היי

GMjoy

New member
היי

רותי, רציתי לשאול אותך משהו שמעניין אותי לדעת. (מקווה שזה ברוח הפורום). כשמישהו מאחל לאדם אחר משהו רע, במי זה פוגע ? נגיד ויש איחולי מוות או כל מיני דברים לא טובים כאלה לאדם אחר ממישהו, האם הפגיעה נעשית לאותו אדם או למי שאיחל את זה ? או שזה סתם לא גורם לכלום?

רותי 11

New member
יקירי - בעקרון כל קללה חוזרת לבעליה

אבל אם לדוגמא אתה חושש מהקללה או מהמקלל אתה בהחלט יכול למשוך אלייך את אותה אנרגיה של הקללה. ונעבור לקללה נגיד של מוות, שהמקלל דורש את מותו של המקולל, חשבת על זה שזה יכול להשפיע באמת? הרי מי שקובע את היציאה זאת הנשמה ובטח ובטח לא אף אחד אחר למעט רצח כמובן שזאת כמובן לא קללה

GMjoy

New member
את יודעת זה פחות חשש, זה יותר פגיעה כזו.

אתמול ידידה שלי סיפרה לי שהיה לה ריב מסויים, והיא קיבלה בפנים: הלוואי שתמותי וככה יהיה לעולם יותר טוב". היא כל-כך נעלבה (למרות שהיא לא עשתה דבר רע) והיא אומרת שהיא הרגישה נורא עם זה למשך כל הערב. היא שאלה אותי אם קללה באמת יכולה להשפיע לדעתי, ולא ידעתי מה לענות לה. רותי, יש לך עצה כלשהי כדי שאיחולי דברים כאלה לא יהיו חלק מהאנרגיה שלה ? אודה לך, היא ממש מרגישה רע על זה. תודה.

רותי 11

New member
אתה בהחלט יכול להרגיע אותה

כמו שציינתי אין לאף אחד את הכוח או הזכות לקחת חיים של אחר ובטח ובטח לא קללה שנית שתשחרר ותבין שאותו אחד שקילל זה התסכול שלו ולא שלה ותשחרר את האנרגיה שלו ממנה זה הכל. אין לה ממה לחשוש

למעלה