היי

meyl1

New member
אפילציה

אפילציה זו השיטה הותיקה ביותר והאמינה ביותר, תוצאותיה מעולות ועולות על הלייזר וקרן האור. אולם כפי שכבר צויין יש לבחור בזהירות עפ"י המלצות את המבצע\ת בהצלחה!!!

JuLiE ThE BiTcH

New member
היי

אני עוברת כבר בערך שנה טיפולי הסרת לייזר באזורים שונים בגוף יש אזורים שאני ממש רואה שינוי כמו במפשעות ובבית שחי ובחלקם פחות אבל האזור הכי בעייתי זה אזור השפם. עברתי כבר 7 טיפולים והשינוי היחיד שאני רואה זה אולי 3 שערות פחות בצד אחד וזה סיוט בהתחלה עשו לי כל חודש טיפול שזה היה עוד בסדר ואחר כך חודשיים ועכשיו כבר שלוש ואני פשוט מסתובבת בזמן הזה עם פם מזעזע בולט לעין שכבר בכלל לא מתחשק לי לצאת מהבית. העסקה זה לעשרה טיפולים ואני די חוששת שסתם זרקתי את הכסף הזה. דיברתי עם האחראית במכון מספר פעמים והיא אמרה לי שגם ככה רואים שינוי אחרי רק 5 6 טיפולים וגם אז זה ממש קטן אבל אני לא רוצה שאחרי עשרה טיפולים זה יראה בדיוק כמו מקודם אחרי כל הסבל הזה. בנות שעשו לייזר בשפם, אחרי כמה זמן ראיתן שינוי משמעותי? מה עושים עם השפם הזה בין הטיפולים?

ronanit

New member
עליי לא עבד בפנים..

כנראה שמדבור באזור הורמונלי ושם לא עובד הלייזר.. אני חזרתי לחוט/שעווה

שפם

שלום שפם הינו איזור עם תלות הורמונלית והטיפולים בדרך כלל כמעט ולא מסתיימים ממליץ לך להשתמש עם משחה בשם וניקה מיד לאחר הטיפול פעמים ביום למשך 8 שבועות ולאחר מכן פעם ביום. המטרה היא להגדיל את הטווח בין הטיפולים. אופציה שנייה היא לעשות אפילציה אבל חייב להיות אפילטורית מצוינת שלא תגרום לכוויות וצלקות. בהצלחה.

coldplayhot

New member
אם לייזר בפנים אינו עובד-

מדוע יש מכון אחד שכן עושה טיפולים בכל אזור הפנים, ומבטיח שתוך 10 טיפולים לא יהיה שיער? בנוסף אין הוא אומר את הסיכון לפעולה הפוכה (צמיחה מוגברת)? למה אין חוק נגד מכונים כאלה ?

לייזר פנים

שלום מי שמבטיח הסרת שיער מוחלטת באיזור הפנים זה מתוך בורות או רמאות באופן מוחלט. שנה טובה

JuLiE ThE BiTcH

New member
תודה על העזרה

קניתי את הקרם הזה. באמת ממש יקר אני מקווה שזה יעזור. אני חושבת שאני אסיים את 10 הטיפולים בלייזר ואעבור לאפילציה או שאפשר לעשות במקביל? שנה טובה נטולת שפם אני מקווה

למעלה