבעיות שנראות לכל העולם מטופשות ורק לנו קריטיות ביותר!!!

TanTanIM

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

טניה, גם עוד מאט 18 :) עם החייל שנתיים ו7... הוא בפיקוד העורף בחילוץ והצלה. השתלבות נעימה :)

|קוביה|../images/Emo192.gif ברוכה הבאה :) ../images/Emo24.gif

אני לינוי , בת 18 וחצי ... מסיימת אוטוטו י'ב וכנראה מתגייסת ביולי אני עם החיילי כבר שנה וחודשיים [ בקרוב ] והוא משרת כבר חצי שנה ..

ברוכה הבאה :)

אני אפרת, מסיימת י"ב.. מתגייסת בחורף שנה הבאה. אני עם החייל שנה וחצי (משרת בגבעתי) ואני לגמרי מבינה את המצב שלך שפתאום את מרגישה לבד ושאין את מי לשתף, גם לי זה קרה.. וגם לחברות הקרובות שלי אין חבר חייל ככה שאין מישהי שבאמת תבין את הגעגועים וכל המשברים שאני עוברת. השתלבות נעימה, אשמח לשמוע ממך! :)

sl92

New member
אתן מקסימות :)

תודה על כל התגובות... כבר יותר קל אחרי שפרקתי... מרגיש לי קרוב... אפרת גם אני מתגייסת בחורף הקרוב...באיזה תאריך??ומה הכיוון?

:)

אממ ככל הנראה, ב13.12 אבל עם הצבא אי אפשר לדעת.. אולי ידחו לי חח הכיוון אין לי כל כך מושג, או חיל האוויר או חיל הרפואה. מה שלך?

sl92

New member
אמ..

כרגע קיבלתי מכיות...ואני אמורה להתגיס ב-20.12 :)

למעלה