היי :)

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
היי :)

אני סמויה בפורום, קוראת אתכם בהתמדה כבר כמה שבועות, וכל כך נהנית לראות את העבודות של הנשים פה, ובעיקר את העזרה ההדדית ושיתוף הפעולה. אז אני אמנם לא עושה עבודות טלאים, אבל רציתי להגיד שיש לכן פורום מקסים! מ-א-ד מלמד (אני בהחלט לומדת פה המון ושומרת בזכרון לדברים אחרים שאני כן תופרת ברמת התחביב) ומאד נעים :) וגם כייף לראות את הקישורים :) אז רק כדי שתדעו שהפורום הזה מגיע לא רק לכותבות הפעילות אלא גם לאנשים כמוני שקוראים ונהנים, רציתי להגיד- שהפורום מקסים
ושתמשיכו כך :)

כיף לשמוע. היו סמויות שאזרו אומץ ויצאו..

אפילו העזו להציג עבודות. את מוזמנת. תמיד! ברוכה הבאה

justmom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תישארי איתנו? (אזהרה קטנה - טלאים זו מחלה די מידבקת
)

dify

New member
ספרי לי על זה

אני משחקת עם הרעיון כבר זמן מה, וכל פעם שאתן מצרפות קישורים אני מתפתה מחדש :) האמת היא שכמתבגרת תפרתי כמה כריות טלאים :) אבל אני משתדלת לא להיכנע לפיתוי כי באמת אין לי מה לעשות עם זה ואיפה לאחסן. אני משתדלת לתפור רק דברים "שימושיים" (בעיקר בגדים ושידרוג בגדים, תיקים וכד') ופחות בשביל הכייף. אבל מתה על עצם התפירה, ורוקמת המון על בגדים וכריות בשביל לשדרג ובשביל הכייף שלי בעיקר :)

justmom

New member
ואלה ../images/Emo6.gif

אני בעד כניעה. ושמיכות זה מאוד שימושי - תשאלי את הילדים שלי. לפני שנים מכרתי לבעלי את הסיפור על תחביב צנוע, בלתי מזיק, ואף זול - לא אמרתי מלה על התמכרויות, קטלוגים, הזמנות מחו"ל (וזה עוד היה לפני האינטרנט) וכיו"ב.

כן זה בהחלט תחביב "חסכוני" וחביב

כל מה שצריך זה מקום, רצוי מרווח ומואר שבו אפשר לתפור אם אפשר להחרים לצורך העיניין את אחד החדרים בבית זה ממש ניפלא וארון לבדים במיוחד לבד המדהים ההוא שפשוט היית חייבת לקנות ועוד כוננית לספרים והחוברות וקופסה לחוטים (או במיקרה שלי שתי מגירות) את מכירה את הסיפור על זו ש............... האוכל נישרף הילדים בוכים והיא תופרת אז זהו שזה אמיתי טוב הגזמתי קצת אבל זה מזה כיף ואם הפחדתי אותך אז סליחה אלה בעצם הגיגים של בעלי

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif תבואי כל יום

איזה כיף לשמוע כאלו פידבקים חיוביים. אני שמחה לשמוע שהפורום מגיע ונוגע גם מעבר למה שאנחנו רואים. מתנצלת שאני מגיבה רק עכשיו, פשוט הייתי בחו"ל במשך חודש ואני עדיין בשלב השלמת הפערים. מקווה שתמצאי פה רעיונות לדברים שאת עוסקת בהם וכן, אני ממליצה לך לנסות גם את העיסוק בטלאים. אני ממש מבינה אותך בעניין יצירת דברים שימושיים. גם אני כך, בעיקר כי אין לי מקום בבית, אבל יותר מזה, אני לא רואה טעם להשקיע שעות רבות במשהו שישב ללא שימוש. היופי עם טלאים זה שזה מתאים ומתלבש על כל דבר שתופרים, כך שזה מתאים להכל. עשיתי מטלאים תיק לפק"ל קפה, כיסוי לרדיו לשבת (מתלבש עליו כדי שלא יראו אותו), כיסוי לחלות ועוד כל מיני שטויות שאני לא זוכרת. אני גם מתכננת כבר מזמן לתפור כיסוי למדפסת שלא תצבור אבק (כרגע מכוסה בניילון פרוס ומכוער), ושקית לשקיות (כזה שתולים על הקיר עם גומי למעלה ולמטה). הכל שימושי לחלוטין, יפה, מאפשר לי להתפרע עם החוש היצירתי ולהנות מהעשייה. נשמח לראותך פה שוב בהקדם כאורחת או כמשתתפת קבועה

למעלה