היי :]

יאפ, צריך לחפש טוב-טוב בחנויות כי מחביאים את

המילוי, כי זה זול יותר

והרבה פעמים פשוט שווה לשאול את המוכר/ת

כי כמעט בכל החנויות שקניתי בהן מילויים, הם היו במגירה מתחת לקופה/במחסן/מקום כלשהו אחר שאתה לא יכול להגיע אליו אפילו אם אתה לא מסנג'ר איזה עובד בחנות... חוצפה! לדעתי זה חוסר תו"ל במו"מ, שעולה כדי עילה לתביעת פיצויים שליליים מכח ס' 12(ב) לחוהח"ז (חלק כללי) התשל"ג-1973. (הלוואי שאני לא אצטרך לעשות מועד ב' בחוזים. הלוואי!)

Michal Plath

New member
חחח

להיות בטוחה שהבנתי האם מדובר גם על הפיילוטים העגולים (אלא שמגיעים בשחור אדום סגול וכחול)? אני משתמשת רק בפיילוט כזה מסוג V5 האם זה תופס?

לא נראה לי

אין שום דבר עגול בפיילוט שאני מחזיקה עכשיו. נראה לי שV5, כשמו כן הוא, בעל חוד של 5 מ"מ. בעוד פיילוט 0.4, אהוב נפשי, משוש חיי, מאור עיניי, הוא דק מדק עד אין נבדק (חשין
כפרות עליו! והלואי שגם בחוקה אני אצליח... למרות שלא היתה שאלה על סרבנות מול מרי אזרחי...). ובפיילוט שלי יש אפשרות לשלל צבעים וגוונים - ורוד, אדום, כחול, ירוק, חום, שחור, סגול (בהיר וכהה), כתום, צהוב ועוד כהנה וכהנה כשלל צבעי הקשת. שלא תביני אותי לא נכון, פיילוט V5 זה אחלה, אבל זה לא הפיילוט 0.4. (תגידי את האמת, האם אי פעם ראית עוד מישהו כותב שירי אהבה לעט הפיילוט שלו, או לכל עט שלו בכלל? נראה לי שזה נובע מאי שפיות זמנית שנובעת מלימודים אינטנסיביים למבחנים במהלך ארבעת השבועות האחרונים. טוב, לפחות אין עליי אחריות פלילית...)

dasoona1

New member
מממ

אני מהיום הראשון הייתי עם לפטופ ובשבילי זה מעולה. אם את מקלידה מהר ותוכלי להקליד את ההרצאות - אז בכלל. זה ממש נוח שכל הלימודים שלך מרוכזים במקום אחד וקל למצוא הכל... אצלנו בהחלט הרוב עם מחשב נייד אך יש לי חברות שלא ממש מתעסקות עם מחשבים ומסתדרות יפה עם דפדפות ועטים. אני הייתי ממליצה על המחשב אבל אם את ממש אנטי אז אולי לא כדאי :) שיהיה המון בהצלחה

Anabol

New member
אני גם מתחיל

ואני אקנה לפטופ יותר קרוב לתחילת השנה (בעיקר בגלל שיהיו דגמים יותר חדשים), וזה גם מה שאני ממליץ לך. לא רק בגלל הסיבה שאמרתי, אלא בגלל שאת כבר תעברי כמה שיעורים ותוכלי להחליט מה יותר נוח לך. את לא חייבת להחליט עכשיו. תנסי ותראי.

אני לא חושבת שיש כ"כ חשיבות לדגמים

אני אישית משתמשת רק בוורד במחשב שלי ורק לשיעורים, אז אם המחשב יוצר ב2008 או 2005 זה לא באמת משנה:p (פשוט תתקין גרסת וורד חדישה יותר.. למרות שאני יותר אוהבת את הישן!)

Anabol

New member
אני מתכוון לזה שפשוט יותר משתלם

לחכות עוד חודשיים, כי אז תוכלי לקנות באותו הכסף, דגם חדש יותר.

