היי

t0pi

New member
היי

אני מאוננת מדי יום ומאוד נהנית, אך תמיד כשאני מנסה לאונן עם האצבעות, גם אם לעיתים מאוד מאוד רחוקות אני מצליחה להגיע לאורגזמה, תמיד למחרת הדגדן שורף לי כאילו הוא גורה יתר על המידה ואני לא מצליחה להבין למה בדרכים אחרות אין לי בעיה לאונן 4 פעמים ברציפות, אך כשאני עושה זאת ידנית תמיד שורף (לא כואב) לי ויש לי תחושה לא נעימה במקום. בנוסף, גם עוד לא שכבתי, אז אני מניחה שהסיבה היא נרתיק צר מדי ?

מה קשור

דגדגן לנרתיק צר מידי?.....אין קשר כשאת מענגת עצמך בדגדגן מירחי תחילה קצת שמן או קרם ואז תהני ולא ישרוף לך "השיפשוף"

אולי שווה לנסות עוד שיטות

שלום לך יתכן כי את מעסה או נוגעת בעצמך באופן שיוצר כאב וחיכוך ייתר. נשמע כי זו לא הדרך להנות, מאחר ואת לא תמיד גם מגיעה לאורגזמה אז אולי שווה לנסות עוד שיטות הספר של גילי פליסקין "דברים שרציתי לגעת" מציעה פרק אודות טכניקות כמו גם הספר של לוני ברבך "לעצמך מיניות האישה". נשמע שאת יכולה להנות ורוצה להנות אז תפיקי מכך את המיטב. זה לא נשמע כאילו זה קשור במבנה צר אלא בצורך ללמוד עוד על איבר המין הנשי. מציעה לך להסתכל על עצמך עם ראי, לזהות את הדגדגן וללמוד דרכים נוספות להנות איתו. בעיקרון מדובר באיבר המין הנשי המקביל לעטרת הפין. הניסיון לגמור בחדירה הוא מנת חלקן של נשים מועטות וקשה עוד יותר לעשות זאת עבור עצמך בלי אביזר אלא רק באצבעות ,בגלל מבנה הנרתיק של כולן. שווה ללמוד עוד אודות הדגדגן....

למעלה