היי

היי

קוראים לי ליז ואני חדשה פה יחסית כי לא היה לי הרבה זמן מחשב אני מתה על ג'קו השירים שלו מהמהים חבל שלא הולך לו כל כך אני מקווה שהשנה יהיה לו יותר טוב . השיר שלו מי מתמודד כל כך מרגש ועצוב שבפעם הראשונה ששמעתי אותו ירדו לי דמעות באמת שיהיה שבוע טוב

ברוכה הבאה ליז!

מאוד שמח שהגעת ואת מוזמנת לכאן להיות שותפה לנבחרת מגובשת שעושה הכל למען ג'קו והפצת שיריו. גם אני מתחבר מאוד לשיר מי מתמודד של ג'קו. יש לו עוד שירים מדהימים שאני בטוח שתתחברי אליהם. נשמח לקצת פרטים: שם גיל עיסוק ומה שבא לך.. השתלבות מהנה

נטע018

New member
ברוכה הבאה..

וכן, אין מה לומר, באמת שיר מרגש..
אני בעיקר אוהבת את "יום אחד".. המילים שלו נוגעות ומרטיטות..

יום אחד הוא השיר שלכל האלבום לדעתי

חבל שאין לו סינגל לרדיו כי אז היו יותר נחשפים לזה. גם גרמת לי ללכת מאוד מאוד חזק. שיר שאני מזדהה איתו מאוד זה נשארתי נורמלי כי אתם יודעים כולנו עברים דברים בחיים ואם אנו נשארים נורמליים אחרי הכל אז באמת מגיע לנו לשיר על זה. בכלל התיאור במילים בשיר הזה הוא מאוד יפה! נטע את ידועת שלג'קו יש שיר חדש גם שהוא שר בהופעות ואני לא ממש זוכר את שמו אבל זה מתחיל ככה. "ילדים יושבים המון על ספה בסלון מעשנים סיגריה ולא מדברים" טה טה טה משהו כזה בהופעה האחרונה בבנקס הוא שר אותו בטח ייכנס לאלבום השני שכבר אני מעריך נעבד בימים אלו.

נטע018

New member
וואייי... מתה שיצא כבר.. ../images/Emo8.gif

כן...
את הדיסק הראשון קניתי איזה יומיים אחרי שיצא.. ודיקלמתי את השירים כבר עד אותו ערב!! ישר התאהבתי ב"יום אחד"!! אני כבר מתה להגיע להופעה!!תכננתי ללכת עם אבא שלי להופעה שהייתה לו בבארבי.. אבל אבא היה עסוק והבריז.. וכשיצא הרישיון ג'קו לקח הפסקה..
אבל אני חייבת לבוא להופעה.... *מחזיקה אצבעות שייצא בשישי שאני יוצאת!!*

שונית 7

New member
ברוכה הבאה ליז../images/Emo140.gif

אין שום ספק שמי מתמודד הוא השיר הכי כואב ונוגע בדיסק שמתאר כמו שג'קו אמר לא פעם את ההתמודדות שלו עם מות אביו בגיל 10.. חוץ מזה גם אני מקווה ש-2009 תהיה השנה של ג'קו בתנאי שלא ירים ידים ויתמיד...אין מצב ולא יכול להיות שכישרון כמו ג'קו לא יפרוץ בענק בסופו של דבר כי אם זה יקרה אני אכריז סופית שההגיון ירד מהארץ

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מסכימה לגבי 'מי מתמודד' אכן השיר חזק והכי עצוב באלבום. גם בהופעות שהיו אני חושבת זה הורגש, אם בשירים אחרים הקהל היה שר משוחרר איתו, בשיר הזה אנשים זמזמו ועמדו בשקט..אוירה מאופקת יותר .הורגשה ההזדהות,לזכרו של אביו ז"ל.. שבוע טוב גם לך.

למעלה