Atenolol

New member
כדאי לפטופ

התכלית היחידה של כתיבה בהרצאות היא עיבוד החומר בסוף הסמסטר למוצר חיוני מאד שנקרא "מחברת בחינה". אני מסכם בכתב יד, ומוצא את עצמי בסוף הסמסטר עם סיכומים שלא ניתנים לעיבוד, כלומר חסרי תועלת. למזלי, אני מקבל סיכומים ממוחשבים מחברותי המקסימות ומכין מהם מחברות בחינה. בקיצור, חובה לפטופ.

sacrament

New member
חנפן...../images/Emo3.gif

אני מסכימה שלהקליד יותר יעיל מבחינת זה שיש תוצר סופי (מחברת בחינה). אבל עבורי לפחות- הזיכרון מגיע מלכתוב דברים, ולצערי רק בכתב יד. אני מקלידה כל כך מהר...בלי באמת להקשיב, בלי באמת להבין- כמו רובוט. כשאני עוברת על המחברות אני מזהה את דרך הסיכום שלי, ואת הפונטים שלי והכותרות, וברור לי שאני כתבתי את זה. אבל כמעט לא זוכרת כלום. אז אני מניחה שלכל שיטה יש את היתרונות שלה (-:

:)

אין ספק בכלל שכתיבה ביד מכניסה יותר לראש... בכל אופן, הביאו לי עכשיו אחלה לפטופ מארה"ב, אני מתחילה בנובמר הקרוב, קטונתי מלהגיב בנושא כי עדיין בכלל לא התחלתי ללמוד, אבל לעניות דעתי, יהיה הרבה יותר נוח לפטופ בגלל מהירות הכתיבה במחשב שהיא עולה על מהירות הכתיבה שלי בכתב יד וסביר להניח שעם החפירות של המרצים היא אפילו תשתפר עוד יותר. בשורה התחתונה יש יתרונות וחסרונות בכל דבר בחיים, פשוט תחליטי על מה את יותר מוכנה לוותר, אם את סבורה שתסתפקי בכתיבה ביד אז אני לא מאמינה שיש לך סיבה לרכוש לפטופ שזה דבר לא זול בכלל, במקסימום, אם תראי שעדיף לך לפטופ אז תקני.

Michal Plath

New member
אני גם ככה- נכנס לי למוח דרך היד

וזה מצחיק אבל פעם כשעברתי על המחברות שלי מהתיכון שמתי לב איך הכתב שלי מסתנה בהתאם לנושא ספרות-שאהבתי, הכל היה בכתב ממש יפה ומסודר, עם כותרות מושקעות ואפילו מפיקים בה' (אני מהפריקים שמנקדים), גם תנ"ך והסטוריה ובאזרחות ומתמטיקה המחברת נראתה כמו שואה גרעינית

Michal Plath

New member
בעע../images/Emo31.gif

כל מה שאני זוכרת מהשיעורים זה טבלאות של זרמי היהדות ואת זה שכל החומר לבגרות איכשהו התקזז לראשי תיבות אה ואני גם זוכרת עוד משהו. נכון הרעיון הכללי בחלק הראשון של הבחינה היה שנותנים לך סיטואציות וצריך לציין איזה חוק נפגע? אז כשיצאנו מהבגרות מבולבלים הסתבר לנו שגם המורה שלנו (רכז המקצוע בבי"ס) שעבר על הבחינה לא ידע בשאלה מסויימת לאיזה זכות הם התכוונו

לא נכון!

דיני חוקה היה אחד מהקורסים האהובים עליי השנה, אבל עם הבגרות באזרחות ממש ממש לא הסתדרתי. דיני חוקה זה קורס הרבה יותר עמוק ומעניין! הספר "להיות אזרחים בישראל" לוקח את הנושאים המשעממים מחוקה, מרוקן אותם מכל תוכן ממשי, לוקח את השבלונה הכי רזה וכותב. הוא ממש עושה עוול לכל הנושא! גילוי נאות: עוד לא קיבלנו ציונים על דיני חוקה. יכול להיות שאחרי זה אני אדבר אחרת...

אז אני בדיוק ההפך../images/Emo6.gif

חוקתי די השתעממתי ובאזרחות זכור לי שהיה סבבה
אני דווקא לא אהבתי את החפירה והפרוצדורות שלמדנו לכל דבר השנה. זה באמת לא מענין (אותי)

flutter girl

New member
אזרחות../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה