היי

היי

היי, כבר יצא לי לכתוב בפורום הזה מזמןן מזמן ובכינוי אחר אני חושבת, ולמרות שאתם לא מכירים אותי, אני קוראת קבועה פה=] לצורך העניין, אני בת 18 ורוקדת מגיל 4. יצא לי להכיר ולרקוד את כל הסגנונות ואני מודה, אני לא אוהבת בלט בכלל=] לשאלתי, במרץ יש לי בגרות ואני וחברה החלטנו לעשות על השיר EVERY BREATH YOU TAKE בגרסה החדשה של ברוק וייט. שתינו אוהבות ומתחברות לשיר, אבל לא מוצאות שום רעיון מספיק טוב שגם מתאים לו. אשמח לעזרה=] לילה טוב

ריקוד לבגרות

יש כמה דרכים לגשת להכנת ריקוד לבגרות: להתחבר דרך השיר- למשל בשיר שבחרתן מדובר על שייכות, קנאה, מישהו שעוקב אחרי מישהי בכל צעד וצעד שלה ולא מניח לה וכו.. אם כך חשבי איך להראות את היחסים הללו דרך התנועה ו/או דרך שימוש באביזר שיכול לתמוך ברעיון שלך. לחשוב על נושא מתוך החיים שלך- משהו שהתמודדת איתו, שמפריע לך מבחינה אישית/חברתית/עולמית והיית רוצה לתת לו ביטוי למשל (הפרעות אכילה, הפרעות קשב, בדידות, פרידה, אהבה, דימוי עצמי וכו..) אביזר - בחירת אביזר ובניית הריקוד סביבו, כסא, ספסל, שולחן, מסגרת של תמונה, חבלים וכו.. בהצלחה רונית

דנית666

New member
רעיון

את יכולה להישתמש בחבל כאילו אתם קשורות כל אחת בקצה השני של החבל ולהתבסס על זה ולבנות ריקוד. משהו כזה.. מפה תנסי לחשוב עוד, מקוה שעזרתי :)

למעלה