היי

מירוש29

New member
היי

אני בחורה בת 30 נשואה +תינוק בן 4 חודשים כול חיי עסקתי בתחום היופי למדתי הרבה דברים..אבל מעולם לא התמדתי יש לי ידיים מעולות..אני מאוד רוצה להיות עצמאית בעתיד.. אבל..מאיפה להתחיל ??מה עושים ואיך?? כמה עולה כול מפגש?? ואיך זה עובד כול התהליך הזה??

בהצלחה

שלום לך, מקריאה ראשונית נראה שישנם שני נושאים שמטרידים אותך, אחד הנושא של חוסר התמדה על אף היכולת המקצועית הגבוהה שלך והשני הוא הנושא העסקי הטכני, כיצד מקימים עסק משגשג ומצליח. אלו הם שני נושאים שונים. הראשון הוא אימוני מכיוון שהוא עוסק בדפוס התנהגות שאת מעוניינת לשנות והשני הוא נושא שמתאים יותר לייעוץ עסקי מכיוון שאת מחפשת הדרכה מעשית להקמה של עסק. יש בלבול רב בין אימון עסקי לייעוץ עיסקי שהינם שני דברים שונים. באימון עובדים על שינוי דרכי חשיבה והתנהגויות שאת מרגישה שפוגעות בך או מונעות ממך להשיג את המטרה שלך, בייעוץ עיסקי את מקבלת הדרכה טכנית והכוונה ואין שינוי דרכי התנהגות ודפוסי חשיבה. לכן אני מציעה לך להבהיר לעצמך מה את רוצה: אימון ייעוץ או שילוב של שניהם. לגבי ייעוץ עסקי אני ממליצה בחום על מט"י - מרכז טיפוח יזמות. אלו הם מרכזים הפזורים בכל הארץ ותמורת עלות נמוכה מאפשרים לך לקבל סיוע בתחומים עסקיים שונים. בהצלחה

עתיד999

New member
זהו,התחלת תהליך!

מירוש שלום. שמחתי לפתוח את הבוקר ולקרוא את המייל שלך. את מציגה את עצמך ,ושואלת שאלה. התשובה נמצאת בדיוק שם, במה שכתבת. איך להתחיל? זהו ,התחלת תהליך! את רוצה להיות עצמאית בעתיד. זה מצוין. זה צעד משמעותי באימון. בתהליך אימוני את רואה את העתיד ,וכל החוזקות שבך יקדמו אותך אל המטרה. עבודה זו רצוי לעשות אם מאמן. כדי לבחור מאמן,אני מציע להפגש עם יותר מאחד, על מנת לבחון אם האישיות,הידע, הדרך של המאמן או מאמנת,ועם זה מתאים לך . בשיחת הכרות, תקבלי הסברים על הדרך, תוכן המפגשים, זמן האימון, עלויות.,עד אז, המשיכי להתבונן אל "המחר" שלך. בהצלחה השמך יום מקסים לך, לבנך. יוסף

יודה ב

New member
מירוש היקרה,

להתחיל מהסוף. מה את רוצה שיהיה לך בסוף התהליך. אם זה עסק, קריירה בתחום מסוים או איזה מטרה את רוצה להגשים? ההתחלה היא תמיד בלסמן את המטרה שאליה רוצים להגיע. ובניגוד לדעה שהושמע קודם, אפשר באימון עסקי להתאמן על הקמת עסק.

ברכות על המוכנות שלך ללמוד

שלום מירוש. ראשית, המוכנות שלך ללמוד ראויה להוקרה. ממש לא מובנת מאליה בעיני. שנית, זה מאוד פשוט. את יכולה לבחור מסגרת של אימון אישי, או סדנה קבוצתית. בוחרים את המאמן או המסגרת שלדעתך הכי נכון לך ללמוד ממנה ו...זהו. מה לומדים? איך יוצרים חיים שיש בהם סיפוק והגשמה, איך יוצרים תוצאות? זה משהו שלא מלמדים במסגרות הלימוד הפורמליות, ובעיני הלימוד הכי חשוב שיש. באשר לעלות. זו בעיני שאלה לא חשובה כלל. השאלה החשובה יותר היא מה יכולה להפיק מתהליך כזה? אחרי שתקבלי תשובה, תחליטי האם זו עלות ראויה בעיניך. אימון היא לא הוצאה אלא השקעה, אחת החשובות שתעשי בימי חייך. מאמנים מנוסים גובים בין 300 ל-500 שח למפגש אימון. אפשר למצוא גם בפחות וגם ביותר. בהנאה לך.

כבר יש אנרגיות..

את יודעת שיש לך ידיים מעולות, ניסיון בתחום היופי, רצון להיות עצמאית. זו כבר התחלה! מה בדיוק את רוצה לעשות? יודעת? מי קהל היעד שלך? איפה? אימון אישי יכול להיות תהליך עיסקי לחלוטין (אם כי יש גם נדיעה אישית בכל זאת) או אישי למציאת עוצמות שמהן מגיעים גם לעניין העיסקי. הפגישות הן בד"כ אחת לשבוע למשך שעה-שעה וחצי ותהליך מומלץ עומד בד"כ על כ-12 פגישות. אשמח לענות עוד במסר אם תרצי.

מירוש29

New member
היי

אני רוצה לפתוח עסק בבית שזה איפור קבוע.שעוות.פדיקור מניקור...אני צריכה לפרסם את עצמי אני אמורה לעבור לאזור מסויים כי כרגע אני אצל הורי אבל ברגע שאני התמקם אני רוצה לפתוח תיק כעוסק פטור ומשם להמשיך הלאה

יופי את יודעת מה את רוצה

אז אני מבינה ששאלתך כאן בפורום היא מאיפה מתחילים.. כמו שעניתי לך- אני חושבת שההתחלה היא בידיעה ובהכרות העצמית שלך עם עצמך- מודעות. כשהמודעות העצמית גבוהה- מי שאת באמת זה גם מה שיוצא החוצה בזהות שלך לסביבה בכלל וללקוחות העתידיים. אז גם יהיה לך ברור היכן להתחיל, איך לפנות לקהל יעד, מה בדיוק הכיוון וערוצי השיווק. בהצלחה!

1ysrat

New member
../images/Emo24.gif

זה מאוד חיובי שאת יודעת על ידים זהב שלך איפה את רוצה להגיע אם הידים הזהב? אם זה בקרירה אם זה תחום היופי אם זה קוסמטיקה איפור וכ'ו. איפה את רוצה להגיע אם אותו תחום ותרגישי מסופקת ומאושר? בהצלחה!

למעלה