היי

shalomch

New member
היי

שלום כתבתי פה פעם בעבר ומאז לא כתבתי אז כך אני חייל דתי לאומי בן 22 מאזור ירושלים. אני לא כל גך סגור על שצמי מבחינה מינית. אני אוהב בנים ונמשך אליהם, מיצד שני אני רוצה להתחתן ולהקים משפחה מה שגורם לי להרבה מריבות עם עצמי מבחינת היצרים. אשמח אולי לדבר אם עוד חברה כמוני.

yosef770

New member
הגעת למקום הנכון!

אני בן 18 דת"ל מירושלים, נמשך לבנים. יש לך פה חברה כמוך ויש גם פורום באיגי ואם יש לך אומץ יש באתר של עצת נפש פורום קצת מפחיד... בהצלחה!

konito

New member
ברוך הבא

אתה מציג בעיה שמוכרת לכל באי הפורום. ממה שכתבת עולה שאתה מאוד סגור על עצמך מבחינה מינית. הבעיה הקשה שאתה מתאר היא שאתה לא מסוגל להתמודד עם הידיעה מי אתה ומה עושה אותך מאושר לבין דברים עליהם התחנכת וציפיות של הסביבה ממך. אתה נקרע בין דרישות הדת להתחתן ולהיות סטרייט כמו כולם לבין התחושה הפנימית והרצון להיות אתה. אני חושב שיש אך ורק פתרון אחד והוא להשלים עם הנטייה שלך שאינה ניתנת לשינוי ולחיות בהתאם לה. ככל שתרחיק את היום הזה, כך תרחיק ממך את האושר שאתה ראוי לו.

יש 2 צדדים למטבע!!!

ערב טוב לך... רק רציתי להגיד שתמיד קוניטו כותב לכל האנשים החדשים כאן בפורום, שיש רק צד אחד וצריך להשלים!! אז אני יכול להגיד לך ובכוונה אני מפרסם את זה כאן... שיש עוד דרך!! ואתה תוכל להתחתן בה ולהקים משפחה!!!! אל תדאג אחי הצעיר... נמשיך את שיחותינו בפרטי... שיהיה המשך חודש טוב...

אשריך סרוג בארון

/tapuzforum/images/Emo23.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifחזק ואמץ אחי היקר וה` יברך אותך ונזכה לשמוח בשמחתך בקרוב ממש אמן ואמן

למעלה