היי...

רעותי 17

New member
היי...

פעם ב.. אני מוצאת מחשב ללא רימון
חושבת עליכם המון,ומתגעגעת. מקווה שהכל בסדר. אני. טוב להיות כאן שוב, בחיי
[אה! אפילו התחלתי לענות על השאלון למטה, אבל אז הכל נמחק :(]

Nחמן

New member
רעותי היקרה!

שמחים לראות אותך תמיד איתנו. אני מוכן לתרום לך את המייל שלי כדי לכתוב את אשר עם ליבך ולהעביר זאת לפורום בשמך. העיקר, שתמיד נפגוש אותו רק בטוב. את הקישור כבר ראינו בעבר סמוך למועד התערוכה.

everything4u

New member
הייי... ברור שראינו.... ../images/Emo13.gif

אני גם מציג שם... מה את אומרת על התמונות שלי? [דרור]

רעותי 17

New member
מגניב!!

לא ידעתי שזה אתה. ראיתי חלק מהתמונות באינטרנט. בכל מקרה, אני בשאיפה להגיע לשם אחרי צהריים ואז אני אוכל להביע את דעתי יותר טוב. בכל מקרה, יישר כוח גדול! אני חושבת שתערכוה כזו היא חשובה. [אתה לומד צילום?]

רעותי 17

New member
../images/Emo13.gif

הייתי שם היום. תערוכה מדהימה. [מי עוד היה שם?] התמונות שלך יפות מאוד ויזואליות ומרגשות עד כדי דמעות כמעט. מצד שני, היה בהן משהו בוטה. [לא מבחינת התוכן, אבל מבחינת הצורה. כאילו הגשת לי עם כפית לפה מה שרצית להגיד. לא היה לי שום מקום לפרשנות אישית.] אבל אהבתי. עמדתי מולן המון זמן ודמעתי. צריך עוד ועוד דברים כאלה.

everything4u

New member
אני שמח שאהבת...../images/Emo9.gif

תודה
לגבי התמונות, בפירוש התכוונתי שהן יהיו בוטות, הן מבחינה ויזואלית והן מבחינת התוכן. כלומר ממש לקבל את ה"בום" הזה בפנים. מסר שהוא חסר עכבות והכי ישיר שיש, מכיוון שזהו נושא שלא מובן מאליו. ככה לפחות אני ראיתי את זה... אני חושב שבתמונה עם הפסוקים דווקא יש מקום לתהייה. הרבה שאלו אותי מה בעצם המסר של התמונה. אני מניח שאת בטח הבנת...

DannyDinn

New member
יש אותם באינטרנט?

האם העליתם את היצירות לאתר באינטרנט לפרסום רחב יותר וגם למי שלא יצא לו להגיע לתערוכה?

everything4u

New member
היצירות בתערוכה לא מפורסמות ברשת...

אבל- במיוחד בשבילך העלתי לכאן את שלושת התמונות שלי שהוצגו בתערוכה.

DannyDinn

New member
תודה - אהבתי ../images/Emo45.gif

ישר כח! חבל שלא הייתי בארץ לראות את התערוכה... יש תוכניות להעלות את התערוכה לרשת מתישהו? זה יכול מאוד לתרום למען המטרה שלנו. גם יש הרבה מאוד אופציות באינטרנט למכור הדפסים של אומנות על כרטיסים, פוסטרים וכדומה... אם אתה מעוניין אני יכול לשלוח לך פרטים... המשך יצירה נעימה ופורה

Nחמן

New member
אינני יכול לענות במקום דרור

אבל אני יכול להציג את הקישור הבא: http://www.kipa.co.il/family/show.asp?id=3266 וכן לתמוה על כך, שאיש לא צילם את כתבתו של זאב שבבידל ב"מקור ראשון" מן השבוע שעבר. שבת שלום לכולם! איפה טוהר?

למעלה