היי

הדסי22

New member
היי

מה קורה?
כמה זמן לא הייתי פה... מה חדש איתכם? התגעגעתי

sporTV

New member
קודם תספרי מה עבר עלייך...אחרי זה נעדכן אותך!

הדסי22

New member
האמת

שהכל מצויין איתי :):):) התחלתי קצת להישתעל שיעול מלא כזה בימים האחרונים... מקווה שזה יסתדר
אבל בכללי הכל בסדר מה איתכם?

sporTV

New member
התכוונתי לדברים קצת יותר מעניינים...

אני משתעל כל יום ואני לא רץ לספר
ספרי מה עם החבר (אם יש), הבגרויות....וכו' וכו'

הדסי22

New member
אוקי..

חח אני לא בחורה מעניינת בוא נגיד את זה ככה
אני בחורה משעממת אין לי כל כך מה לספר... אני וחבר שלי ניפרדנו ליפני שבועיים חחחחח (גם זה קורה
) אבל אני בסדר עם זה... פשוט לא משנה כמה 2 בני אדם יכולים לאהוב אם הם לא מתאימים זה לא יכול להחזיק מעמד, אם אתה מבין אותי. אבל אני מקווה שתיהיה לנו עוד הזדמנות כי אני עדין אוהבת אותו... חחחחחח ומחר חוזרים לבצפר
ומתחילה התקופה הכי קשה של הבגרויות... אהה ועכשיו דבר קצת יותר משמח לבת דודה שלי היה אתמול יום הולדת והיא גם התחתנה אתמול
(הבת דודה הכי טובה שיש לי בעולם כמו אחותי)

sporTV

New member
זה לא נשמע משעמם בכלל.....

מזל טוב לבת הדודה!! הבעל שלה חכם! הוא מקטין את הסיכוי שהוא ישכח את יום הנישואין או יום ההולדת. אבל אם הוא ישכח.....וואי וואיי....יחטוף כפליים! אצלי לא יותר מדי מעניין
נהניתי מהחופש של פסח בטירוף. נחתי ישנתי ואכלתי! חוזרים לשגרה....נקווה שגם היא תהיה משעממת.

הדסי22

New member
כן נכון חחח

יהיה לו קשה לשכוח... אוףףףףףףף לא בא לי לחזור לשגרה

itamarc8

New member
אהלן ספורטיוי ולחברים!

ממצב?ומה שלומכם? אצלי הכל בסדר ומרגיש טוב אני עבדתי בחגים האמת רוצה לשמור החופשים למרות שאין לי הרבה וכן אני נימצא הקומונה של גרושים וגרושות מהצפון אחלה קומנה מבלים ניפגשים עם כל חברים שהתגרשו וממש כייף לי להכיר חברים חדרים פחות נמצא בצטיםאבל נהנה מכל רגע אז ביי לכולם איתמר

itamarc8

New member
כחולללל!

איך אומרים נשים נשים כמו שק של נחשים
חחחחחחחחחחחחחחחחחח צוחק

למעלה