היי (;

Ann444

New member
היי (;

קוראים לי אן אני בת 14 מתל אביב ואני חדשה פה. אני מעריצה שרופה של דנידין. משום מקום לא הצלחתי להירשם לפורום הזה רק עכשיו הצלחתי. אני חייבת לראות אותו. האיסיקיו שלי זה :225760078. אני אשמח עם מישהי תוכל לעזור לי להשיג פרטים על ההופעות שלו ועליו בכלל. תודה בכל אופן :)

הההי : ]

אני לינוי בת 14 וחצי משדרות [[ : גמממאני מתתתתה על רונידיין
היית פעם בהופעה שלו ?

Ann444

New member
ללינויי

ללא אני מתהההה ללכתת יש לי את המיספר של צ'יקוו ושל חברת ההפקות שלו אני כל יום מיתקשרת ואמרו לי שההופעה הבאה תהייה באוגוסט אבל לא אמרו בידיוק מתי :) יש לך איסיקיו?;]

Ann444

New member
המשךך;]

הייתה לו הופעה בשדרות לא מיזמן נכון?חברה טובה שלי הלכה לא יכולתי לבוא ההיתי באיטליה. עם ההיתי יוחודעת ההיתי מוותרת על איטליה

חחח כן ביום העצמאות ..

וגגם , הייתה הופעה בנתיבות : ] הלכתי לשתיהם , יש לי מלא תמונות מנתיבות אם את רוצה אני אשלח לך
כן יש לי אייסי : 198652803 את מתקשרת לצ'יקו ? חחח מתתים גם עלליו פה D: ההופעה היא ב - 27.8 בירושלים

היי ברוכה הבאה ../images/Emo119.gif

תאמיני לי שכולנוו פה מתות על רוני והיינו עושות הכללל בשביל לראות אותו.. ויש לו הופעה בירושלים אבל זה יותר מידי רחוקק =// אני מקווה שיביאו אותו לצפון..

לייפזXD

New member
../images/Emo18.gif שיר?אני עדין לא הגעתי למצב כזה שאני

מגדירה את עצמי כמתה על רוני..>>> חח..זה גם לא יקרה...>> סתם לינוי הביאה לי את הכתובת של הפורום ונכנסתי מרוב שיעמוםם...!! ועכשיו אני פשוט מכורה.... אבל אני לא מתה עליו... סתם חמוד וזהו...>>>

אהה.. אופס.. סורי ../images/Emo119.gif

סורי שדיברתי בשם כולנו.. חחח..:]] אבל בכל זאת אני כן מתה עליו.. חחחח....

לייפזXD

New member
חח.. סתם צחקתי.. מה לקחת כזה רציני../images/Emo18.gif

חחח.. חופשי תגידי שכולם מתים עליו פהה..חח.. זתומרת מתות.. אין פה אפילו בן אחד.. היה פה לפני איזה חודשים אבל הוא עזב משום מה.. לא יודעת למהה.. חחח.. אך התגובה השתנתה למשהוא אחר...>>> לא נוררא

סליחחה אני כל כך עסוקה

אם זה בלימודים ואם זה כי יש אורחים ופתאום מחליטים לצאת. אני נכנסת כל זמן פנוי ... מצטערתת שלא תחשבו שהזנחתי אני מתה על הפורום הזה. תסתכלו פורום ג'סטין טימברלייק יבש וזה מתסכל אותי כבר. אין לי זמן פשוט.... אוהבת אתכן ..פליז אל תתנו לפורום להדרדר ולהפוך ללא פעיל ויבש.. אשתדל להכנס יותר..אולי היום בלילה נראה לי אפילו אשלים פערים

Tsooooofa

New member
חחחחחחח חכי אותך לפורום ג'סטין ../images/Emo6.gif

שחרונה אני צריכה שתעזרי לי בקשר לקומונה שפתחתי, נדבר במסן כבר.. מתישהו

בואנה, בואננהה-

למי את אומרתת להירגעע ?!?! אני כבר גדוולה- יש לי מחר יומולדדתת, אסור להתעסק אתיי !! חחחחחחחחחחחחחחחחחח = D

למעלה