היי

Dollhouse

New member
היי

יש לי חבר כבר כמעט שנתיים אני הראשונה שלו והוא הראשון שלי אנחנו מאוד אוהבים ומאוד פתוחים בקשר להכל אנחנו שוכבים כבר שנה וחצי בערך ואני אף פעם לא גמרתי בעיקרון אני לא מאוננת, אף פעם לא ניסיתי, חשבתי על זה לפני כמה זמן אבל זה פשוט מוזר לי..קשה לי להסביר בדיוק למה, פשוט לא זורם לי יצא לי כבר לשמוע שזאת כנראה הסיבה, או לפחות שזה לא עוזר הוא מרגיש רע מזה שזה לא קורה ואני כן נורא רוצה שזה יקרה ולהנות ממש עד הסוף מאוד אכפת לי ממנו ואני הכי מאושרת בעולם שאני רואה אותו נהנה אבל אני רוצה גם הבעיה באמת אצלי? זאת אני שלא פותחת את עצמי לזה? כזה קשה לחשוב שיש בחורות שגומרות מסקס גם בלי שהן יודעות איך לעשות את זה לבד?

אין כל רע בלגעת בעצמך.

אהבה עצמית. אוננות. הבאת עצמך לסיפוק. הכרת גופך. לגבי שאלתך..לי בטוח המומחית המקצועית, אך המחשבה על כך שהעקבות הנפשיות כל כך מרובות וששליש מהנשים (לפחות מחקרים ישנים..טענו זאת...נראה לי 1/3) לא 'גומרות'.. מעביר בי רטט של כעס. ילדה תקחי לעצמך משימה לשנה החדשה ללמוג לאהוב עצמך.. תראי סרט אירוטי עם זה 'מחרמן' אותך..תקראי ספר או משהו שמכניס אותך למוד ותדאגי להיות לבד בבית..בלי לחשוש שתשמיעי רעשים..ותתנסי בלהביט בעצמך עירומה..בלגעת בעצמך..במיטה, על השטיח... תשימי מוזיקה מאלחשת...תדאגי להיות מגורה..וגם שחבר שלך ירבה במשחק מקדים..אגב לא יזיק..החדירה היא רק חלק מההתעלסות הלו... לא נראה לי שלאלוהים איכפת שתאונני (אגב זה לא אסור ביהדות)..להפך אני מדמיינת שגם הוא כועס שברא יצורים כ"כ גרישים ומלאים בנקודות גירוי והנאה עם יכולת להגיע לסיפוק מטריף..ושהן לא עושות זאת.. דעתי האישית היא שהחינוך הנוצרי, הדתי בכלל..חינך לשמרנות על מנת לשלוט שליטה תרבותית של הפטריארכליות הגברית בזו הנשית. .

Dollhouse

New member
אני לא אומרת את הדברים האלה בגלל חינוך

דתי מעולם לא הרגשתי צורך לזה רק עכשיו אני מתחילה להבין שאולי אני אשמה בזה תודה על התשובה

זה לא קשור באשמה...../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif../images/Emo204.gif

למעשה נשים מבשילות מאוחר יותר מגברים... גבר מגיע לשיא המיניות שלו (כמובן שזה סטטיסטיקה) בגיל צעיר ואשה כיום בגיל 40..כשהייתי בת 17..דיברו על שלושים..זה אומר שתהני מהמין ותזרמי איתו..ואל תחושי אשמה..רק תני לעצמך לחוות את גופך ועצמיותך כשבא לך בלא עקבות מיותרים..(כוונתי למין שאיינו פוגע בזולת כמובן ושנעה מהסכמה)

אין דבר כזה אשמה

בכל מה שקשור במיניות, אין דבר כזה אשמים חוץ מאשר בכפייה כל עוד את נהנית וטוב לך, אז למה זה יכול להיות רע? כנ"ל אם עוד לא הספקת משהו ואת בדרך להנות ממנו בעתיד, אין סיבה להרגיש לא בסדר אין שעון עצר, אין ציונים רק מה שעושה לך טוב

Dollhouse

New member
זהו שאני כן נהנית

כמעט תמיד אבל כאילו..נורא חסר לי ה..סוף זה מצחיק אני הרי לא באמת יודעת מזה באמת אבל אני מרגישה שזה חסר לי וזה חבל לי אני מרגישה טוב עם עצמי ונוח עם חבר שלי אני מאוד אוהבת להיות אינטימית איתו ובכלל אני חושבת שאני כן בחורה מאוד מינית (זה כן קצת לא מסתדר עם זה שאני מעט ביישנית..אבל לידו אני לא..מהרגע הראשון לא הייתי ביישנית איתו)

יש כל מיני...

אין חוקיות יש נשים שגומרות בלי לאונן לפני כן יש נשים שיותר אוהבות לאונן ליד בן זוגן ואז מרגישות מרוגשות יותר יש בני זוג שגם אוהבים לצפות יש נשים שרק בזכות בן הזוג למדו לאונן כאמור אין חוקיות יש לגילי פליסקין ספר מעולה שנקרא דברים שרציתי לגעת שעוסק בדיוק בחוויות האלו של הקושי לאונן, החוויה הרגשית שאיננה מובנית מאליה ועל כל מה שכרוך בזה. מציעה לך בחום לקרוא אותו ובלי שום קשר, להכיר את הגוף להסתכל עם ראי לאתר את הדגדגן לראות מה עושה לך נעים

Dollhouse

New member
כן אני יודעת שאת צודקת

זה פשוט לא משו שחדש לי אני יודעת שאני צריכה להכיר את עצמי.. פשוט תמיד חשבתי שהחצי השני שלי יכיר אותי וזה יהיה מספיק
אני באמת אנסה את הספר הזה תודה רבה

למעלה