היי

היי

היי אני קורא כאן בפורום כבר הרבה זמן (מאז שהוא נוסד) והגיע הזמן להצטרף, למרות שאני לא ממש בזוגיות. קצת עליי: בן 26 מהמרכז ומקווה למצוא קשר

yosef 30

New member
../images/Emo187.gif ברוך הבא למשפחת זוגיות גאה../images/Emo187.gif

ברוך הבא k n o w l e d g e אני מאוד שמח ואני בטוח שגם שאר בני הבית יישמחו על בואך. כל אחד שמצטרף לפורום מביא עימו עולם שלם של מחשבות, רגשות, תובנות, רעיונות חדשים. לכן גם אם אתה לא בזוגיות - ואני מאחל לך שתמצא אותה
תמיד אפשר לדבר על החוויות שחווים במסע מציאת האהבה
וכאלה, לא חסר
. רוצה לספר על ההכרות הכי משמעותית שהייתה לך בחייך
ברוך הבא
וברכות חמות ללילה טוב
יוסף.

היי גם אני חדש כאן

אני קורא קצת בפורום וזה נראה לי מעניין לקרוא אומנם גם לי אין זוגיות עכשיו אבל אשמח להכיר אתכם .

yosef 30

New member
היי חבר חדש - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני שמח שאתה נהנה בפורום שלנו וגם אותך אני מזמין לדבר על החוויות שלך בחיפוש אחר האהבה.
אתה מוזמן לשתף אותנו, להתייעץ איתנו ושנמח להיות לך לחברים במסע הזה
. ברוך הבא
יוסף.

ברוכים הבאים חברים חדשים.

שבו, נוחו, הקשיבו ודברו. אנחנו כאן. אגב, יוסף, מה התמונות הסקסיות האלה?!
האם זה הסטנדרט שצריך לשאוף אליו בזוגיות?

בופיק

New member
שלום חברים חדשים, knowledge romulan commander

שמחה שבחרתם להצטרף אלינו לפורום המקסים הזה, מה אפשר להציע לכם
תה עם נענע
קפה
עוגת שכבות של סבתא
או אולי את מתכוני הבוקר שהכנתי לשישי שבת
אז מה יש בתפריט: פשטידת פטריות או תירס כרובית בוטב בשמל ואמא הכינה עוף... אז מה תבחרו
אשמח לשמוע סיפורים שלכם, וכמובן לראות את השתתפותכם בפורום הזה באופן פעיל... מה אתם הולכים לעשות בסופ"ש
שיהיה שישי נעים לכולנו וכמובן גם שבת:) בופיק

הסיפור שלי ../images/Emo13.gif

אז הסיפור שלי מתחיל בתיכון אני בכיתה י'ב הבנתי שאני התאהבתי בחבר טוב שלי וזה היה מוזר , מסתבר שהוא היה הומופוב . אח"כ התגייסתי ואז ממש התחלתי להרגיש שאני שונה מכולם,הבנתי שאני גיי ביתר שאת היה לי חבר למשך חודשיים בערך אבל זה לא היה כ"כ משמעותי אחרי שנפרדנו אני יצאתי מהארון בפני הוריי שלקחו את זה ממש קשה אבל עכשיו אימי היא יותר בסדר אבל אבא שלי ממש לא אוהב את זה , אני גם לא יכול להביא גברים הביתה (אני גר אצל הוריי עדיין). אני עכשיו בתהליך ברור עצמי מה אני רוצה בקשר ויוצא בעיקר לדייטים , אמרתי לעצמי שמאסתי בסטוצים כי ההרגשה שאחרי ממש זולה ומבאסת והבנתי את זה אחרי סטוץ שהיה לי לפני כמה חודשים . עוד דבר אני סטודנט בסמינר הקיבוצים להוראה בתוכנית לצדק חברתי , סביבתי וחינוך לשלום אני שנה ג' וההתמחות שלי היא הוראת מקרא לביה"ס היסודי , אחד מתחביביי הוא לקרוא ספרי מד"ב ולראות סדרות מד"ב בטלויזיה וגם לקרוא ספרי מחקר על התנ"ך וספרי סיפורת מעניינים. אני מאוד אוהב מוזיקה ויוצא לבלות מדי שבוע עם ידידה שלי ולפעמים גם עוד אנשים . אני עכשיו בן 25

yosef 30

New member
היי בחור בן 25 ../images/Emo13.gif.

נשמע שאתה מאוד מודע לעצמך ויודע מה אתה רוצה. זו בהחלט נקודה חשובה בחיים להתחיל איתה
. סטוצים זה דבר נחמד ולפעמיים זה לא נחמד - אני מאמין שכל דבר שעושים צריך לעשות אותו במינון שמתאים לנו. אין ספק שלגור בבית ההורים ועוד לדעת שאחד מהם לא מקבל זה לא פשוט. גם קשה שלא להביא חברים הביתה, ובטח אם כבר רוצים להביא חבר אז עולות המחשבות מה הם ייחשבו, הכל נעשה מתוח. אני מאחל לך שכל הדברים ייסתדרו רק לטובה. מדוע בחרת ללמוד הוראת מקרא לביה"ס, מה משך אותך לזה
שיהיה שבוע מצויין יוסף

אני בחרתי בהתמחות של מקרא כי...

היה לי טעם טוב מזה בתקופת התיכון והיה לי מזל שהיו לי מורות ממש טובות , אבל התואר שלי הוא תואר לא רק הוראת מקרא אלא גם פדגוגיה ביקותית שזו תפיסה חדשה של חינוך באמצעות ביקורת חברתית ויצירת שינוי חברתי בתוך הכיתה וגם לשבור את יחסי הכוח הרגילי של מורה ותלמיד . חוץ מזה התואר הזה הוא המשך למכינה שכבר עשיתי במכללה אבל למכינה אין קשר במישרין לתוכנית שאני לומד בה אבל עצם זה שעשיתי אותה תרם לי רבות להתקבל. דרך אגב השם הוא אריאל
.

למעלה