היי

utmar

New member
היי

אני נשואה שנתים והסקס שלנו תמיד אותו דבר פחות או יותר מתחרמנים הוא יורד לי ואז מזיין כל פעם בתנוחה אחרת אני רוצה לדעת אם זה נורמלי,איך כל הנשים גומרות?אם לא מירידה, ואם כל סקס אישה בדרכ גומרת?או שאני אמורה לגמור מהחדירה עצמה אוף אני באמת לא יודעת,איפה שאני מנסה ליקרוא באתרי סקס וכאלה לא כתוב בדיוק כנראה כי זה ברור אבל לא לי לצערייייייי,אשמח להסבר מפורט ודי בדחיפות כי אני ממש מתוסכלת......

sharpantie

New member
תחפשי קצת בשאלות שנשאלו קודם

יש הרבה המצלות על ספרים טובים שנותנים הרבה הדרכה בנושא מין למי שמתנסה לראשונה. גם מנהלת הפורום בודאי תענה לך ותתרום מהידע שלה. את צריכה בעיקר להכיר את הגוף שלך ואיך הוא מגיב לגירויים מיניים. רוב הנשים לא גומרות מחדירה אלא מגירוי הדגדגן. יש לך הרבה מה ללמוד בנושא.

למה את מתוסכלת ??

יש נשים שהיו מקנאות בך.. גם יורד, ומשנה תנוחות .. מה רע? אין נורמלי ולא נורמלי. ומה משנה לך אם כל הנשים גומרות ? טוב, יש שגומרות רק ממגע ישיר על הדגדגן ויש מהחדירה. אם את מתוסכלת מלגמור בכל פעם שאתם שוכבים.. אז זהו, שלא. אל תלחיצי את עצמך. נראה שאת לא משוחררת, תהני מהדרך.. תנסי שאת עליו יש חיכוך עם הדגדגן. אני מתה על התנוחה הזאת.. תנסי ותעשי מה שגורם לך ולבן זוגך עונג. את צריכה להכיר את גופך.

utmar

New member
תודה על העידוד

אני גם אוהבת תתנוחה שאני למעלה אבל ניראה לך שאני יגמור מזה?אין מצב......... מעצבן אותי כאילו שעושים סקס מתחרמנים והכל ואז כזה זה תקוע הוא יורד לי ואז מזיין כאילו אם היה אפשר שאני יגמור ביחד איתו זה היה נחמד ןלא לעצור כזה באמצע ויורד לי את מבינה?בטח אני נישמעת מפגרת......

את יודעת לאונן לעצמך עד גמירה?

אם כן, אתם יכולים לנסות ללמוד להשתמש בידע הזה בזמן הסקס. הוא יזיין ואת תאונני. אח"כ תוכלי לנסות - אם תרצי - שהוא יאונן לך בזמן הסקס (כשאת למעלה זה בהחלט יכול להיות נוח).

אין אישה אחת

ברוכה הבאה, לצערי אין דרך אחת שבה אפשר להגדיר את כל הנשים, או אפילו את חלקן. כל אישה גומרת אחרת. יש כאלה שאוהבות בזמן חדירה לגרות את עצמן, יש שלפני ויש שאחרי. אני מציעה לך לראות את הסרט של בטי דודסון 13 selgloving divas

למעלה