היי=] העונה השלישית מתחילה מחר בתשע? לא כתוב ....
ד דנטארתורדנט New member 21/9/08 #2 העונה השלישית מתחילה מחר בשמונה\תשע לפי שעון ארה"ב\קנדה. (זה אומר שאצלנו השעה תהיה בערך שלוש בלילה.)
ד דנטארתורדנט New member 21/9/08 #4 אם את גרה בארצות הברית\קנדה את יכולה לראות את זה באתר של NBC מתי שבא לך, אם את גרה בכל מקום אחר תיאלצי לחכות ליס, כי גם צפיות ישירות זה לא חוקי.
אם את גרה בארצות הברית\קנדה את יכולה לראות את זה באתר של NBC מתי שבא לך, אם את גרה בכל מקום אחר תיאלצי לחכות ליס, כי גם צפיות ישירות זה לא חוקי.
B BATF New member 21/9/08 #5 אז.. כל מי שרואה את זה מחר לא מהארץ או לא רואה? אם יש מישהו שכן שישלח לי מסר בבקשה
S Slow Cheetah New member 22/9/08 #7 אני יכולה לשלוח לך בהמשך קישורים לצפיה ישירה, אבל זה רק במסרים. אתה מוזמן להוסיף אותי במסנג'ר ואני אשלח לך מתי שתרצה. [email protected]
אני יכולה לשלוח לך בהמשך קישורים לצפיה ישירה, אבל זה רק במסרים. אתה מוזמן להוסיף אותי במסנג'ר ואני אשלח לך מתי שתרצה. [email protected]
D dorbr New member 22/9/08 #8 צפיה ישירה בנושא החוקיות, על סמך מה נאמר שזה לא חוקי? אני באמת רוצה לדעת על איזה חוק מתבססים, וחשוב מכך - אילו חורים יש בו.
צפיה ישירה בנושא החוקיות, על סמך מה נאמר שזה לא חוקי? אני באמת רוצה לדעת על איזה חוק מתבססים, וחשוב מכך - אילו חורים יש בו.